Yanlış açıldı silinsin lütfen.
4080 Super Fiyatları ?
Merhaba arkadaşlar, 4080 Super fiyatlarını gezinirken bir e ticaret teknoloji sitesinde şöyle bir fiyat gördüm fakat inanmak istemedim, yada istemiyorum :).
Ambargo kalkmadığı için henüz stokta yok görünüyor fakat bu fiyatlar ciddi olmasa gerek diimi? 999 dolar msrp kartı tam 2 katına satmaya utanırlar diye düşünüyorum? Gaming X, Ventus vs fiyatlarıda 3-6 binlira bandında aşağıya koymuşlar :).
Bu kartlar gerçekten bu fiyatlardamı gelicek, içerden bir bilgisi olan varmı.
Hayırlı akşamlarınız olsun, sonumuz hayır olsun.
Merhabalar forum sakinleri. Yeni bir bilgisayar topladım, 13600kf, 4070 ti vs. Bugün bilgisayarımı kurdum ve bilgisayarda elektrik kaçağı tarzı birşey var, muhtemelen topraklamadan kaynaklı. Ekran kartının üzerinde elinizi gezdirince böyle gereksiz bir akım olduğunu fark edebiliyorsunuz, buna ek olarak mikrofon ve mikrofon kolum var, oralardan geçip mikrofonuma kadar gelen bir elektrik sızıntısı var. Dokuduğunuzda çarpmıyor fakat kaçak akımı hissediyorsunuz.
Sorun şu ki, bundan 1 ay önce 13900k, z790 pro carbon ve 4090 lu bilgisayarımı sattım, yaklaşık 3 ay kadar kullandım ve en ufak bir elektrik sıkıntısı yoktu, FAKAT ! Bu bilgisayarımda FSP Hydro PTM pro 1200w platinum güç kaynağı vardı.
Araştırdığımda amazon yorumlarında bir kişi şöyle birşey paylaşmış ; "Güç kaynağını bağladığınız hattın topraklı olmasına dikkat edin yoksa elektrik kaçırıyor" diye.
Bilmek istdiğim, bana kaçak/akım sorununu yaşatan MSI güç kaynağımı? Eski bilgisayarımda olmamasının sebebi FSP güç kaynağının çok iyi ve korumalı olmasımı? Yoksa bana sadece kötü bir MSI güç kaynağımı denk geldi?
Bilginiz varsa ve aydınlatabilirseniz sevinirim.
Saygılar
Merhaba arkadaşlar, hayalimde harley davidson low rider S almak var (2021-2022). 1.5 sene önce iron 883 motorumu sattım, sattığıma çok pişman olmak şöyle dursun sattıktan sonra hemen yenisini almadığım için birazda zarara uğradım. Hafta sonu ve akşamları 1-2 saat tın tın turlamak maksadıyla geçici bir motorsiklet arıyorum. Low rider S alabilicek duruma geldiğimde hızlıca elimden çıkartabileceğim bir makina olması gerekiyor. Scooter veya naked tarzı düşünmüyorum.
Vaktinizi ayırdığınız, öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar
PNY 4090 XLR8 Revel Epic, HK bilgisi olan varmı?
Merhaba arkadaşlar, PNY marka 4090 XLR8 "Revel" model karttan alacağım fakat hiç bir yerde inceleme vs hiç birşey bulamıyorum. Bu karttan kullanıyorsanız veya incelemesine denk geldiyseniz, paylaşabilirseniz çok sevinirim. Blind buy yapmak istemiyorum, heryerde sadece "Verto" modelin incelemesi var.
Saygılar
Hayırlı geceler dostlarım. Ekran kartı için bir arkadaşla anlaştım, sarı site üzerinden. (Ben satıcıyım). Kargoya gidin, adresime kargolayın, fişi göriyim, orada hemen havaleyi göndereceğim diyor. "Zaten kargoyu geri alabilirsiniz göndermezsem" diyor. Bu doğrumudur, kargoyu adamın adresine verirsem, paramı 5-10 dk içinde alamazsam, sıkıntılı bir durum olursa vs kargoyu geriye alabilirmiyim gönderici olarak, bilgisi olan arkadaşlar varsa danışmak istedim.
Saygılar
Intel i7 12700K ve B660 Anakart.
Merhaba arkadaşlar, 12700K işlemci alacağım fakat anakart B660 alabiliyorum, bütçeden dolayı. 12700K nın OC kilidi açık ve B anakartların kapalı oldugunu biliyorum, yani Oc yapamayacağım buraya kadar sorun yok, zaten OC yapmıyorum. Merak ettiğim, 12700K nın 12700 den extra olarak bildiğim kadarıyla fabrika OC değerleri var, bu değerleri bana B660 motherboardda veriyormu, yoksa fabrika OC değerinedemi ulaşamıyorum bunu sormak istedim.
Saygılar
13 Gündür Bekleyen Çözümsüz Provizyon Iadesi ?
Merhaba arkadaşlar, çok fazla bankalarla iş yapmama rağmen, iade, ödeme vs, henüz böyle bir süreçle daha önce karşılaşmadım ve karşılaşan arkadaş varsa nasıl bi yol izledi ve çözdü bilmek isterim. Aşağıda yapılan işlemleri yazacağım.
7 Aralık amazon.co.uk, iptal ve iadesi
8 Aralık newegg.com, iptal ve iade
8 Aralık newegg.com, 2. iptal ve iade
Garanti bankası kartı kullanıyorum. İşlemleri yaptığım kart, hesap (para card)'a bağlı sanal kart. Yukarıda yazdığım 3 işlemde açık provizyonda, iade tarihlerinden itibaren bekliyor. Garanti MH, kendilerine iade gelmediğini ve satıcılarala iletişime geçmem gerektiğini söylüyor, amazon ve newegg MH de tam tersini, iadelerin aynı gün yapıldığını, kendilerinin yapacakları hiç birşey olmadığın ve bankanın provizyonları iade etmesi gerektiğini söylüyor. Bu 2 kanal arasında günlerdir gidip geliyorum fakat hiç birşey elde edemiyorum. Toplamda 35 bin lira gibi bir param açık provizyonda tıkanmış durumda.
Konuyla ilgili bilgisi olan, başına gelmiş ve çözmüş olan varsa, bildiklerini paylaşabilirse çok sevinirim.
Saygılar
Sistem için psu ve kasa tavsiyesi.
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 848
İkinci El Bölümü Mesajları: 350
Konularının görüntülenme sayısı: 86.960 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware