Ürününün kalitesi belli, 2 adet Gen 4, bir adet Gen 3 olmak üzere toplam 3 adet M2 SSD desteği. 2.5G Ethernet portu. Sadece bios güncelleme için kullanılan ekstra USB portu ve board üzerinde Q-Flash buton desteği. Kasa ön panelleri için USB 3.2 ve Type-c port desteği. Sanırım eksik sayılabilecek yönleri 1 adet PCI-express x16 yuvası ve max ram frekansı 4400mhz desteklemesi diyebiliriz. Her şekilde bu fiyatı ile en dolu f/p güncel Intel anakart diyebiliriz. Amazon Germany satıcısı sattığı için kargo ve gümrük fiyatı dahil olunca 3079 TL yapıyor. amazon Gigabyte B660 GAMING X DDR4 (Socket LGA1700) ATX Anakart https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09RMQ39QW< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 11 Aralık 2022; 22:8:8 > |
[3079 TL] Gigabyte B660 Gaming X DDR4 (LGA1700)
-
-
Son nesil intel işlemci ve ddr5 alan biri anakartı dert etmez bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 13600K ve güzel bir ddr4 ram ile f/p kombosu olur.
-
Fiyat düştü, yeni fiyat 3098 TL.
-
ben de düşündüm ama msi pro z690 aldım bu b660 blokları vs devasa kalıyor benimkine göre bakalım daha kurucam sistemi performans nasıl olacak
-
Optik ses çıkışı desteği var diyor ama arka aynada yok gibi görünüyor. Uzun aparat mı istiyor acep. Anlayan var mı?
-
Bu urun ile kisa/orta vadede 13600k 3080ti sistem kursak herhangi bir sorun olur mu?
Evet islemcisiz bios update oluyor.
Nasıl bir anakarttır? Vrmleri iyi midir? 13600k ile kullanmayı planlıyorum. İlerde oc falan yapsam sıkıntı çıkarır mı?
13 serisi ile kullanmak isteyen arkadaşların hardware unboxedın b660m anakart vrm testlerini izlemesini tavsiye ederim.
-
i5 13400-13500 lerle yeterli olur gibime geliyor ama optik ses çıkışı meselesi yüzünden almayı düşünmüyorum. 2 ay sonra bu fiyatları hatırlayıp ağlamam inş.
-
13600k ile deneyen olsa da bi yorumlasa iyi olacak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet öyle işlemcileri H serisi giriş seviye anakartlara bile takıyor, yani bütçesi kısıtlı olup maksimum performans düşüncesinde olanlar geçmiş dönemde 10400/11400/12400 gibi işlemcilerde öyle yaptılar. Satıcılar zaten hazır sistemleri de o tarz hazırlıyorlar. Kısacası bu anakart için 13400/500 işlemciler çerez olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X