Merhaba robot süpürge alacağım belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu bir odanın her tarafını temizliyor mu önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok bunları da açıklarsanız sevinirim tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler bomboş bir alet olduğunu pek temiz yapmadığını söylediler sizin görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot süpürge önerir misiniz
-
-
Evimde robot süpürgede var dikey süpürgede.
Geçen yıl Kasım kampanyasından Dyson V15 almıştım.
O gün bugündür robot süpürgeyi kullanmıyoruz.
Ben tavsiye etmiyorum. Yerinizde olsam 30.000 lira parayı başka şekilde değerlendirirdim.
Önce dikey süpürge sahibi oldaydım şu an kenarda duran robot süpürgeye para bayılmazdım.
Bu arada robot süpürgem Roborock S5.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 16 Kasım 2024; 14:21:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 senedir evimde robot süpürge o günkü furyaya uyarak aldık pişmanım ilk başlarda çok keyifli geliyordu ama dikey süpürgenin yerini asla tutmaz bence de dikey süpürgen varsa robota asla bulaşma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya nedenki temiz mi yapmıyor neden memnun değilsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya aslında hem zamandan tasarruf ederim hem uğraşmam yorulmam diye alacağım evimde zaten normal süpürge var yanına ekstradan robot süpürge alacağım
Hocam evin sürekli derli toplu olması lazım rahat hareket edebilmesi için ayrıca aşırı gereksiz pahalı bugünkü aklım olsa almazdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evin surekli toplu olması lazım , yerlerde takılabilecegi hiç bir şey olmaması lazım . Uzun tüylü halılarda da takılabiliyor. . Eğer eviniz çok küçük ve çok fazla eşyanız varsa ben pek almanızı önermiyoruz. Normal süpürgeyle 5-10 dakikada supurebileceginiz 1+1 daireye falan robot süpürge alanlar var çok gülüyorum onlara . Ne gerek var .
Gayet güzel biz kullanıyoruz. Roborock S5 max var.
Hocam ilk çalıştırdığınızda haritalama yapıyor, evin her yerini öğreniyor bu bikaç saat sürer. Ondan sonra telefon üzerinden gösterip nereyi istiyosan orayı süpürttürüyosun.
Kapı eşiklerinden falan bikaç cm yüksekliğinde engellerden rahat geçiyo önüne sabit eşya çıkarsa sağından solundan deniyo, geçemezse orayı süpürmüyo diğer yerlere devam ediyo. Islak paspas çok da lazım değil. Biz paspasını kullanmıyoruz.
Uygulaması türkçe arayüz, robot konuşma sesi de türkçe. Biz robotun adını Olga koyduk. Bu cihazlarda böyle çünkü. Bunlara rus kadın ismi konuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an en iyisi Roborock ürünleri. Ama arkadaşların dediği gibi robot süpürgelerde genel eksiklikler mevcut. Bende hem dikey süpürge hem robot var.
Robot açıktaki geniş alanları günlük sürekli temiz tutar ama kıyı köşeye birsürü ucu olan dikey süpürgeler gibi giremez, eşyanın tozunu alamaz.
Yanına illa başka bir süpürge şart kısacası. Robot aldığıma da pişman değilim, çalışan bekar bir erkek olarak oturup da sürekli dikey süpürgeyle temizlik yapamam, üşeniyorum.
Robot ortamın %80ini temizliyor, kalan yerler giremediği kıyı köşe. Onları da haftada bir dyson ile alıyorum bitti gitti. Tabi evde kedi olduğu için halı yok, full parke olduğundan
robot çok iyi temizleyebiliyor, sağa sola titreşimli paspası da ağır leke yoksa iyi iş görüyor. Bunlar tabi ki üşengeçlik faktörüne bağlı, üşenmeyen varsa dikey herşeye yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 16 Kasım 2024; 22:7:47 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X