|
Şizofreni için 30 yıl sonra ilk kez yeni bir ilaç onaylandı
-
-
-
Keşke anksiyete ve depresyon için daha köklü bir ilaç bulsalar da, insanlar sadece günü kurtaran, kalıcı olarak tedavi etmeyen ilaçları ömür boyu kullanmak zorunda kalmasa..
-
öyle olursa nasıl ayakta kalacak ilaç firmaları müşteri devamlılığı esastır.
-
aslında ilacı var diyebiliriz, insanların akıllı olması ve akıllı davranması,
şişmanlık hormonları bozup hem bedeni hem ruhu kötü etkiliyor, adam şişman kalıyor,
sigara hem bedeni hem ruhu bozuyor, adam sigara içiyor,
spiritüalizm türü maneviyat ve çeşitli doğru yolları öğrenip uygulamak hayatı güzel hale getiriyor, ama toplum aptal aptal siyasetin içinde koyun olmayı tercih edip, üstüne bugün kimi kesmişler konularıyla, kediyle köpekle, futbolla kafayı bozuyor, peki sonuç?
sonuç = kafayı düzeltmeden hayatı düzeltememek, en basitinden öküz gibi yemek yiyene hiç bir ilaç fayda sağlayamaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 30 Eylül 2024; 18:06:14 >
-
Kişilik bozukluğu için de bir şey bulsalar keşke
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında bu ilaçların bir işe yaramadığını kendini kandırmayan bilim adamları da biliyor ama el çaresiz , önüne düzensiz davranışları onu bunu gördüğünü söyleyen biri gelince doktor da çaresiz yükleniyor ilaçlara, aileler de böyle yükleniyor ilaçlara onlar da çaresiz, iyi rant var psikiyatrik ilaçlarda bilhassa. ben hala kullanıyorum bu ilaçları 9 yıl önce başladım , hiçbiri işe yaramaz , ama ailem korkuyor bırakmaya, bir kere bu ilaçlar kimyasallar, ilerde böbrek ciğer iflas edecek sende , sonra kimyasal maddesel bir ilaç ruha akla tesir etmez, bu hastalık ruh akıl hastalığı , akla ruha tesir etmeyecek ilaç için fiziksel ilaç veriyorlar , Allah sonumuzu hayır etsin, hastalara şifa versin ,yüce yaratan biz zelil aciz mahlukatı üzerindeki merhametini selametini iyiliğini arttırsın yoksa böyle bu ilaçlar ile zehirlenmekten kurtulamayız
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Keşke anksiyete ve depresyon için daha köklü bir ilaç bulsalar da, insanlar sadece günü kurtaran, kalıcı olarak tedavi etmeyen ilaçları ömür boyu kullanmak zorunda kalmasa..
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X