|
İki saatliğine kısırlık: Erkekler için yeni doğum kontrol hapları %100 koruma sağlıyor
-
-
2 saatlik tam koruma yeterli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsan deneylerini nasıl yapıcaklar acaba
-
Oh be nihayet, balonla bağlamak dışında akıllıca bir çözüm ürettiler.
-
Kullanıcı yorumyarını bekliyoruz.
-
Bizden geçti çocuklarımız için inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben olsam kullanmam. He gerçi seks yapmayarak en iyi korunmayı sağlıyoruz o ayrı.
Kadınlar da doğum kontrol haplarının ne yaptığı daha yeni ortaya çıkıyor. O yüzden vücudün düzenini bozmamak en iyisi.
-
Çocuk istemiyorsan vasektomi yaptırmak en iyi çözüm, kafa rahat olacak. Zaten bu ilaç içinde 3 yıl içerisinde insanlar üzerinde deneyi başlayacak, tahminen 8 yıl'a piyasada olur deniyor, ölme eşşeğim geber.
-
Kendime böyle kötülük yapamam riske giremem eski usul balon en iyisi :)
-
Kadınlar kullanırken iyiydi
Fotodaki 3. Kısımdaki hapları bilerek mi hücum eden sperme benzetmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 15 Şubat 2023; 21:16:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığa baksan ilaç piyasaya çıkmaya hazır, içerikte daha yan etkiler belli değil, fareler kullanıyor.
-
2 saat arayla içersin. :)
-
2 saat çok dar bir pencere. Yan etkiler de önemli. Kondom yen etki olmadan daha koruyucu hala. Üstelik hiç bir yöntem %100 diyemez.
İlaç 8 yıl içinde piyasaya çıkacakmış :-) O gün geldiğinde zaten benim artık bu ilaca ihtiyacım kalmayacak :-(
-
2 saat neyinize yetmiyor, 2 saat gir çık yapsan zaten penis yara olur.
-
Onunda geri dönüşü yok işte, ileride karar değiştirirsen geri dönüşü olmuyormuş. Kanallar kesildiği için mutlaka sızdırma yapıyormuş ve bu da sıkıntılı bir durum. Bu kararı verenler çocuk olayını tamamen unutmalı.
-
3 dakikalık versiyonunu çıkarırlarsa yok satar
-
"Sekiz yıl içinde piyasaya sürülebilir"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu stres ortamında yurdum insanı krikoyla iş görüyor zaten hapa mapa ihtiyaç yok
Başlığa baksan ilaç piyasaya çıkmaya hazır, içerikte daha yan etkiler belli değil, fareler kullanıyor.
|
2 saatlik tam koruma yeterli değil.
|
Ben olsam kullanmam. He gerçi seks yapmayarak en iyi korunmayı sağlıyoruz o ayrı.
Kadınlar da doğum kontrol haplarının ne yaptığı daha yeni ortaya çıkıyor. O yüzden vücudün düzenini bozmamak en iyisi. |
Çocuk istemiyorsan vasektomi yaptırmak en iyi çözüm, kafa rahat olacak. Zaten bu ilaç içinde 3 yıl içerisinde insanlar üzerinde deneyi başlayacak, tahminen 8 yıl'a piyasada olur deniyor, ölme eşşeğim geber. |
Dış mihraklar 2053 ü engellemek için yapmış olabilir |
Benzer içerikler
- instagram hesap bulma
- kitap okuma uygulaması
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp arama kapatma
- telegram hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X