Eğer bu fiyatta yada biraz daha altında çıkarsa belki Inno3d iChill 3x alabilirim. 4080'de soğutma performansı ciddi anlamda iyi görünüyordu. Gerçi bu seviyede hepsinin soğutma performansı çok iyi buda alınabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueAgent -- 31 Ocak 2024; 12:38:27 > |
4080 Super Fiyatları ? (2. sayfa)
-
-
videocardz.comNVIDIA RTX 4080 SUPER tested: up to 2.4% faster in 3DMark, similar gaming performance to RTX 4080 - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-4080-super-tested-up-to-2-4-faster-in-3dmark-similar-gaming-performance-to-rtx-4080
Bu incelemeye ne diyorsunuz beyler firmware - driver sorunu mu?
%2.4 fark normal 4080 den diyor 3d mark testlerinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Zaten %5 civarı fark olucak diye söylentiler vardı ama kart 1200 dolardan 999 dolara indiği için %2,5 farkın kimsenin pek umrunda olucağını sanmam. Zaten Redditte filanda herkes böyle yazmış 200 dolar indirimli 4080 gözüyle bakıyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4080 super veya 4070 ti superden hangisi denk gelirse yurtdışında yakın zamanda Türkiye'ye gelecek bir arkadaş veya akraban alıp getirmesini isteyeceğim, buradaki aç gözlü satıcılar yüzünden yurtdışı daha mantıklı , 5bin -10 bin fark olsaydı lanet olsun derdim yine Türkiye'den alırdım ama arkadaş el insaf be 20-30 bin kar marjı nedir yahu , imkanı olan herkese tavsiyemdir boykot edin almayın
-
13 ocak cmt günü amazon'da 42 bine TUF 4080 görmüştüm peşine 6 taksit. bu kart kasım indirimlerinde bile 44 bindi yani çok iyi fiyattı ama 11900kf'ye kart arıyordum yetmez ve güç girişine uyuzum dertsiz başıma dert almam ama hesabınızı kitabınızı buna göre yapın yani 15 günlük fiyat ay bile değil. pzt yani 15 ocak'ta uçmuştu tabi bütün stok ve o günden sonra her şeye zam gelmeye başladı neden acaba? berberler odası bile memur maaşına endekslemiş fiyatları ya ne alakaları varsa?
-
Gamegaraj ichll 4080 Super 40k
Aldım hocam geldiği gibi. :)
kaç paradan aldınız hocam ? bir linkte 37kusur görünüyordu aynı ürün
-
Hayırlı olsun , benim galax saat başı 1k zam yiyor
37 olana basar basmaz kayboldu :) 43’e aldım hocam. Zaten onerilen fiyat 38000 bence çok fark yok fiyat olarak. Ucuzlama imkanı zaten yok aldım geçtim.
O bence gel gell linkiydi :)
Hayırlısı olsun dostum iyi yapmışşınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
40 a bulsakta alsak keşke
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dun itopyada 60bin kusure de vardi strix ama bugun bakiyorum stok yok. Bizim gibi bir toplum oldugu surece bu firmalarin sırtı yere gelmez.
İşte bu zihniyetten vazgecersek kartlar ucuzlayacak değeri 37.500 olsun hadi rağbet görmeyince indirime gidilsin artık bu rakamlar ekran kartları için astronomik rakamlar olmaya başladı.Turkiyede çoğu kişi 40k maaş alamiyor.Ozellikle rtx4 serisinde çok agresif bir fiyat politikası var ama üç kuruş indirime düştüğünde saldirmamak lazım hemen 30-35 bant aralığına cekmeliyiz artık kartları yakında rtx5 serisi geliyor ve ciddi artış olacağı fiyatlarında daha ulaşabilir olacağı söyleniyor.
En iyisi RTX 5080 beklemek.
-
RTX 5080 Bekleriz hocam ama eldeki 4070 Tİ leri ne yapacaz :) garanti bitince alan olmaz
-
Kapış kapış gider NV'nin ölüsü yeter hocam.
-
Galax ise talip olayım
4070 Super 40k'ya bile gördüm Hocam. Her şey mümkün iş ahlakıyla yoğrulmuş ülkemizde :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X