Şimdi Ara

MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 Plus Gold Elektrik Kaçırması !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum sakinleri. Yeni bir bilgisayar topladım, 13600kf, 4070 ti vs. Bugün bilgisayarımı kurdum ve bilgisayarda elektrik kaçağı tarzı birşey var, muhtemelen topraklamadan kaynaklı. Ekran kartının üzerinde elinizi gezdirince böyle gereksiz bir akım olduğunu fark edebiliyorsunuz, buna ek olarak mikrofon ve mikrofon kolum var, oralardan geçip mikrofonuma kadar gelen bir elektrik sızıntısı var. Dokuduğunuzda çarpmıyor fakat kaçak akımı hissediyorsunuz.

Sorun şu ki, bundan 1 ay önce 13900k, z790 pro carbon ve 4090 lu bilgisayarımı sattım, yaklaşık 3 ay kadar kullandım ve en ufak bir elektrik sıkıntısı yoktu, FAKAT ! Bu bilgisayarımda FSP Hydro PTM pro 1200w platinum güç kaynağı vardı.

Araştırdığımda amazon yorumlarında bir kişi şöyle birşey paylaşmış ; "Güç kaynağını bağladığınız hattın topraklı olmasına dikkat edin yoksa elektrik kaçırıyor" diye.

Bilmek istdiğim, bana kaçak/akım sorununu yaşatan MSI güç kaynağımı? Eski bilgisayarımda olmamasının sebebi FSP güç kaynağının çok iyi ve korumalı olmasımı? Yoksa bana sadece kötü bir MSI güç kaynağımı denk geldi?

Bilginiz varsa ve aydınlatabilirseniz sevinirim.

Saygılar

• Bir elektrikçi çağırıp prizi kontrol ettiriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI güç kaynakları çöptür. Xigmatek markalı bi güç kaynağı bile ondan kat ve kat daha kaliteli :)

• bunu ben de dediydim de işte kimse yoğurdum ekşi demiyor burada. bu gene iyi yaptırmıştır bir psu üreticisine ama LC Power çok kaliteli, incelemesi var sen daha mı iyi biliyorsun diyen vardı. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.