Şimdi Ara

[3079 TL] Gigabyte B660 Gaming X DDR4 (LGA1700)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürününün kalitesi belli, 2 adet Gen 4, bir adet Gen 3 olmak üzere toplam 3 adet M2 SSD desteği. 2.5G Ethernet portu. Sadece bios güncelleme için kullanılan ekstra USB portu ve board üzerinde Q-Flash buton desteği. Kasa ön panelleri için USB 3.2 ve Type-c port desteği. Sanırım eksik sayılabilecek yönleri 1 adet PCI-express x16 yuvası ve max ram frekansı 4400mhz desteklemesi diyebiliriz. Her şekilde bu fiyatı ile en dolu f/p güncel Intel anakart diyebiliriz.

Amazon Germany satıcısı sattığı için kargo ve gümrük fiyatı dahil olunca 3079 TL yapıyor.

amazon
    Gigabyte B660 GAMING X DDR4 (Socket LGA1700) ATX Anakart
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09RMQ39QW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 11 Aralık 2022; 22:8:8 >

• Son nesil intel işlemci ve ddr5 alan biri anakartı dert etmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 13600K ve güzel bir ddr4 ram ile f/p kombosu olur.

• Fiyat düştü, yeni fiyat 3098 TL.

• canozturk21 kullanıcısına yanıt

ben de düşündüm ama msi pro z690 aldım bu b660 blokları vs devasa kalıyor benimkine göre bakalım daha kurucam sistemi performans nasıl olacak

• Optik ses çıkışı desteği var diyor ama arka aynada yok gibi görünüyor. Uzun aparat mı istiyor acep. Anlayan var mı?

• Bu urun ile kisa/orta vadede 13600k 3080ti sistem kursak herhangi bir sorun olur mu?

• TrimasQue kullanıcısına yanıt

Evet islemcisiz bios update oluyor.

• Nasıl bir anakarttır? Vrmleri iyi midir? 13600k ile kullanmayı planlıyorum. İlerde oc falan yapsam sıkıntı çıkarır mı?

• 13 serisi ile kullanmak isteyen arkadaşların hardware unboxedın b660m anakart vrm testlerini izlemesini tavsiye ederim.

• i5 13400-13500 lerle yeterli olur gibime geliyor ama optik ses çıkışı meselesi yüzünden almayı düşünmüyorum. 2 ay sonra bu fiyatları hatırlayıp ağlamam inş.

• 13600k ile deneyen olsa da bi yorumlasa iyi olacak...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sintai kullanıcısına yanıt

Millet öyle işlemcileri H serisi giriş seviye anakartlara bile takıyor, yani bütçesi kısıtlı olup maksimum performans düşüncesinde olanlar geçmiş dönemde 10400/11400/12400 gibi işlemcilerde öyle yaptılar. Satıcılar zaten hazır sistemleri de o tarz hazırlıyorlar. Kısacası bu anakart için 13400/500 işlemciler çerez olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.