Şimdi Ara

Ofis Programları ve İnternet Kullanımı İçin Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dış görünümü güzel, boyutu büyük olmayan (11.6, 12 inç gibi olabilir mesela) hafif, çok rahat sırt çantama atıp devamlı sırt çantasında taşıyabileceğim bir notebook arıyorum. (Hatta öyle hafif olsun ki bazen çantamda olduğunu bile unutayım )

Oyun amaçlı değil. Ofis programlarını kullanacağım.

Çok sayfalı pdf dosyalarını rahat açsın, wordu ve powerpointi rahat kullanabileyim, dizi ve film izleyebileyim yeterli. Bunun dışında internetten maillerimi kontrol edip, forumları ve haber sitelerini kasma yaşamadan gezebileceğim bir notebook arıyorum.

Yani istiyorum ki sabah atayım sırt çantama okula, kafeye, kütüphaneye götüreyim. Açıp yarım kalmış sunumumu tamamlayayım, maillerime bakayım, internette takılayım. Uzun bir yolculuğa gittiğimde açıp attığım film ve dizileri izleyeyim.

Bana buna uygun bir notebook tavsiye edebilir misiniz? Yüksek özellikli bir notebook istemediğimden fiyat olarak da yüksek bir meblağ ödeyemem maalesef. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur benim için ama illa bir rakam belirtmek gerekirse 1000tlyi aşmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 27 Eylül 2015; 16:10:29 >

• 2si 1 arada leptop istiyosan bu alinabilir

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-stream-11-p010nt-celeron-n2840-216ghz-2gb-32gb-ssd-116-int-w81-notebook.html

normal birşey istiyosan bu alinabilir secenekler arttırılabilir.TOSHIBA'dan daha perfonmarslı laptop olabilir ama bu işini gorur hepde kasa kalitesi iyidir.ama kullanmadığımdan garanti veremem.

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-cl10-celeron-n2840-216ghz-2gb-32-gb-emmc-int-116-w81.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.