Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6-7 gidiyor. 1'inin sarısını ye diğerleri beyaz.
  • lawness kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın sizede saygım var.Ama görünen köy kılavuz istemez.Kendinizi kıyaslayın bi Canan hanımla.Onlarca makalesi var yıllarca en prestijli bilim dergilerinde yayınlanmış kadının makaleleri.Yani kim ne derse desin ciddiye alınmayacak biri değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Hocam leş gibi kokuyosunuzdur arkadaşınız falan varmıydı bari

• Günde 7-8 tane yiyorum misss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

2 tane yumurtayi tam yiyeceksin sonrasinin sadece akini yiyeceksin ben belkide 5 6 yildir tavuk yemiyorun cok hile oldugu icin ama tavuk ucuz diye yemekte istiyorum hilesiz tavuk satan marka var mi? Banvite baktim 60 65 gunde yetisiyormus tavuklari 60 gun erken degil mi? Birde cok sertifikalari ve denetimleri oluyormus onlarin o kadar denetimden geciyorsa sagliklidir diyor insan ama guvenemiyorum banvit tavugu yenmelimi? Koy tavugu diye arattim google de bir tavuk 50 tl ile 70tl arasindaydi koy tavugu. Bana banvit hakkinda bilgi verseniz yeter.

Orjin köy tavuğu canlısı 20 tl dostum kim diyor bu fiyatları :) bende vardı bi 20 tane sabahları ayakkabımın içine bile yumurta bırakıyorlardı :) banvit iyidir bu konuda ama içim rahat olsun diyorsanız fiyatlar bu şekilde yani 80 liraya 5 tane bile bütün tavuk alırsınız :)

Hocam bir internet sitesinde gordum isterseniz tekrar arastiririm kirmizi et yerim o fiyata :) 70 tl fazla 20 tl zaten banvitte XL 2600gr Roadster tavuk 26 tl oda is gorur butun tavuk lazim olursa bana tavuk gogus lazim oda 3kg si 45 tl felan oluyor fitnessci 1.90cm 70kg olan biri ayda kac kg et yer atiyorum 5 kg ise 3kgsi tavuk 2 kgsi kirmizi et olarak ayarlarim bu konuda bilginiz var mi? Kg basina 2gr 3gr protein lazim 100gr ette 22gr 25 gr protein var ama kac kg et yeniyor onu kestiremiyorum kisa donem ilgilendim fitnessla kilo kaybettim sadece ilk 2 ayda 16kg kaybettim o kadar uzaktim beslenmeye yeni yeni belli bir seviyey geldim saglikli besin kaynaklarini orenme acisindan

Ben 2 yıl güreştim 4 yıl calisthenics ile oyalandım 1 yıl sakatlık ve askerlikle mücadele ettim şu an 15 günlük yeni sporcu gibiyim ;) bildiğim birşey varsa oda kilogram ağırlığı ile hesaplanan protein miktarına ulaşılamadığıdır :) bende 1.80 boy 80kg %11 yağ oranında tabiri caizse sağlam vücutta biriyken askerde 6 ayda %15 yağ oranı 74kgye düsmüs biri oldum sinir stres yorgunluk ve sağlıksız beslenme beni bitirdi. Bende senin durumundayım su an.

Tavsiyelerime gelirsek tavuk etini günde 200gr. Yumurtayı 5 - 6 adet bunun yanında 100gr. Kadar balık tüketmeniz protein açısından yeterli olmasada işinizi görür sabahları lor peyniri , öğle aralarında yenilebilecek mercimek tarzı yemekler .. bazı günler kırmızı ete yönelirsiniz. Bunun yanında whey kullanmanız gerekiyor , bulk dönemi ve definasyon dönemini ayırıp kalorisi yüksek ürünlere yönelmeniz gerekiyor. Mesela bir paket nesfit meyveli bar'da 23gr protein var. Bulka girip proteininizi farklı ürünlerdende kazanabilir definasyon döneminde ise en az kas kaybıyla amacınıza ulaşabilirsiniz.

Ben yerim maddi durumum iyi zaten diyorsanız bol bol ara öğün olarak sardalye ve brokoli 2lisi öğünlerdede kırmızı et tüketmeniz faydanıza. Ama dediğim gibi kilo hesabıyla protein alırım diyorsanız vücudunuz çöplüğe döner meyve yiyecek zaman bulamaz biyerlerden eksiklik yaşarsınız. Maddi durumunuza göre şekillendirin kendinizi ben şahsen whey olarakta yüksek bcaa içeriği sunan optimum gold kullanıyorum tavsiye ederim.

Aynen hocam soylediklerinize harfiyen katiliyorum whey icin bende whey gerekirse optimum gold dusunuyordum sizin gibi birde aklimda Hardline var Türk menseili bir sirket onuda bayag kaliteli diyorlar ikisi arasinda dusunmustum maddi durum hocam imkan olarak baba parasiyla yapacagim ogrenciyim ne kadar verirse ona gore ayarlayacagim kendimi imakni var vermek istese aylik 600tl verir 100tl salon taksidi olsa 500tl ye yemek yerim ama 600tl verir mi? Onu bilmiyorum ayrica balik icin sunu sormak isterim haftada 2 3 den fazla ton baligi yemeyin diyorlar dardanelton alacagim ton balik icin onda zeytin yaginin icinde bekliyormus balik digerlerinde sivi yag kullaniyorlarmis tuketmesi ve saglik acisindan dardanelton daha iyi diyorlardi kiloya gore protein meselesine gelince evet tahmin ediyorumki 140gr protein alamayacagim yetismeyecek whey alsam peder bey sıkinti cikarir kutusunu felan gorese ne bu ilac mi diye :) wheyi isin icine katmadan suyu bulandirmadan gidebildigim yere kadar gidecegim kirmizi etide dediginiz gibi mumkun oldugunca yemeye calisirim onuda antreman gunlerinde yerim hocam harbiden hersey cok pahali balik yagi hapi alacagim solgar 950mg yada efa 1200mg var aklimda solgar 105tl idi efada 70 tl felan gunde 1 tane icsem 45 50 gun civari gidecek 2 tane icsem ayda 100tl 70tlde balik yagina para vermem gerekecek somon haftada 2 3 ogun katabilirsem balik yagi kapsul almam belkide.

İnceligi cok olan bir spor hocam mesela sabah uyandigimizda vucut katabolik durumda oluyormus kalkar kalkmaz bir olcek whey icin vucut kendini toplasin diyorlar yatmadan once casein proteini alin diyorlar 6 saat 8 saat protein versin gece uyurken diye bol bol lor peyniri lazim olacak gibi buna bakarsak maddiyat sınirlarimi belirleyecek hocam mesela bende suan 28cm mi 30cm mi ne kol var 40cm olsa yeter bana bunun formunu korumak icin calisirim bu kola orantili olrarak gogus sirt ve omuzlarda gelisir zaten cok bisiklet surdugum icin ust govde gelisince tavuk gibi olmam :) genede bacak calismayacam felan demiyorum ama ust govdemi irilestirmek genis omuzlar istiyorum. Ondan ust govdeye agirlik verip calisacagim. Bayag uzun oldu hocam onerileriniz icin tesekkur ederim.

• bu tarz soruları doktorlara sormanız sizin için faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

her sabah 2 adet 4.5 dakika haşlanmış yarı katı şekilde yiyorum çok lezzetli, üstüne birazda karabiber not: a101 in yumurtaları harika, sirkülasyon hızlı olduğu için her zaman taze oluyor

markası ne a101dekin bende migrostan alıyorum ufakları çok lezzetsiz L BOY idare eder
  • Hiçbir zararı yoktur arkadaşım zaten yüksek bir miktarda değil tükettiğin miktar, sporcuların sürekli yaptığı şeydir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Kusura bakmayın ama siz kimsiniz Kadın yıllarını bu işe vermiş yazılar yazmış çizmiş.İsterse o kadının ağzından çıkan her kelime yanlış olsun yine dikkate almaya değer.Ki kadın çoğu zaman doğru söylüyor.Her şeyin açıklamasını yapmaya çalışıyor.

Tekrar diyorum.Kusura bakmayın ben sizi ciddiye almamayı tercih ediyorum

Katılıyorum yanlış bilgide üzerine tanımam

• AmericanRacing kullanıcısına yanıt
    Evet evet siz en iyisiniz.Siz konuşun sizi dinleyelim.Bi yerden bi kuyruk acınız var ama hadi bakalım

Alınmayın söz meclisten dışarı.Ülkemizin nadir kaliteli hocalarındam bilim insanlarından biri olan bu kadını şöyle vasıfsız vasıfsız insanlar yermeye çalışıyor gerçekten hayretle izliyorum.

İçeride olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lalo Salamanca -- 9 Nisan 2017; 14:14:9 >
  • ne alakasi var dişlerimi firçaliyorum.Ayrica pastirmanin bayati kokar taze ve kaliteli pastirma kokmaz.Açlik kokusundan iyidir her türlü
  • Savaş Hoca sağlıklı demişse bitmiştir. Tabi sarıyı yememek şartı ile.
    Doğrudur ama hocam pastırmanın baharatı terleyince ciddi ciddi çok kötü koku yapar.Üzerine baya maydonoz falan yiyeceksinizki ter kötü koku yapmasın.

Ayrıca aç kalın demiyorumki size.Sadece kokar dedim.Ha orda bana aç demek istediyseniz benim Allaha şükür isteyip yiyemeyeceğim bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

her sabah 2 adet 4.5 dakika haşlanmış yarı katı şekilde yiyorum çok lezzetli, üstüne birazda karabiber not: a101 in yumurtaları harika, sirkülasyon hızlı olduğu için her zaman taze oluyor

markası ne a101dekin bende migrostan alıyorum ufakları çok lezzetsiz L BOY idare eder

ercanlar
  • size nie aç diyim yanliş anladiniz
    sabah kahvalti yapmaya üşenip ya da iştahsizliktan kalktiği gibi dişari çikanlari kastettim.
    Terleyince ne yediğime göre mi koku yapiyormuşuz bilmiyorumdum. Gaz çikartmakla kariştirdin galiba.
    Hocam araştırırsanız görürsünüz teriniz yediğiniz şeyler gibi kokar.Hele birde çemenliyse

• yani biraz değişik kokuyorum kabul ediyim ama yediklerimden oldugunu bilmiyordum

Ya hocam bakmayın leş dedim ama espriydi o yanlış anlamayın.Aslında sizi rahatsız etmiyosa başkasıda olmuyodur rahatsız toplu taşıma kullanmıyosanız tabi

Tavsiyem maydonoz ben iğrene iğrene yerim bi bütün şekilde mutlaka

• Beni bile rahatsiz ediyo . Günlük duş aliyorum zaten
  • her tvye çıkanı uzman bellerseniz siz daha çok çekersiniz,neymiş doktorun biri mideniz bulanmadığı müddetçe 10 tane yiyebilirisiniz demiş,kimse demiyor lan hani her şeyin çok fazlası zararlıydı diye,bunları bilmek için doktor olmaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.