Şimdi Ara

her sabah 3 yumurta yemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BB yapıyorsan az bence zamanla artrtırmaya bak yag oranına göre 6 yapıp 2 tam sarı 4 sadece beyaz gibi. günlük 6-7 arası yiyorum ki 8'e cıkarmaya bakıcam. biyojolij açıdan en degerlisi yumurtada. imkanın varsa köy yumurtası tavsiye edermi gelişim için birebir miyostatn açısından cok faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizyiyen

Canan Karatay mideniz kaldırılırsa 10 tane yiyebilirsiniz dedi.

O kadini ciddiye almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clopin C kullanıcısına yanıt
    Almıyorum zaten öyle gazetede okumuştum. Zaten hekimlerin böyle TVye çıkıp şunu yiyin bunu için demesini doğru bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Her gün ben de 3 tane omlet götürüyorum ama sizden farklı olarak hiç spor yapmıyorum TÜM gün evdeyim bu yüzden bir sorun olur mu peki proteini enerji yoluyla harcamamak?

Yağlanırsın

• 4 tane haslaniyor kahvalti yapacam bekliyorum suan pişmesini.. kol antremani bugun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 8 Nisan 2017; 15:11:3 >
  • Bir şey olmaz ama için rahat etmiyorsa bi kan tahlili yaptır sağlık ocağında

• Bb yapmıyorum ama sabah yiyecek bir b.k olmadığından en az 3 yumurta yiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Bir şey olmaz ama için rahat etmiyorsa bi kan tahlili yaptır sağlık ocağında

aynen yakında gitmeyi düşünüyorum fletcher hocam

madafakkırr
  • Sarısı kolestrol u arttırıyor diyorlardı. Nedir bu bilgi güncellendi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cevizyiyen

Almıyorum zaten öyle gazetede okumuştum. Zaten hekimlerin böyle TVye çıkıp şunu yiyin bunu için demesini doğru bulmuyorum.

Hekim derken? O konualrla ilgili 1 tane makalesi olmayan hanimefendi, gidip tansiyon ilaclarini seker ilaclarini kesin diyor sunu yiyin icin diyor sonra diyabetik ketaasidozda acile geliyor insanlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

1 tane yumurtayı zor yiyorum, midem almıyor, dayanamıyorum nasıl yiyorsunuz o kadarını ?

o kadar ağırlığın altına girince seve seve yiyorsun. yaptığın antrenmanın boşa gitmesini istemezsin değil mi.

neyin altına giriyorsunuz hocam orasını tam anlayamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu varken sorayım.

Bende her sabah haşlanmış 3 yumurta yerim. Ama tava da haşlanmış ve sadece sarısı. Bi zararı olur mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

1 tane yumurtayı zor yiyorum, midem almıyor, dayanamıyorum nasıl yiyorsunuz o kadarını ?

o kadar ağırlığın altına girince seve seve yiyorsun. yaptığın antrenmanın boşa gitmesini istemezsin değil mi.

neyin altına giriyorsunuz hocam orasını tam anlayamadım?

Agirlik dambil halter vs vs

• Sakaryada tavuk çiftliğimiz var sorusu olan :))

• 2 tane yumurtayi tam yiyeceksin sonrasinin sadece akini yiyeceksin ben belkide 5 6 yildir tavuk yemiyorun cok hile oldugu icin ama tavuk ucuz diye yemekte istiyorum hilesiz tavuk satan marka var mi? Banvite baktim 60 65 gunde yetisiyormus tavuklari 60 gun erken degil mi? Birde cok sertifikalari ve denetimleri oluyormus onlarin o kadar denetimden geciyorsa sagliklidir diyor insan ama guvenemiyorum banvit tavugu yenmelimi? Koy tavugu diye arattim google de bir tavuk 50 tl ile 70tl arasindaydi koy tavugu. Bana banvit hakkinda bilgi verseniz yeter.

• koy yumurtasi tuketmeye ozen gosterin
  • Yumurta proteini en değerli proteindir. Protein değeri tam yani %100 kabul edilir. Sindirilebilirdiği kolaydır. Kolesterol problemi yoksa ve vücut geliştirme ile uğraşıyorsan en iyi protein kaynağıdır. Kolesterol varsa sarısını yemeyebilirsin.
  • Hocam, 9 aydır antrenmanlarıma devam ediyorum. Bir çok badici sarılarını çok yeme diyor ama sadece beyazı yemek de midem almıyor. Sen ne yapıyorsun bu konuda?

• Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
  • Ben haftada 3 tane yiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.