< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 5 Haziran 2024; 18:6:48 > |
Nvidia'dan Ücretsiz 3 Aylık Gamepass PC Alma
-
-
emeğinize sağlık
-
teşekkürler faydalandık.
-
Kullanmayan varsa verebilir mi -
Ben yapamadım hata veriyor neden olabilir? -
Kodu aldıktan sonra Microsoft hesabınıza eklerken önce ülkenizi VPN ülkesiyle değiştirip sonra kodu girmeyi deneyin. -
Hata alanlar için: Eğer halihazırda hesabınız varsa kullanamazsınız, yeniden hesap açmalısınız (oluştururken bağlandığınız bölgeyi seçmeyi unutmayın). Açarken de bağlandığınız bölgeye ait, kişisel dökümanlarınızın olması lazım: kredi kartı bilgileri, telefon numarası vs. veya Paypal numaranızla da halledebilirsiniz. Ayrıca avira phantom ile yapamayanlar, adguard vpn kullanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 5 Haziran 2024; 17:57:35 > -
Mesajınızı direkt ana mesaja ekliyorum hocam. -
Elimdeki kodu satıyorum, ilgilenen olursa PM üzerinden yazabilirsiniz.
-
Teşekkürler faydalandım
-
ooo süper
-
Sağolun hocam faydalandım -
yok yahu kodu kullan yeri boş olmuyor.
not:avira vpn
-
Teşekkürler, faydalandım.
-
Ne yazık ki çıkmıyor benim uygulamada. Almanya'ya bağlıyım, pc de her şeyi almanya bazlı yaptım fakat reedem kısmı boş. Hatta vpn bağlı yeni nvidia hesabı da açtım yine olmadı. Nvidia app'ı indirdim yine yok, belki de bitmiştir sınırlıymış çünkü. Teşekkürler yine de! Bu arada ekran kartım 40 serisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Haziran 2024; 20:18:22 > -
Adamlar donanım haberi hesaba katmamış -
olmadı maalesef.
-
Tekrar tekrar yapılabiliyor mu denediniz mi hocam?
-
bilgisayarda zilyon tane ayar değiştirdik yine olmadı.
-
Teşekkürler deneyeceğim
Benzer içerikler
- piranha 7656
- deepcool morpheus
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
- cyber monday
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X