Merhabalar,
Yaklaşık 2 yıl önce mevcut ülke şartlarının kötüleştiğini görüp, kariyerimde ilerleme sağlamak amacıyla Hollanda'ya taşınmış bulunmaktayım.
Geçtiğimiz süre içerisinde düzenimi kurduğum gibi mortgage ile ev kredisine de girmiş bulunmaktayım. Bundan ötürü bir araç arayışım başladı ve kredibilitem civarında 35.000€'yu geçmeyecek şekilde araba araştırmaya başladım.
Elimdeki opsiyonları özetleyecek olursam;
- 2017-19 model, 50.000km civarında Audi A5 (1.4 veya 2.0) https://www.ivableiswijk.nl/occasion/audi/a5/sportback-40-tfsi-pro-line/iva-bleiswijk-bv/occ18267755
- 2018-19 model, 70.000km civarında Volvo S90 (t4-t5-t6 opsiyonları gözüme çarptı) https://www.autoscout24.nl/aanbod/volvo-s90-t8-incl-btw-awd-aut-inscription-intellisafe-leder-elektro-benzine-zilver-3bd408f2-5128-4c42-98fc-c771b562cf21?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=33&position=33&search_id=24zwkbw4m7l&source_otp=t30&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown
Örnek olması açısından yanlarına birer ilan sıkıştırdım. Vergi sebebiyle dizel araç alamıyorum, bunu da gözeterek bir araç tercihinde bulunmam gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tek tük de olsa Volvo'nun dört çeker versiyonlarının olması, beygirin yüksek olması ve bir üst sınıf olması nedeniyle S90 ilgimi çekti, Audi'nin tipi hoşuma gidiyor. Donanım olarak volvo gırtlak dolu, audi'de adaptif hız sabitleyicili versiyon bulmak bile dert.
29e, bekar.
Teşekkür ederim.
Rezervuar tek seferde su boşaltmıyor
Merhabalar,
Evimizdeki banyoda gömme rezervuar seti var. Suyu boşaltması için 4-5 sn basılı tutup beklememiz gerekiyor, ancak bazı rezervuar çeşitlerinde tek basışta tüm suyu boşaltabiliyor.
Buna geçmek için komple takımı mı değiştirmem gerekli? Nasıl bu versiyona geçiş yapabilirim
Teşekkürler, iyi forumlar
Epson Tanklı mı Hp workforce 7720 mi?
|
Avensis mi Insignia mı?
|
|
Günlük 230 lira civarına otel önerisi
|
|
Zener diyot olmadan gerilim düşürme
Atmel AVR Xmega için pdiye girecek programlama devresi YARDIM
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.114
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 15.622 (Bu ay: 376)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.300 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic