Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merak ettim bende neymiş partim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Kusura bakmayın ama siz kimsiniz Kadın yıllarını bu işe vermiş yazılar yazmış çizmiş.İsterse o kadının ağzından çıkan her kelime yanlış olsun yine dikkate almaya değer.Ki kadın çoğu zaman doğru söylüyor.Her şeyin açıklamasını yapmaya çalışıyor.

Tekrar diyorum.Kusura bakmayın ben sizi ciddiye almamayı tercih ediyorum

Telefon dolandırıcıları tarafından dolandırılan bir kadına güvenmeye devam edin

• malum
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Ne demek istiyosunuz yani? Her insanın başına gelebilir.Eğer bu konuda vasfınız varsa koyun ortaya.Ha eğer yoksa karalamaya çalışmayın.Hayatınız kadar akademik çalışma yapmış kültür seviyesi yüksek bi insandır kendisi.Sizde bilgisayar başında "telefon dolandırıcıları tarafından kandırıldı yeaaaa" diyip kendinizi avutun.Tabi sizde de hak var.Kadından tek üstün olduğunuz yanınız bu O üstünlükte tamamen şans eseri oluşmuştur.Eminim onu değil sizi arasalar sizde dolandırılırdınız.

• Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Yok hayır.Malum dediğiniz partiyi desteklemiyorum.Yani birine körü körüne bağlanan biri değilim yanlış anlamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Ne demek istiyosunuz yani? Her insanın başına gelebilir.Eğer bu konuda vasfınız varsa koyun ortaya.Ha eğer yoksa karalamaya çalışmayın.Hayatınız kadar akademik çalışma yapmış kültür seviyesi yüksek bi insandır kendisi.Sizde bilgisayar başında "telefon dolandırıcıları tarafından kandırıldı yeaaaa" diyip kendinizi avutun.Tabi sizde de hak var.Kadından tek üstün olduğunuz yanınız bu O üstünlükte tamamen şans eseri oluşmuştur.Eminim onu değil sizi arasalar sizde dolandırılırdınız.

He he.O kadar aptal değilim çok şükürKültür seviyesi bayağı yüksekmiş gerçekten

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Ya cidden yanlış anlamazsanız bi şey sormak istiyorum.Ciddi ciddi kaç kez kadının yazılarını okudunuz siz? Kulaktan dolma Canan Karatay öcü pis diyenler haricinde hani.Ne bu çekememezlik.Ayrıca emin olun herkes ben yemem o numaraları diyor

• Testosteronu da daha kolay arttıran başka bir yiyecek bilmiyorum ben.

Hem protein, hem sağlıklı yağ, hem tadı güzel. Ben sabahları 5 tane yiyorum, zamanla 6-7'ye çıkartırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

2 tane yumurtayi tam yiyeceksin sonrasinin sadece akini yiyeceksin ben belkide 5 6 yildir tavuk yemiyorun cok hile oldugu icin ama tavuk ucuz diye yemekte istiyorum hilesiz tavuk satan marka var mi? Banvite baktim 60 65 gunde yetisiyormus tavuklari 60 gun erken degil mi? Birde cok sertifikalari ve denetimleri oluyormus onlarin o kadar denetimden geciyorsa sagliklidir diyor insan ama guvenemiyorum banvit tavugu yenmelimi? Koy tavugu diye arattim google de bir tavuk 50 tl ile 70tl arasindaydi koy tavugu. Bana banvit hakkinda bilgi verseniz yeter.

Orjin köy tavuğu canlısı 20 tl dostum kim diyor bu fiyatları :) bende vardı bi 20 tane sabahları ayakkabımın içine bile yumurta bırakıyorlardı :) banvit iyidir bu konuda ama içim rahat olsun diyorsanız fiyatlar bu şekilde yani 80 liraya 5 tane bile bütün tavuk alırsınız :)

Hocam bir internet sitesinde gordum isterseniz tekrar arastiririm kirmizi et yerim o fiyata :) 70 tl fazla 20 tl zaten banvitte XL 2600gr Roadster tavuk 26 tl oda is gorur butun tavuk lazim olursa bana tavuk gogus lazim oda 3kg si 45 tl felan oluyor fitnessci 1.90cm 70kg olan biri ayda kac kg et yer atiyorum 5 kg ise 3kgsi tavuk 2 kgsi kirmizi et olarak ayarlarim bu konuda bilginiz var mi? Kg basina 2gr 3gr protein lazim 100gr ette 22gr 25 gr protein var ama kac kg et yeniyor onu kestiremiyorum kisa donem ilgilendim fitnessla kilo kaybettim sadece ilk 2 ayda 16kg kaybettim o kadar uzaktim beslenmeye yeni yeni belli bir seviyey geldim saglikli besin kaynaklarini orenme acisindan

• günde 2-3 tane istisnasız ben de tüketiyorum.Bir zararını görmedim.Tanesi 7 gramdan 21 gram protein alıyorsun işte daha ne.Yalnız sarısına dikkat et yağ oranı fazla.Kilo problemi olan bir insan değilsen hele hiç takma.
  • popülere girmişiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

2 tane yumurtayi tam yiyeceksin sonrasinin sadece akini yiyeceksin ben belkide 5 6 yildir tavuk yemiyorun cok hile oldugu icin ama tavuk ucuz diye yemekte istiyorum hilesiz tavuk satan marka var mi? Banvite baktim 60 65 gunde yetisiyormus tavuklari 60 gun erken degil mi? Birde cok sertifikalari ve denetimleri oluyormus onlarin o kadar denetimden geciyorsa sagliklidir diyor insan ama guvenemiyorum banvit tavugu yenmelimi? Koy tavugu diye arattim google de bir tavuk 50 tl ile 70tl arasindaydi koy tavugu. Bana banvit hakkinda bilgi verseniz yeter.

Orjin köy tavuğu canlısı 20 tl dostum kim diyor bu fiyatları :) bende vardı bi 20 tane sabahları ayakkabımın içine bile yumurta bırakıyorlardı :) banvit iyidir bu konuda ama içim rahat olsun diyorsanız fiyatlar bu şekilde yani 80 liraya 5 tane bile bütün tavuk alırsınız :)

Hocam bir internet sitesinde gordum isterseniz tekrar arastiririm kirmizi et yerim o fiyata :) 70 tl fazla 20 tl zaten banvitte XL 2600gr Roadster tavuk 26 tl oda is gorur butun tavuk lazim olursa bana tavuk gogus lazim oda 3kg si 45 tl felan oluyor fitnessci 1.90cm 70kg olan biri ayda kac kg et yer atiyorum 5 kg ise 3kgsi tavuk 2 kgsi kirmizi et olarak ayarlarim bu konuda bilginiz var mi? Kg basina 2gr 3gr protein lazim 100gr ette 22gr 25 gr protein var ama kac kg et yeniyor onu kestiremiyorum kisa donem ilgilendim fitnessla kilo kaybettim sadece ilk 2 ayda 16kg kaybettim o kadar uzaktim beslenmeye yeni yeni belli bir seviyey geldim saglikli besin kaynaklarini orenme acisindan

Ben 2 yıl güreştim 4 yıl calisthenics ile oyalandım 1 yıl sakatlık ve askerlikle mücadele ettim şu an 15 günlük yeni sporcu gibiyim ;) bildiğim birşey varsa oda kilogram ağırlığı ile hesaplanan protein miktarına ulaşılamadığıdır :) bende 1.80 boy 80kg %11 yağ oranında tabiri caizse sağlam vücutta biriyken askerde 6 ayda %15 yağ oranı 74kgye düsmüs biri oldum sinir stres yorgunluk ve sağlıksız beslenme beni bitirdi. Bende senin durumundayım su an.

Tavsiyelerime gelirsek tavuk etini günde 200gr. Yumurtayı 5 - 6 adet bunun yanında 100gr. Kadar balık tüketmeniz protein açısından yeterli olmasada işinizi görür sabahları lor peyniri , öğle aralarında yenilebilecek mercimek tarzı yemekler .. bazı günler kırmızı ete yönelirsiniz. Bunun yanında whey kullanmanız gerekiyor , bulk dönemi ve definasyon dönemini ayırıp kalorisi yüksek ürünlere yönelmeniz gerekiyor. Mesela bir paket nesfit meyveli bar'da 23gr protein var. Bulka girip proteininizi farklı ürünlerdende kazanabilir definasyon döneminde ise en az kas kaybıyla amacınıza ulaşabilirsiniz.

Ben yerim maddi durumum iyi zaten diyorsanız bol bol ara öğün olarak sardalye ve brokoli 2lisi öğünlerdede kırmızı et tüketmeniz faydanıza. Ama dediğim gibi kilo hesabıyla protein alırım diyorsanız vücudunuz çöplüğe döner meyve yiyecek zaman bulamaz biyerlerden eksiklik yaşarsınız. Maddi durumunuza göre şekillendirin kendinizi ben şahsen whey olarakta yüksek bcaa içeriği sunan optimum gold kullanıyorum tavsiye ederim.

• Hayvansal proteinin insan vücuduna verdiği zararını öğrendikten sonra et bile daha az yiyorum artık.

• Kendimi bildim bileli sabah kahvaltıda 2 yumurta yerim ve hiç birşey olmadı şimdiye kadar. Ama haşlanmış yemeye özen gösterin en sağlıklısı o şekilde ve bence lezzetlisi de öyle. Arada tereyağlı ya da melemen yaparak yerim.
  • gaz bombası olursunuz birde kışsa
  • Haftada bir gün yiyorum yumurtayı oda annem pazar günü müsait diye yapıyo... Ben yemekle uğraşmayı sevmem

Onun dışında hergün bir ekmek şokella ve süt fix 6 senedir kahvaltım bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Gıda Mühendisleri dururken o tür tv medya peşinde koşup atıp tutanlara inanıp kendinizi kandırmayın.

Günde 3 yumurta yemek ilerde tip 2 diyabete yakalanmanıza neden olabilir günde 1 tane yiyerek protein yağ ve kalorinize dikkat etmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav gidip protein tozu alsana. Ayni fiyata hatta daha ucuza gelir alacagin protein. Ayrica kolestrolden olmezsin ileride.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterseniz horozun döllediği yumurtayı yiyin , çok nadir bulunur ve tavuk üstüne yatıp onu civciv yapmamış ise haşlayın yiyin çok sağlıklı diyolar..

Bu durumda bile civciv çıkartamaz'sınız merak etmeyin..
  • forum sayesinde normal beslenmediğimi anladim
    ben daha ortaokulda bile sabahin 7'sinde bol yağli, sucuklu ya da pastirmali+ kaşarli 3 büyük boy yumurta yerdim.2-3 saat sonra acikirdim. millet yazmiş 1 haşlanmiş 2 haşlanmiş fln spor şart mide kaldirmaz fln
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.