Şimdi Ara

PC /Ofis koltuğu önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar veya şöyle geniş rahat ofis koltuğu önerisi olan var mı arkadaşlar her ikisi de PC başında kullanılacak

• Teşekkürler yararlandım
  • Ikea markus/jarvfjallet

Konuyu silin
  • PC /Ofis koltuğu önerisi?

yılların eskitemediği oyuncu koltuğu budur. rahatlığı konusunda birşey diyemem ama f/p oldukça yüksektir gerçek bir gamer da sadece buna bakar
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Jarvfjallet kullanıyorum, işyerinde de pek çok arkadaşta Markus var, ikisinde de oturma alanı uzunluğu bize göre kısa.

Avrupalıların kültüründe çalışma sandalyesi, sadece çalışma sandalyesidir, üzerinde yayılmayacağınız varsayılır. Bizde ise gerektiğinde sandalye, gerektiğinde koltuk olabilmesi beklenir. O yüzden arkadaşın işini görmez.

• qzwxec kullanıcısına yanıt

Hocam sebebi kullanırken duruş pozisyonunuzun omurlarınıza tecavüz etmemesi için yapılmış. Herman miller koltuk alsa da aynısı olacak, postür düzgün kalsın diye duruyor. Ergonomik dizayn için tek kuruş araştırma bütçesi harcanmamış o oyuncu koltuğu veya patron koltuğu alırsa yaylanabilir, ama uzun vadede postür sıkıntılarına sebep olur

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    110 kg kişi için hangisini önerirsiniz?
  • projist kullanıcısına yanıt

Kilo kadar boy da önemli hocam. Eğer 1.70 isen başka 1.95 isen başka koltuk önerilir. İlla oyuncu koltuğu alınacaksa mutlaka ilgili firmanın boy ve kilo standartlarına bakılmalı. Yoksa herkes bir şey sallayacak. Bir de imkan varsa mağazalarına/deneyim merkezlerine gidip oturup bir bakın. Üzerinde günde ortalama 5-6 belki daha fazla vakit geçirilecek ve yıllarca kullanılacak bir üründe tavsiye değil deneyim önemlidir.

• massacrer kullanıcısına yanıt
    Ikea markus/jarvfjallet'dan hangisini önerirsiniz?
  • projist kullanıcısına yanıt

İkisi de çok sağlam ürünler bence. Ortalama boy ve kilo için harika konforları var. Deneyip kendiniz karar verin hocam. Dediğim gibi tavsiye ancak malzeme kalitesi vs için olur. Misal ben neredeyse 2 metre boyunda 120 kilogram civarındayım ve ikisi de bana çok rahat gelmiyor boyut itibariyle ama ortalama boyutlarda olan arkadaşlarımdan kim aldıysa çok memnunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.