Acil servis hiv AIDS testi yapılıyor mu
-
-
Min 45 gün diyolar çıkabilir belki
-
Ege üniversitesi aciline gittim kabul etmediler yarin dokuz Eylül de randevum var enfeksiyon bölümü için söyleyeceğim. Herhangi bir belirtim yok umarım yoktur ve bulaşmamıştır
-
Tepecik eğitim araştırma hastanesi üroloji doktoruna gittim durumu anlattım kan testi yaptı temiz çıktım tanrıya şükürler olsun ki tekrar yapmama gerek var mıdır acaba .
-
merhaba hocam geçmiş olsun öncelikle.
gacıyı nerden nasıl buldun? lastiksiz mi giriş yaptın? -
Yılbaşı gecesi bulmuştum evet korunmasız idi tanrıya şükür bana geçirmemiş ama gene bir kaç ay sonra test yapacağım garanti olsun .
-
nasıl nerde buldun hocam
-
Zina haram hem korkuyon birde bu işlere giriyon
-
Haram olmasa da korkabilir orası farklı konu ama negatif çıktığını öğrenince tanrıya şükür demesi tebessüm ettirdi. Geçmiş olsun, dikkat edersiniz artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: r.HHaram olmasa da korkabilir orası farklı konu ama negatif çıktığını öğrenince tanrıya şükür demesi tebessüm ettirdi. Geçmiş olsun, dikkat edersiniz artık
Onu bile diyemiyor. Allah'a şükür demesi gerekirken çokluğu da içinde barındıran tanrı kelimesini kullanıyor, gerçi zina eden ne bilsin.
-
Senin gibiler yüzünden yakında helak olacağız!!!
-
birincisi hiv testi 3-4 ay sonra tam randımanlı sonuç verir. hiv öyle belirtisini hemen gösteren bir virüs de değildir. açıkçası anal yoldan bulaşma ihtimali çok yüksektir ama vajinal bölgeden geçme ihtimali, anal bölgeye oranla daha düşüktür.
dediğim gibi hastalık belirtileri 1-2 sene sonra bile çıkabilir. çok sinsi bir virüstür. hücrelerin arasında saklanır, vücudun direncinin ve bağışıklığının kırılma anını bekler, 10 sene hiç haberi olmadan hivle yaşamış insanlar var.
artık hiv zaten tedavi süreci de çok gelişti. eğer hiv virüslü biri, ilaçlarını düzgün şekilde kullanıyorsa, bulaştırma ihtmali dahi yok. iki hivli insanın çocuğu olursa o bile hivli olmuyor bu ilaçlar sayesinde artık, ama tamamen yok edilecek bir çare de bulunamadı.
bu kadar bilgiyi çok kez korunmasız hayat kadınıyla yatmış şu an hiv miyim değil miyim onu bile bilmediğim bir durumun içinden yazıyorum
ayrıca aids değil hiv. aids'e çevirse zaten ne bu konuyu açabilmiştin ne de bir şey. hiv virüstür, aids ise hivin vücudu ele geçirdiğinde ortaya çıkan hastalığın ismi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 13 Mart 2024; 22:45:7 >
Benzer içerikler
- yıllardır xanax kullanıyorum
- under armour boykot mu
- toki"den ev almak mantıklı mı
- geğirmek istiyorum geğiremiyorum
- tuvalet kağıdı sağa mı sola mı takılır
- exxen filmleri
- vtouch nedir
- penis nakli
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X