Şimdi Ara

Tv koltuğu vs Pc koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Forumda yeniyim de Herneyse: Ben bilgisayar karşısında oynamak için rahat bir koltuk arıyorum Pc koltukları uzaktan bakınca bana çok da rahat gibi gözükmedi daha çok profesyonel oyuncular için gibi, ben ise keyif adamıyım. Multiplayer oyunlarla işim olmaz. Tv düşünüyordum ama Tv'den altyazıları okumanın zor olduğunu farkettim. Bu yüzden alacağım koltukla monitör karşısında olacağım.(monitör bilgisayar masasında olacak.) Soru gayet açık bana Tv koltuğu mu tavsiye edersiniz yoksa güzel bir Pc koltuğu mu? (Tv koltuğu alırsam bir de Xbox 360 gamepadi düşünüyorum.)
    Edit:http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/oslo-tv-koltugu Düşündüğüm koltuk bu. Çok rahat gibi duruyor insafsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter61 -- 28 Ocak 2018; 21:23:6 >

• Şu reisin sistemi gibi bişey isterdimhttps://youtu.be/Jj77SLRPdPA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda aynı düşüncedeyim ve "adore max office racing" oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ama bi yardan baba koltuğu yani tv koltuğu dürtüyor beni.normal bir pc masam var ve karşısına ayaklarımı uzatıp oyun oynayabileceğim pofuduk rahat bişeyler istiyorum :) şu anda alma aşamasındayım hangisini alcam bilemiyorum
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Aynı kafadayız hocam. Hâlâ karar veremedim. Alırsan deneyimlerini aktarırsın artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: walter61

Aynı kafadayız hocam. Hâlâ karar veremedim. Alırsan deneyimlerini aktarırsın artık :)

Bak bu bi kaç gün içinde adore max office racing yada baba koltuğundan birini alacağım.Mutlaka haber ederim hatta resimli olarak paylaşırım.Neticede yaş 31 olunca ve işten kalan vakitte evde oyun oynamak istediğimde haklı olarak bunu dinlenerek yapmak istiyorum.bu yüzden rahat olmamız önemli :)
    Aynen hocam, benim almama daha var. Deneyimlerini merakla bekliyorum :) Baba koltuğunda klavye-fare saçma mı olur şuan onu düşünüyorum Xbox One gamepadi düşünüyorum ama klavye-fare ikilisinden de vazgeçemedim

• quote:

Aynen hocam, benim almama daha var. Deneyimlerini merakla bekliyorum :) Baba koltuğunda klavye-fare saçma mı olur şuan onu düşünüyorum Xbox One gamepadi düşünüyorum ama klavye-fare ikilisinden de vazgeçemedim

benim de ikilemde kalmama sebep olan durumdur bu.baba koltuğunda klavye mouse kullanmak ne kadar rahat olabilir.masanın ölçülerini alıp 1-2 baba koltuğu bakacağım elimde metre ile.ölçüleri uydurursam affetmem alırım bitane.deneyimlerimi de paylaşırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

benim de ikilemde kalmama sebep olan durumdur bu.baba koltuğunda klavye mouse kullanmak ne kadar rahat olabilir.masanın ölçülerini alıp 1-2 baba koltuğu bakacağım elimde metre ile.ölçüleri uydurursam affetmem alırım bitane.deneyimlerimi de paylaşırım hocam.

Hocam bilgisayar masanız varsa birşey diyemem ama yoksa veya yeniden almayı düşünüyorsanız koltuk ölçülerine göre bilgisayar masası yaptırmak daha sağlıklı bence. Fiyat konusunda tereddütünüz varsa 3 aşağı 5 yukarı 100-150 lira fark ödersiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

Hocam bilgisayar masanız varsa birşey diyemem ama yoksa veya yeniden almayı düşünüyorsanız koltuk ölçülerine göre bilgisayar masası yaptırmak daha sağlıklı bence. Fiyat konusunda tereddütünüz varsa 3 aşağı 5 yukarı 100-150 lira fark ödersiniz.

bekarken koçtaştan aldım toplamda 4 senedir kullanıyorum masayı ve inanırmısınız tık yok masada.hayır atıp yenisini hatta marangozda özel bişey yaptırayım desem hanım kıyamet koparır çünkü masada eskime yok :D atılacak bişey olsa o da geldi aklıma hatta bulunduğum yerde tanıdık marangozda var.neyse olmadı önce koltuğu alıcam.sonra da masa olmadı diye masayı değiştiricem :D

Oyun severler için evlilik de zor bir müessese allah kolaylık versin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter61 -- 14 Şubat 2018; 9:50:28 >
    Hocam son durum nedir aldınız mı koltuk?

• Oslo koltuğu alan var mı? Varsa görüş yazabilir mi

• TV koltuğu Baba Koltuğu veya Masajlı koltuk konusunda kesinlikle en iyisi TEKNOKONFOR
    http://www.teknokonfor.com/

Tv koltuğu vs Pc koltuğuTv koltuğu vs Pc koltuğuTv koltuğu vs Pc koltuğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi still mobilya -- 3 Ekim 2018; 14:19:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.