Şimdi Ara

İlk kez sigara içtim, bi oturuşta 6 tane, midem bulanıyor, yardım [ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler reddedildiğim kızı başkasıyla gördüm bugün, moralim alt üst oldu, ilk ve son olsun diye eskiden aldıgım paketi bitirmeye heveslendim, ama 6. sigaradan sonra midem bulandı, kusucak gibi oluyorum ama bir şey gelmiyor, ne zaman geçer 15:40'da derse gitmem lazım.

İlk kez sigara içtim, bi oturuşta 6 tane, midem bulanıyor, yardım [ss'li]

edit 14:56= tualetin önüne dikildim badem yiyorum, arada kusar gibi oluyorum ama bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 26 Eylül 2016; 15:08:41 >

• ulan bir daha içersem 2 olsun, ölüyorum be
  • ölüyorum ulan var mı itirazı olan laylalalaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara mide bulantısını geçirir derler 1 tane daha iç geçmezse bir tane daha eğer artarsa 2 taneyi birlikte iç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Bu mesaj silindi.
    ben ilk kez içtiğim zamanları hatırlıyorum 2-3 tane içince az daha bayılıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

Alıntıları Göster
    csb mi bu? Umarım CSB'dir. SS başkasına aittir umarım. Canına kastın mı var genç kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

Alıntıları Göster
    Bizim arkadaş gidip babasının saklı prolarından çekmişti iki fırt geberiyordu..

Alışmayın şuna ya tadı yok tuzu yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçer geçer biraz dizi izle

• Biz de aşık olduk ama şu sigarayı içmek için bahanemiz olmadı. İçmeyin şu illeti sigara paketinin üstünde aşık olanlar içmeli falan mı yazıyor bahane etmeyin şu sigarayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Bizim arkadaş gidip babasının saklı prolarından çekmişti iki fırt geberiyordu..

Alışmayın şuna ya tadı yok tuzu yok..

Hazır konusu açılmışken soyleyeyim sakın puro falan içinize çekmeyin ben ince puro buldum bilmedim içime çekerek içtim o gün öldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Biz de aşık olduk ama şu sigarayı içmek için bahanemiz olmadı. İçmeyin şu illeti sigara paketinin üstünde aşık olanlar içmeli falan mı yazıyor bahane etmeyin şu sigarayı.
    En kötüsü de bu forumda senden daha ufak çocukların takılması ve bunu okumaları. İçmeyin örnek olmayın canım kardeşim. Dünyada milyonlarca sorun var. Keşke tek derdim aşk acısı olsaydı, bu kadar derdin arasında ben bile başlamadıysam bir kız için lanet bi alışkanlığa başlaman çok saçma lütfen konu silinsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

En kötüsü de bu forumda senden daha ufak çocukların takılması ve bunu okumaları. İçmeyin örnek olmayın canım kardeşim. Dünyada milyonlarca sorun var. Keşke tek derdim aşk acısı olsaydı, bu kadar derdin arasında ben bile başlamadıysam bir kız için lanet bi alışkanlığa başlaman çok saçma lütfen konu silinsin.

Alıntıları Göster
    karbonmonoksit zehirlenmesi 1-2 saate geçmez
  • Mal mal yapmayın kendinizi 1 şıllık için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle böyle başlar kardeş, ilk bir hafta miden bulanır. Sonra bulanmamaya başlar, daha sonra ben ne salaklık ettim de başladım der bırakmaya kıvranırsın. Yaptım oradan biliyorum, tecrübeyle sabittir.

Bu arada sana büyük bir problemmiş gibi gelebilir ama şu kız işlerini aşın artık, olmuyorsa başkasına... Eşin değil ya seni aldatan, olmamış çocuğa don biçiyorsunuz sonra ağlıyorsunuz. Bak kendinde de diyorsun başkasıyla gördüm diye, demek ki g.tünü yırtsan da olmayacakmış sigara içmenin anlamı ne? Hadi iç, iç de bir daha içme. Ben hayvan gibi spor yapardım, hala da yaparım sporcu adam sigara içmez içemez diyordum da içiyorsun işte. Üç, dört sene oldu başlayalı artık spor yaparken kesilmeye başladım dedim bırakıyorum ama kolay mı?

İki gün içmedim, olmuyor aga zaten mülteci gibi yaşıyoruz çok stand by vaktim oluyor sigara aklıma geliyor. Elektronik sigaraya başlayacağım en azından kokmuyor ve sporda çok kesmez. Bak rezilliği gör, nelerle uğraşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Böyle böyle başlar kardeş, ilk bir hafta miden bulanır. Sonra bulanmamaya başlar, daha sonra ben ne salaklık ettim de başladım der bırakmaya kıvranırsın. Yaptım oradan biliyorum, tecrübeyle sabittir.

Bu arada sana büyük bir problemmiş gibi gelebilir ama şu kız işlerini aşın artık, olmuyorsa başkasına... Eşin değil ya seni aldatan, olmamış çocuğa don biçiyorsunuz sonra ağlıyorsunuz. Bak kendinde de diyorsun başkasıyla gördüm diye, demek ki g.tünü yırtsan da olmayacakmış sigara içmenin anlamı ne? Hadi iç, iç de bir daha içme. Ben hayvan gibi spor yapardım, hala da yaparım sporcu adam sigara içmez içemez diyordum da içiyorsun işte. Üç, dört sene oldu başlayalı artık spor yaparken kesilmeye başladım dedim bırakıyorum ama kolay mı?

İki gün içmedim, olmuyor aga zaten mülteci gibi yaşıyoruz çok stand by vaktim oluyor sigara aklıma geliyor. Elektronik sigaraya başlayacağım en azından kokmuyor ve sporda çok kesmez. Bak rezilliği gör, nelerle uğraşıyoruz.
    tualetin önüne dikildim badem yiyorum, arada kusar gibi oluyorum ama bir şey gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

tualetin önüne dikildim badem yiyorum, arada kusar gibi oluyorum ama bir şey gelmiyor.

Alıntıları Göster
    su iç iyi gelir. çok içme ama boğazını ıslat
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

Alıntıları Göster
    Alkol alsan hem kafan dağılırdı az bişey ama çok içmemek şartıyla.
  • Blok listeme hoş geldin Beyin engelli liseli

• Bally cek kardesim sigara ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Blok listeme hoş geldin Beyin engelli liseli

yaş 23 hocam. ders de yalan oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.