Merhaba arkadaşlar, 4080 Super fiyatlarını gezinirken bir e ticaret teknoloji sitesinde şöyle bir fiyat gördüm fakat inanmak istemedim, yada istemiyorum :). Ambargo kalkmadığı için henüz stokta yok görünüyor fakat bu fiyatlar ciddi olmasa gerek diimi? 999 dolar msrp kartı tam 2 katına satmaya utanırlar diye düşünüyorum? Gaming X, Ventus vs fiyatlarıda 3-6 binlira bandında aşağıya koymuşlar :). Bu kartlar gerçekten bu fiyatlardamı gelicek, içerden bir bilgisi olan varmı. Hayırlı akşamlarınız olsun, sonumuz hayır olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcontrol -- 29 Ocak 2024; 12:6:30 > |
4080 Super Fiyatları ?
-
-
Tr icin normal seyler.
Lakin kart satilmaz 66 bin kimde varda karta verecek.
seneye 30 40 nin tl lik 5070 yetişir buna -
Bu kadar olmasa da 50 civarı gezecek gibi .
4070 super 25-30 hatta 32 k
4070 ti süper 35-40 hatta 45k
4080 super 50-55 çok imkansız değil Türkiye burası
-
en ucuz rtx4080 45 bin tl ordan pay biç, -
Aslında daha ucuz 4080 den 4080 super de bizim kiler için durum öyle değil. Doları 40 tl den hesaplayın piyasa öyle hesaplıyor.
-
dedıgın gıbı bızım ulke ıcın gecerlı degıl -
Almayın kardeşim -
4070 Ti Super geçen hafta çıkış yaptığında 35-36k civarına mid tier modelleri bulunabiliyordu fakat şuan tüm satıcılar minimum 40bine sabitledi. Bence 4080 Super fiyatını yüksekten satabilmek için yaptılar o yüzden çıkış haftasında bile low tier kartlar haric 50bin altında bulmak imkansız olur gibime geliyor. Şöyle bir avantajımız var 4080 lerde bile low tier kartların soğutması çok sağlamdı 4080 Superlerde low tier kartlar bile ucuza denk gelinirse alınabilir. -
Gel de bunu millete anlat onu mu alayım bunu mu alayım 5000 serisini mi bekleyeyim derken adamlar fiyatları uçuruyor. Bekle kardeşim 5000 serisini alırsın inşallah çıktığında
-
37-38 bandında çıkar
Hali hazırda 29 a 4070ti, 33 e 4070ti Super alınıyor
Tabi a markanın r modeli de, kalite yaaaa diye bağıranlara özel 60k dan çıkabilir alırlar mı bilmem , biz 2 tane aynı kartın b markasını alırız, bizimkisi kalitesiz olsun sorun yok
-
Anlamadığım şey benim baktığım 4070ti Super ler 33 den başlıyor 35-36-37-38 diye gidiyor , siz hangi kartlara bakıyorusunuz da minimum 40k ya sabitlediler dediniz ?
Yani şimdi sizin yorumunuza güvenip en düşük 4070ti süper 40k imiş , 4080 Super 50k dan çıktı sudan ucuz diye balıklama almaları lazım
-
Dostum ben mid tier kartlar yaziyorum farkindaysan Galax yada msi ventus kartlarindan bahsetmiyorum.
-
4080, 1199 dolardı.
4080 Super ise 999 dolar.
Yani 6'da 1 daha ucuz olmalı.
45*5/6=37,5 Bin TL en ucuz 4080 Super ŞU ANKİ 4080 FİYATLARIYLA KIYASLARSAK.
-
Hocam zaten NVIDIA Türkiye 37500 tl olarak açıkladı. Sorun satıcıların bunu umursamaması :)
-
Çoğu sitede stok tükendi diyor , hangi ara geldi de sattınız , fiyatlar bile çıkmamış , Google yakalamış birinin fiyatını
-
Yok hocam siteye eklerken genelde databasede hazır dursun diye rastgele fiyat giriyolar belki yanlışlıkla kısa süreliğine açmışlardır google da hemen yakalamıştır. Bugün çıkıcak satışa.
-
her yeni kart çıkışında bunlar yapılıyor 3-5 tane lansman fiyatına satış yapıyorlar alanlar da yine kendileri sattık mı sattık kim aldı yine kendileri. normal kullanıcı alamıyor bunları ondan sonra fiyatları güncelliyorlar yüksek fiyata çıkınca stokta var görünüyor hepsi yalan dolan alabilen yok yani o fiyatlara. bunun için kimsenin bunalıma girmesine gerek yok. hepi topu 3-5 tane kart yani orada çalışan onlarca eleman dururken sistemin başındayken kimsenin almasına izin vermezler.
-
Satışta zaten , 17.00 yi.kimse beklemez
-
Normalde hep 17:00 da olduğu için bakmamıştım bile hiç satışa açılan var mı diye :) Yine tavsiye edilen fiyattan satılmıcak desenize :)
-
Bu modelle ilgileniyorum diğer modelleri bilmem de aşağı yukarı tavsiye edilen fiyattan satışa çıkar tahminim
Benzer içerikler
- zotac ekran kartı alınır mı
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- üçlü ara bellekleme nedir
- nvidia txaa nedir
- rtx 5090
- nvidia otomatik ayarlama
- 4060 ne zaman çıktı
- intel iris xe graphics kaç gb
- amd boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X