MSI Shout Out Kampanyası!
-
-
varan. teşekkürler msi bey
-
Power supply alıp kampanyaya katılmak isteyenler, kasaya takmadan power üstündeki CHK kodunu not etsinler. Bu kod sadece cihaz üzerinde bulunuyor, kutuda vs. yazmıyor. Sonra benim gibi tekrar söküp takmanız gerekebilir.
-
Prime günlerinde A850G almıştım. Siteden kayıt ettikten bir kaç gün sonra 5x100 TL Steam kodlarını yolladılar. Şansıma bu sefer kullanılmış kodlar denk geldi bana. Desteğe yazdım, Steam'e bildirmişler.
2021'de ki Shout Out'ta hem 600 TL Steam kodlarımı hem de para iadelerimi sorunsuz yapmışlardı. O yüzden hiç sıkıntı yok :)
@vader1903 Aynen hocam. Ben de PSU'yu yarı sökmek zorunda kaldım. MSI marka bir alet alınca artık ilk işim ürünün dört bir yanının fotoğrafını çekmek olacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 1 Ağustos 2023; 20:56:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: snowtgerPrime günlerinde A850G almıştım. Siteden kayıt ettikten bir kaç gün sonra 5x100 TL Steam kodlarını yolladılar. Şansıma bu sefer kullanılmış kodlar denk geldi bana. Desteğe yazdım, Steam'e bildirmişler.
2021'de ki Shout Out'ta hem 600 TL Steam kodlarımı hem de para iadelerimi sorunsuz yapmışlardı. O yüzden hiç sıkıntı yok :)
@vader1903 Aynen hocam. Ben de PSU'yu yarı sökmek zorunda kaldım. MSI marka bir alet alınca artık ilk işim ürünün dört bir yanının fotoğrafını çekmek olacak :)
Aynı cihazı ben de aldım ve yine sizin gibi kullanılmış kod gönderildi MSI. Konuyla ilgili açtığım talep bugün sonuçlandı ve yeni kodları gönderdiler. Süreç biraz yavaş işliyor maalesef.
-
Daha önceden aldıklarımızda sayılıyor mu? -
Hocam bir kaç aydan söz ediyorsanız bir şansınızı deneyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 1 Ağustos 2023; 22:32:33 > -
urunlerin fiyatlari 4 ya da 5 rakkamli mukemmel
-
Z790 yeni bir anakart satın aldım, ürünlerime kaydettim. Satın aldığım sitede yorumumu yaptım. Sorun şu ki yorumumu gönderemiyorum MSI'ya ve sonuçta kampanyaya kayıt olamıyorum. Çünkü ilgili sayfaya gittiğimde, sayfanın altında sadece yeni ürün kaydetme seçeneği var, zaten kaydetmiş olduğum, uygun ürün olan anakartım listelenmiyor. Bu sayfada tekrar ürünü kaydetmeyi denediğimde hata veriyor. Kaydetmiş olduğum ürüne girip promosyon seçeneğine tıkladığımda "shout out" seçeneği listeleniyor. Ancak tıklayıp girdiğimde az önceki sorunu yaşadığım sayfaya geri dönüyorum.
Kayıtlı ürünlerimde anakart gözüküyor
"Yönet"ten uygun promosyonlara geldiğimde "shout out" geliyor, ama bu kısımdaki tarihte 2022 yazıyor. Bitmiş bir kampanyayı mı listeliyor, yazım hatası mı var anlayamadım.
Buradaki linke tıklayıp shout out sayfasına gidip yeni satın aldığım anakartı kontrol ettiğimde bu promosyona uygun ürün olduğu görülüyor.
Ama sayfanın altında ürünüm çıkmıyor. Ürün kaydına girince de ürünü zaten daha önce kaydettiğim sayfaya gidiyor.
Sizin gönderdiğiniz shout out ilanında benim ürünüm anakart altında değil, sürpriz hediye altında gözüküyor
Bu kısımın altında da şu ilan çıkıyor:
En azından bu çekiliş için kayıt olabilmeliydim diye düşünüyorum ama olamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 1 Ağustos 2023; 23:54:26 >
-
Monitör ile faydalanamıyor muyuz bu sistemden ? Listede yok sanırım ben mi göremedim acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X