arkadaşlar 27'sinde gg'den sıfır diye c905 aldım telefonun kendi hafızasına kayıt yaparken resim numaraları dsc0005 de ama hafıza kartına kaydettiğim resimler dsc 1500 diye numaralar alıyor ben aldığımdan beri 150 resim anca çekmişimdir, sayacı hafıza kartı için sıfırladım şimdi hafıza kartına atılan resimlerde 005 fln alıyor, bu telefonun 2. el olduğunun kanıtı mıdır? telefonun pili çok az gidiyor ve son kullanma tarihi 28 aralık 2010 yazıyor, satıcıya puan vericem yorumlarınızı bekliyorum
telefonla oynamışlarmı ne yapmıslar öyle
sayac 0 dan baslaması lazım bellek kartı kullanılmamıssa baska bi telde
tabi bellek kartı sıfır oldugu halde 1400 den basladıysa o telefon kullanılmıs ozaman
bellek kartını yeni aldım belki kart kullanılmıştır ama alınca kartın içindeki tüm dosyaları silmiştim öyle telefona taktım
hmm valla ben karta format atınca sıfırdanmı baslamıstı ya :S tüh hatırlamıyorum
kartı sıfır takınca kaldıgı yerden devam eidyorsa
ozaman sen sayacı sıfırlamadan önce okadar foto cekilmiştir.
ama şu 28 aralık olayını anlamadım
ve batarya kınusura gelirsek o telefona batarya dayandırmak zor xenon flash 8mp vs en fazla tam kullanımda 1 gün öyle sık kullanım dısında 2 gün rahat gider
puanlama yapmadan önce aldığın kişiye sor önce, böyle bir şeyle karşılaştım ne iş diye...
batarya hiç bir şey yapmayınca 18 saat gidiyor hafıza kartını bilgisayarla tam boşaltmıştım aldığım adama sorarsam adam sıfır diyecek yarın bikaç yere daha sorar sonra adama iade talep ederim heralde uff
yuh 18 saat mi
bence götür kafasında parala
ben yazılım yükledm okdr video, fotoğraf çektm.. 2 gündr hala şarjı bitmedi.. iade et bence.. veya çok beğendysen yeni bir batarya al devam et.. c905 aşktır
cıhazı bılır bı kısıye kontrol ettır ıcı acılmıs olabılır kısadevre falan bu durum k790da gelmıstı basıma kısa devre cıkmıstı cıhazda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme