Aslında kablosuz kaliteli bir mouse bakarken eskiden de kullandığım bu ürünün yenilenmiş halini bu fiyata görünce kayıtsız kalamayıp sipariş verim. https://www.itopya.com/logitech-g-mx518-gaming-mouse/ Dipnot: Link'e tıklayınca çıkan dh ref. eklemeleri yüzünden siteye ulaşamıyorsanız klasik yöntem olan cümleyip seçerek kopyalayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 7 Temmuz 2021; 20:35:44 > |
Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL)
-
-
clickleri çok sert bu mouseun.ergonomisi sensörü çok güzel ancak clickleri taş gibi sert.alacak kişiler bunu gözeterek almalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 7 Temmuz 2021; 0:35:38 > -
Evet ve epey de gürültülü. Ama bu fiyata çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Maestro725clickleri çok sert bu mouseun.ergonomisi sensörü çok güzel ancak clickleri taş gibi sert.alacak kişiler bunu gözeterek almalı.
-
Bu paraya bedava, mükemmel bir ergonomisi var. Yalnız fare çok ağır, uzun oyun seanslarında bende bilek ağrısı yaptığı için hafif modellere yönelmek zorunda kaldım.
-
Benim için Dünya'nın en iyi mouseu.
Bu mouseun geliştirilmiş hali.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Evet ve epey de gürültülü. Ama bu fiyata çok iyi.
Alıntıları Göstergürültü mesele degil hocam.ben g400s i senelerce kullandım clickleri bunun yanında pamuk gibi.fps oynuyorum ciddi ciddi tek tek mermi sıkamadım bu mousela.mesala uyguladıgın kuvvetle direk 3erli sıkmaya başlıyor silah
-
Bizzat kennys'in kullandığı mouse. AWP gibi uzun menzilli silah kullanıyorsanız sıkıntı değil uyguladığınız kuvvet aslında.
-
Sayfa coktu abi :)
-
Çökük değil referans linkinden dolayı oluyor.
-
Hadi dağılalım fiyat değişmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TranquillityBizzat kennys'in kullandığı mouse. AWP gibi uzun menzilli silah kullanıyorsanız sıkıntı değil uyguladığınız kuvvet aslında.
biliyorum kennys in kullandıgı mouse oldugunu hocam.ama inanın cidden dedigim gibi.senelerce g400s kullandım ama böyle bir sıkıntı çekmemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 7 Temmuz 2021; 13:17:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: a.arslanHadi dağılalım fiyat değişmiş
Şimdi baktım 149 TL gözüküyor ve son 39 ürün yazıyor.
-
10 tl kargo çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt-4610 tl kargo çıkıyor.
Konu başlığında kargo dahil fiyatı yazıyor zaten.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X