Şimdi Ara

Doğumdan sonra dna testi zorunlu olsun kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz dikkatsiz hemşire ve ebeler yüzünden bazen çocuklar karışabiliyor. Bu yüzden doğumdan sonra dna testi zorunlu olmalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle

• Doktur "Kısırsın" dediği halde kadın 1 aya kalmadan gebe kalınca şüphelendim.

Memur arkadaşa şüphemi anlatınca "Bunlar psikopatça düşünceler, git tedavi ol" dedi.

DNA analiz laboratuvarından fiyat aldım ama o zamanlar yanında çocuğu götürmen şart idi, ben de yaptırmadım.

Yıllarca bu şüphe içimi kemirdi, akış hastanesinden kaçtım.

Nihayet kadın evden kaçtığında içimde yıllarca beni kemiren şüpheyi çocukluk arkadaşıma anlattığımda "Kadın evden kaçmış hala bu şüpheyle yaşanır mı, test yaptır" deyince yeniden araştırdım.

Bu defa sadece kendimden ve çocuklardan ağız sürüntüsünü postaya vermem yeterliydi. Birleşik Devletler' den 3 gün sonra sonuç geldi ve her hangi bir sorun yoktu...

• Kasıtlı olarak karıştıranlar bile var.

• Doğumdan sonra dna testi zorunlu olsun kampanyası

• Kesinlikle bir yasal prosedür olmalı. Her çeşit ihtimale karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Haber 2022 Mayıs'a ait. 2022 yani çok yakın bir tarih. Ve bu kalleşliğe karşı kadına kesilen manevî tazminat sadece 50 bin TL. Şaka gibi ceza. Resmen dalga geçmiş mahkeme. Oldu olacak sadece kınıyorum diyerek geçiştirseymiş mahkeme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zorunlu olmamasi korkunç sonuçlara yol açıyor

• Hadi feminaziler buna da el atsın. Hani kadın erkek eşitliğiydi? Kadın doğurduğu için emin olabiliyor, biz nasıl emin olacağız?

• Bu karı koca arasındaki güven ilişkisini ciddi zedeler. Şüphesi olan çocuğundan bir kan pıhtısı alsın bir lab. test ettirsin olur biter.

• AO A kullanıcısına yanıt

Annenin izni olmadan o iş olmaz.

• AO A kullanıcısına yanıt
    Güvenden ziyade çocukların karışması.

• Bebekleri bilerek karıştıran ebe ve hemşireler var maalesef. Allah inancı olan yapmaz ama her ihtimale karşı bu art niyetlilere karşı önlem alınması şart.

Geçen tanımadığım birinin çocuğunu gördüm kardeşleri beyaz, bu siyah tenli. Anne baba da beyaz. İsimlik takıyorlar sadece doğunca. Birinin ayağından alıp ötekine takmadıklarını nerden bileceksiniz. Sırf zevkine değiştirmiş isimlikleri haberdeki hemşire. Dikkat çekilip kalıcı çözülmesi gereken önemli bir sorun bu. Allah korusun kötü niyetli insanlardan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.