Galaxy A53 (TCell Faturaya Ek x12 Taksit)
Son alınan karardan dolayı mıdır bilmem fatura üzerine 12 taksitli gözüküyor cihaz. A33 modeli içinde taksit gözüküyor fakat stokta yok.
turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/galaxy-a53-5g
[3079 TL] Gigabyte B660 Gaming X DDR4 (LGA1700)
Ürününün kalitesi belli, 2 adet Gen 4, bir adet Gen 3 olmak üzere toplam 3 adet M2 SSD desteği. 2.5G Ethernet portu. Sadece bios güncelleme için kullanılan ekstra USB portu ve board üzerinde Q-Flash buton desteği. Kasa ön panelleri için USB 3.2 ve Type-c port desteği. Sanırım eksik sayılabilecek yönleri 1 adet PCI-express x16 yuvası ve max ram frekansı 4400mhz desteklemesi diyebiliriz. Her şekilde bu fiyatı ile en dolu f/p güncel Intel anakart diyebiliriz.
Amazon Germany satıcısı sattığı için kargo ve gümrük fiyatı dahil olunca 3079 TL yapıyor.
Tebilon MSI Kampanyası
Noluyo Ya¿ video kanalıyla yaptıkları işbirliği kampanyası imiş, fiyatlar hakkında zerre bilgim yok, siz açıp inceleyin hangi parçada indirim var yok orasına bakarsınız. Pek bir beklentim yok ama umarım indirim vardır. Yoksa bana carlamayın, bende izlediğim videodan görüp konu açtım, ürünleri incelemedim bile.
İşlemci fanı hk.
Alt linkte ki soğutucuyu kullanıyorum. Bir süredir işlemci fanıyla ilgili şöyle bir sorun yaşıyorum; Bilgisayar ilk açıldığında fan tam devrini yakalayamıyor, hatta ara ara duruyor, bir hızlanıyor bir yavaşlıyor ve bu arada çok fazla ses yapıyor. Tam hıza geçene kadar 10 dakika kadar ses yapıyor desem yeridir. Sanırım fanın mekanik kısmıyla alakalı bir sorun var değil mi? Bilenlerden yardım bekliyorum. İşlemci fanı garanti kapsamına girer mi? İşlemci soğutucusuz sadece fanı garantiye göndersem yenisi ile değişim yaparlar mı? Ayrıca fanı garantiye göndersem de göndermesem de yeni bir slim fan'a ihtiyacım olacak, alt linkten bakarak bana işlemciye uyacak bir fan önerebilir misiniz?
Bu arada konuyu okuyup bana da garanti ile ilgili geri dönüş yapar mısınız? @Gelbura.com
[28651K/20K/15K TL] RTX3090Ti/80Ti & 3080
Hat sahipliğini alma hk.
Merhaba, eşimin hattı kardeşinin üzerine ve şu an araları bozuk olduğu için kardeşi tehtid etmiş hattı kapattıracağına dair. Bu hattı üzerimize almak için bir şey yapamaz mıyız? Numaranın manevi değeri var ve bir çok yere kayıtlı olduğu için sıkıntı oluşturabileceği durumlar söz konusu.
Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL)
Aslında kablosuz kaliteli bir mouse bakarken eskiden de kullandığım bu ürünün yenilenmiş halini bu fiyata görünce kayıtsız kalamayıp sipariş verim.
https://www.itopya.com/logitech-g-mx518-gaming-mouse/
Dipnot: Link'e tıklayınca çıkan dh ref. eklemeleri yüzünden siteye ulaşamıyorsanız klasik yöntem olan cümleyip seçerek kopyalayın.
Superonline GPON Ping sorunu.
Başlıkta belirttiğim gibi binada gpon kutu olup eve kadar fiber kablo gelmesine, hız testlerinde en ufak bir ping sorunu yaşanmamasına rağmen online oyunlarda ping 200-300 arasında dalgalanıyor, yaklaşık iki haftadır ara ara bu şekilde oluyor fakat dün akşamdan bu yana sürekli bu sorunu yaşamaktayım. Tabi modem resetleme, ağ adlarını değiştirme, ağ şifrelerini değiştirme gibi şeyler yaptım belki bağlanan birileri vardır diye, açıkcası hiç modem arayüzüne girip kimler bağlı diye bakmadım, sadece önlem almak istedim kısacası. Neyse sorun çözülmedi. Bu durumu nasıl yorumlar ve nasıl yollar izlememi önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi superonline fiber alt yapısını kullanan ISS'ler hangileri? Önerebileceğiniz f/p tarifeler var mı? Bu bağlatacağım internetten evde iki ayrı televizyon IPTV, Smart TV uygulamaları, telefondan bağlanma vb. işler için ev ahalisini için çok yönlü kullanıma uygun bir tarife lazım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Dipnot: Konu Superonline bölümünde ilgi görmediği için bu bölüme açılmıştır.
I don't want to believe, i want to know! |
I don't want to believe, i want to know! |
Son Giriş: 2 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.620
İkinci El Bölümü Mesajları: 337
Konularının görüntülenme sayısı: 56.954 (Bu ay: 912)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12.155 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware