Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bakın sakin kalmaya çalışıyorum hala

Ya her tvye çıkan uzman değil tamam evet ama bu kadın gerçek bi uzman yahu neden ısrar ediyosunuz her hangi bi doktor olduğu konusunda?

Kimi mesela ciddiye alalım.Bu konularda ondan daha çok araştırma yapıp bilimsel dergilerde daha fazla yazı yazmış ömrünü bu işe adamış biri varmı?Söyleyin bende onuda dikkate alayım.

Ah sizin başarılı insanların tüm yaptıklarını iki kelimeyle alaşağı edeceğinizi düşünmeniz yok mu ? Beni benden alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın ekmek yemeyin, pirinç yemeyin, şeker yemeyin diyor ,,, bu nimetler olmasa 7 milyar insanın 5 milyarı açlıktan ölür ,,, bu kadın sosyete doktoru arkadaşlar, tıp camiasında şarlatan olarak biliniyor, cahil halktan başka bunu ciddiye alan yok ,,,, beslenme dengeli olmalı, karbonhidratlar da proteinler gibi vücut için gerekli,, bir örnek veriyim, mesela en önemli organımız sizce hangisi, kalp mi, karaciğer mi, böbrekler mi, beyin mi? cevap hepsi, bunlardan herhangi birinin olmaması hayatla bağdaşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 9 Nisan 2017; 18:1:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razogen

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Bişey olmaz korkma ben her sabah 4 tane yiyorum

siz de mi spor yapıyorsunuz hocam? zaten ben de sağlam vücutculara bakarak sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. adamlar günde 6-7 tane yiyor

Aynen hocam bende yapıyorum dediğin gibi adamlar 10 yumurtaya kadar yiyorlar bizim yediğimiz 3-4 yumurtadan bişey olmaz.

10 tane yumurta yiyorlar ancak sadece 1-2 tanesinin sarısını yiyorlar. Yumurta sarısında aşırı kolesterol vardır. Hepsinin sarısını yemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

kadın ekmek yemeyin, pirinç yemeyin, şeker yemeyin diyor ,,, bu nimetler olmasa 7 milyar insanın 5 milyarı açlıktan ölür ,,, bu kadın sosyete doktoru arkadaşlar, tıp camiasında şarlatan olarak biliniyor, cahil halktan başka bunu ciddiye alan yok ,,,, beslenme dengeli olmalı, karbonhidratlar da proteinler gibi vücut için gerekli,, bir örnek veriyim, mesela en önemli organımız sizce hangisi, kalp mi, karaciğer mi, böbrekler mi, beyin mi? cevap hepsi, bunlardan herhangi birinin olmaması hayatla bağdaşmaz

Tıp camiasında şarlatan olarak biliniyor dediğin kişi Türkiye'de ilk modern anjiyoyu yapan kişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

kadın ekmek yemeyin, pirinç yemeyin, şeker yemeyin diyor ,,, bu nimetler olmasa 7 milyar insanın 5 milyarı açlıktan ölür ,,, bu kadın sosyete doktoru arkadaşlar, tıp camiasında şarlatan olarak biliniyor, cahil halktan başka bunu ciddiye alan yok ,,,, beslenme dengeli olmalı, karbonhidratlar da proteinler gibi vücut için gerekli,, bir örnek veriyim, mesela en önemli organımız sizce hangisi, kalp mi, karaciğer mi, böbrekler mi, beyin mi? cevap hepsi, bunlardan herhangi birinin olmaması hayatla bağdaşmaz

Tıp camiasında şarlatan olarak biliniyor dediğin kişi Türkiye'de ilk modern anjiyoyu yapan kişidir.

anjio işinde para yok, çaktınmı manzarayı

• royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    aynen,insanın bu besinlere ihtiyacı var
  • Forumun salakları bir bir ortaya çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Bişey olmaz korkma ben her sabah 4 tane yiyorum

siz de mi spor yapıyorsunuz hocam? zaten ben de sağlam vücutculara bakarak sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. adamlar günde 6-7 tane yiyor

Aynen hocam bende yapıyorum dediğin gibi adamlar 10 yumurtaya kadar yiyorlar bizim yediğimiz 3-4 yumurtadan bişey olmaz.

10 tane yumurta yiyorlar ancak sadece 1-2 tanesinin sarısını yiyorlar. Yumurta sarısında aşırı kolesterol vardır. Hepsinin sarısını yemeyin.

Her çeşit supplementi zararlı mi değil mi diye bakmadan kullanan adamlar yumurtanın sarısında ki kolesterole mi takılıyorlar? Buda ilginç yani

• Çok güzel keşke bende yesem, eşim yumurtadan iğrendiği için yapmıyor

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt

Yumurta yiyen salak mı oluyor ?

• Detective W. kullanıcısına yanıt

Çöpe atıyorlardır herhalde ne yapacaklar ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.