Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

1 tane yumurtayı zor yiyorum, midem almıyor, dayanamıyorum nasıl yiyorsunuz o kadarını ?

o kadar ağırlığın altına girince seve seve yiyorsun. yaptığın antrenmanın boşa gitmesini istemezsin değil mi.

neyin altına giriyorsunuz hocam orasını tam anlayamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de günde 2-3 haşlanmış yumurta yiyordum. Bir gün ne oldu hiç bilmiyorum, o kadar iştahla yediğim yumurta gözüme mide bulandırıcı geldi ve midem almadı bir tanesini bile. Bir anda oldu, nedenini tam bilmiyorum. Birkaç aydır yumurta yemiyorum dolayısıyıla.
  • Yurtta kaldığım için her sabah 2 yumurta yiyorum diğer kahvaltılıklar doyurmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbreklerine zarar verir o kadar yumurta. En fazla 2 tane ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clopin C kullanıcısına yanıt
    Hayatını tıbba adamış bir insanı ciddiye almayalım da seni mi ciddiye alalım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spor salonu diyet verdiyse uzman biriyle görüştükten sonra uygulayın bence çünkü çoğu spor salonu kafasına göre veriyor

• Çok faydalı bir besin. Hergün yemek lazım. Orjinal köy yumurtası bulup yiyebiliyorsanız çok daha iyi.

Bizim kendi tavuklarımız var çok şükür ekstra bir karışık yem veriyoruz onun dışında gezip dolaşıp toprakdan ne bulursa götürüyorlar:)

Çocuklarınızı mutlaka alıştırın küçük yaşta.

• İnsan gerçekten hayret ediyor :(
  • sırtında, baldır içlerinde sivilcelenme oluyorsa azalt, yoksa bi zarar görmezsin. spor yapıyorsan da gece yatarken çiğ içebilirsin kahvaltıda abanmana gerek yok, kaslar çalışırken tahrip olur gece uyurken onarılır ve büyür.
  • Ben de salata şeklinde sabahları 3 4 tane sabah yiyorum. Yan etkisini daha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcbolulamda -- 8 Nisan 2017; 21:24:52 >
  • protein tozu protein değildir diyen kadından mı bahsediyorsun?
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Kadının her söylediği kelimeyi bilmem ama eminim sizden ve sizin gibilerden (bende dahil) bu konularda daha bilgili ve dikkate değerdir.Herkes bi yerde haddini bilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

2 tane yumurtayi tam yiyeceksin sonrasinin sadece akini yiyeceksin ben belkide 5 6 yildir tavuk yemiyorun cok hile oldugu icin ama tavuk ucuz diye yemekte istiyorum hilesiz tavuk satan marka var mi? Banvite baktim 60 65 gunde yetisiyormus tavuklari 60 gun erken degil mi? Birde cok sertifikalari ve denetimleri oluyormus onlarin o kadar denetimden geciyorsa sagliklidir diyor insan ama guvenemiyorum banvit tavugu yenmelimi? Koy tavugu diye arattim google de bir tavuk 50 tl ile 70tl arasindaydi koy tavugu. Bana banvit hakkinda bilgi verseniz yeter.

Orjin köy tavuğu canlısı 20 tl dostum kim diyor bu fiyatları :) bende vardı bi 20 tane sabahları ayakkabımın içine bile yumurta bırakıyorlardı :) banvit iyidir bu konuda ama içim rahat olsun diyorsanız fiyatlar bu şekilde yani 80 liraya 5 tane bile bütün tavuk alırsınız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bi insanın okul okuması onu daha bilgili yapmaz, örneği var işte. meyve yemeyin diyen kadın lahmacunları götürüyor..
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Sözleri cımbızlamazsanız her şey daha güzel olacaktır.Ayrıca düz diyetisyenlerle doktorlarlarla karıştırmayın Karatayı.Yurt içi ve dışında bu kadar dikkate alınan hayatını mesleğine adamış birinden bahsediyoruz.Ayrıca okul okuyarak insan bilgi sahibi olur.Kadın hayatı boyunca bu konularla haşır neşir olmuş.Ve sen ayaklarını uzatarak esneye esneye "okul okumak onu bilgili yapmaz " diyorsun.

Meyve yemeyin dediği kitle belli.Kilolu insanlar.Meyvelerin içeriklerinin zayıflayıp salt şeker olmaya başlamasından ötürü böyle bişey demişti sanıyorum Canan hanım.

Ha lahmacuna gelirsek mayasız hamurla mayalı hamur farkını araştırıp bunun hakkında bi bilimsel makaleyle Canan hanımı alt edebilirsiniz Tabi haklı sonuç sizi biraz üzebilir

• Omlet yapınca yağ da alıyorsun o yüzden haşlıyorum ben. Yalnız sarısını fazla yersen kolesterolün çıkar. Ben 2 tane yiyorum. Beyazını tek başına yiyemem iğrenç bir tadı var, sarısıyla yenilir hale geliyor.
  • Hocam yaklaşık 2,5 yıldır her sabah aksatmadan 5 haşlanmış yumurta yiyorum herhangi bir yan etkisini görmedim. Ayrıca yumurta ile iş bitmiyor normal bi fiziğe sahibim
  • 8 tane yerim 3 tane ile gece atıştırması yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam.Bu adamlar en tehlikeli insanlardır.Yattığı yerden tek kelimeyle insanların tüm emeklerini bilgilerini çöpe atma yetkisi görür kendinde Nedense çok sinirlendim

• hangi partiyi desteklediğini anladım konuşmandan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.