Merhabalar,
bilgisayara usb ile bağladığım, tercihen ucuz bir cihaz ile röleye on-off yaptırmak istiyorum.
tek bir gereksinimim var,
mesela masaüstünde ""aç"" dosyasını çalıştırayım (çift tıklama), herhangi bir başka programa-arayüze tıklamaya gerek kalmadan röle açılsın, (kendi idesini arayüzünü açsa da olur)
""kapat"" dosyasını çalıştırayım, başka bir yere tıklamadan röle kapansın.
biraz programlama biliyorum, elimde arduino klonları var, çok pahalı olmazsa yeni bişeyler de alabilirim. lehimlemeyi de kendim yaparım.
bunun için hangi cihazı-haberleşme yöntemini önerirsiniz?
rusyada olup bana steam hesabı açabilecek biri var mı?
merhabalar, istediğim şey
rusya sınırları içinden steam hesabı açıp half life oyunu satın alma, parayı kripto veya türkiyedeki bir banka hesabı yoluyla gönderebilirim, ilgilenen olursa teşekkür ederim.
hugo 1991 türkçe arıyorum, ilk leveli trenli 2. dağlı olan. nette hollandacasını bulabildim,
türkçe veya ingilizce versiyonu arşivinde olan varsa benimle paylaşabilir mi?
önceden gençlik spor bakanlığının salonunda spor yapmaktaydım, insan gibi hafif seviyede müzik olurdu, kapandı. ardından 5-10 farklı yere baktım hepsi de yüksek gürültü ile kafamızla sevişme derdindeler. iq sahibi spor salonu sahipleri varsa da bana denk gelmedi. antalya merkezde bildiğiniz insan gibi müzik açan veya hiç müzik açmayan spor salonu var mı?
|
|
2k monitorde FHD görüntü upscale ile kötü gözükür mü
|
|
sıfır se c905 aldım resim sayacı 1400lerde?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 277
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 9.398 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.695 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware