Şimdi Ara

Kıl Dönmesi İyileşmiyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
21.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 6 ay önce kıl dönmesi ameliyatı oldum ameliyat önceside sonrası da hiçbir ağrım sızım yoktu çok rahattım sadece yarada akıntı oluyodu her hafta düzenli olarak doktora gidiyorum pansuman bişeyler yapıyo işte rahat bi şekilde oturup kalkıyorum ama yaradaki akıntı geçmedi bi türlü doktora soruyorum bazı hastalarda iyileşme süresi uzar böyle bünye ile alakalı diyor pansuman odasındaki kişilere de soruyorum onlar da aynı yanıtı veriyolar sıkıldım artık her hafta hastaneye gitmekten bu iş neden bu kadar uzadı anlamıyorum hastane Üsküdar Medipol hastanesi ne hastane ne de doktor kötü ama iyileşmedi gitti yarada akıntı oluyor bu hastalığı geçiren var mı başka

• Arkadaşım öcelikle geçmiş olsun.

Eğer için rahat etmediyse, doktorun söyledikleri tatmin etmiyorsa başka bir doktora daha gösterip durumu anlat bence. Diğer doktorlarda aynı görüşte olursa kafana hiç takma geçer zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal Origin

Arkadaşım öcelikle geçmiş olsun.

Eğer için rahat etmediyse, doktorun söyledikleri tatmin etmiyorsa başka bir doktora daha gösterip durumu anlat bence. Diğer doktorlarda aynı görüşte olursa kafana hiç takma geçer zamanla.
    Abi şu tatil bi gelsin de başka doktora da gidicem ama benim doktorun odasına bi gidiyorum ödüllerden sertifikalardan duvar gözükmüyoçok kaliteli bir doktormuş ve bu işte uzman deniyo da bakıcaz artık ya yaradaki akıntı dışında hiçbir sorun yok ağrı acı falan ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

Abi şu tatil bi gelsin de başka doktora da gidicem ama benim doktorun odasına bi gidiyorum ödüllerden sertifikalardan duvar gözükmüyoçok kaliteli bir doktormuş ve bu işte uzman deniyo da bakıcaz artık ya yaradaki akıntı dışında hiçbir sorun yok ağrı acı falan ama

Alıntıları Göster
    4-5 Ayda İyileşenler Tanıyorum.Söylediklerine Göre Zor İyileşiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 2 Ocak 2008; 16:41:44 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla bu hastalık çok tekrara ettiriyormuş.Yani Ameliyatı 1 kereden fazla olabiliyormuş.Bu durumda normal olabilir senin bu sorunun da.

• quote:

Orijinalden alıntı: E1965

Bildiğim kadarıyla bu hastalık çok tekrara ettiriyormuş.Yani Ameliyatı 1 kereden fazla olabiliyormuş.Bu durumda normal olabilir senin bu sorunun da.

Alıntıları Göster
    Evet tekrarlama sorunu da var onu da sordum doktora dedi tekrarlaması için şu an çok erken dedi ya genelde tam iyileşme süresini 4-5 ay veriyolar ama benimki biraz uzadı gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal Origin

Arkadaşım öcelikle geçmiş olsun.

arkadaşım bu hastalığın ve ameliyatın 2 türü war. kıldönmesi erkek ve dişi olabilir. dişi olan tekrarlaması mümkün.

ameliyattada açık ve kapalı ameliyat olarak 2 çesit. açıkta kopmple açılıp hastalıklı bölgeyi komple alıyorlar.

kapalıda ise kazıma yöntemli olan ama pek sağlıklı olmuyor genelde tekrarlaması mümkün.ben ve kuzenim olmuştuk.

kuzenim 4 kere kapalı ameliyat oldu herseferinde tekrarladı akıntı durmadı.ben ise açık olarak oldum tık yok süper.

kuzende 5.de acıbademde açık oldu ve olay bitii.eniştem 4 kereameliyat yapan o salak dr.u wuracaktı azkalsın.

2 sene pansumana gitti çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: forever_boy

arkadaşım bu hastalığın ve ameliyatın 2 türü war. kıldönmesi erkek ve dişi olabilir. dişi olan tekrarlaması mümkün.

ameliyattada açık ve kapalı ameliyat olarak 2 çesit. açıkta kopmple açılıp hastalıklı bölgeyi komple alıyorlar.

kapalıda ise kazıma yöntemli olan ama pek sağlıklı olmuyor genelde tekrarlaması mümkün.ben ve kuzenim olmuştuk.

kuzenim 4 kere kapalı ameliyat oldu herseferinde tekrarladı akıntı durmadı.ben ise açık olarak oldum tık yok süper.

kuzende 5.de acıbademde açık oldu ve olay bitii.eniştem 4 kereameliyat yapan o salak dr.u wuracaktı azkalsın.

2 sene pansumana gitti çocuk

Alıntıları Göster
    Ben de açık ameliyat oldum narkoz falan verdiler adam içinden biraz büyük bişey çıktı dedi belki büyük olduğu için geç iyileşiyo çünkü ben ameliyatı hep ertelemiştim

• quote:

Ben de açık ameliyat oldum narkoz falan verdiler adam içinden biraz büyük bişey çıktı dedi belki büyük olduğu için geç iyileşiyo çünkü ben ameliyatı hep ertelemiştim

Alıntıları Göster
    Şimdi aklıma geldi popo nakli yaptırıcam olmassa

• quote:

Alıntıları Göster
    O bölge amelyattan sonra en az bir sene sürekli traş edilmeli veya tüy dökücü krem le falan temizlenmeli. yani ameliyat oldun yara kapandı bitti değil. yani o bölgede uzun bir süre hiç kıl olmamalı. geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

O bölge amelyattan sonra en az bir sene sürekli traş edilmeli veya tüy dökücü krem le falan temizlenmeli. yani ameliyat oldun yara kapandı bitti değil. yani o bölgede uzun bir süre hiç kıl olmamalı. geçmiş olsun bu arada.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

Eyvallah sağol zaten her hafta gittiğimde neşterle o bölgedeki kılları kırpıyo sağolsun bide gümüş nitrat diye bişey var yaranın çevresini yakıyor ölü dokuyu galiba ama acımıyo

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:.

geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:.

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
    anlattıklarına bakılırsa şimdiye kadar kapanması lazım dı
    kan şekerinize sabah aç baktırın
    yumuşak dokuya etkili antibiyotik ilaçlar var örneğin spectracef gibi
    başka bir dokordan görüş alın (yine sizin doktor gibi genel cerrahi)
    belki tekrar yara kenarı kazınıp dikiş atılabilir (bunu teklif ederlerse korkmayın kabul edin)

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

geçmiş olsun
    anlattıklarına bakılırsa şimdiye kadar kapanması lazım dı
    kan şekerinize sabah aç baktırın
    yumuşak dokuya etkili antibiyotik ilaçlar var örneğin spectracef gibi
    başka bir dokordan görüş alın (yine sizin doktor gibi genel cerrahi)
    belki tekrar yara kenarı kazınıp dikiş atılabilir (bunu teklif ederlerse korkmayın kabul edin)

Alıntıları Göster
    @Meta80

Hocam şeker falan yok da şundan 1 ay öncesine kadar test yaptırmıştım zaten kan tahlili ordan bakmıştık sağolasın bakalım ya şu ara tatil bi gelsin o zamana kadar kapanmassa ki bana kalırsa kapanmaz başka bi genel cerraha daha gidicem teşekkürler alakan için

• quote:

@Meta80

Hocam şeker falan yok da şundan 1 ay öncesine kadar test yaptırmıştım zaten kan tahlili ordan bakmıştık sağolasın bakalım ya şu ara tatil bi gelsin o zamana kadar kapanmassa ki bana kalırsa kapanmaz başka bi genel cerraha daha gidicem teşekkürler alakan için

Alıntıları Göster
    abimin yaklaşık 10 yıldır kıl dönmesi sorunu var ameliyat oldu 9 sene önce falan ama arada sorun çıkartıyor merak etme yani

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

abimin yaklaşık 10 yıldır kıl dönmesi sorunu var ameliyat oldu 9 sene önce falan ama arada sorun çıkartıyor merak etme yani

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    normal kardeş hemen geçmez öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

normal kardeş hemen geçmez öyle

Alıntıları Göster
    ben iki defa oldum,ilkinde icerde biriken iltihap torbasini aldilar,6ay kapandiktan sonrada kil birikintisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

ben iki defa oldum,ilkinde icerde biriken iltihap torbasini aldilar,6ay kapandiktan sonrada kil birikintisini

Alıntıları Göster
    valla dostum yalan demiyim ben şu anda kıl dönmesi geçiriyorum ve eğitim durumumdan dolayı ameliyat olacak vaktim yok ama Allahıma şükürler olsun pansumanlar ve düzenli olarak yaraya bakım yapmam sayesinde yara kapandı.Ama ben yinede her ihtimale karşı geceleri sürekli yüz üstü uyuyorum ve çok dibe doğru oturmuyorum oturduğum zaman.Yani kısaca çok zorlamıyorum yaranın olduğu yeri.Akıntı ayda 1 oluyor bazen hiç olmuyor.Ameliyatı çok basit olduğunu biliyorum.Ameliyattan korkum yok ama ameliyat olduktan sonraki tedavi süreci var 1 ay kadar.Benimde derslerim olduğu için geri kalırım ve sınavlarım var.O yüzden pek kıl dönmesini takmıyorum.Yine çok şükür Allahıma şu anda sorun yok.Ama ilerde çok problem olursa hiç düşünmeden gider olurum yarım saatte ameliyatımı.1 aylıkta tedavimi olurum rahatlarım, sorun değil yani.Benden tavsiye çok oturma ve yara yerini çok zorlama.Hatta geceleri sakın sırt üstü yatma.Göreceksin çok yararı dokunacak.Benim yaramda bir ara kan akıyordu sırf ben korkmaya başlamıştım bir ara.Ameliyat olacaktım hatta bir ara ciddi ciddi.Ama dikkatli ve temiz bir şekilde yarayı kontrol altına alınca, ne kanama devam etti bende ne de akıntı.İnşallah düzelir seninde.Bende çok çekiyordum bir ara bu yara yüzünden.Öyle konulara bakarken gördüm.Görmüşken dökeyim içimi dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

valla dostum yalan demiyim ben şu anda kıl dönmesi geçiriyorum ve eğitim durumumdan dolayı ameliyat olacak vaktim yok ama Allahıma şükürler olsun pansumanlar ve düzenli olarak yaraya bakım yapmam sayesinde yara kapandı.Ama ben yinede her ihtimale karşı geceleri sürekli yüz üstü uyuyorum ve çok dibe doğru oturmuyorum oturduğum zaman.Yani kısaca çok zorlamıyorum yaranın olduğu yeri.Akıntı ayda 1 oluyor bazen hiç olmuyor.Ameliyatı çok basit olduğunu biliyorum.Ameliyattan korkum yok ama ameliyat olduktan sonraki tedavi süreci var 1 ay kadar.Benimde derslerim olduğu için geri kalırım ve sınavlarım var.O yüzden pek kıl dönmesini takmıyorum.Yine çok şükür Allahıma şu anda sorun yok.Ama ilerde çok problem olursa hiç düşünmeden gider olurum yarım saatte ameliyatımı.1 aylıkta tedavimi olurum rahatlarım, sorun değil yani.Benden tavsiye çok oturma ve yara yerini çok zorlama.Hatta geceleri sakın sırt üstü yatma.Göreceksin çok yararı dokunacak.Benim yaramda bir ara kan akıyordu sırf ben korkmaya başlamıştım bir ara.Ameliyat olacaktım hatta bir ara ciddi ciddi.Ama dikkatli ve temiz bir şekilde yarayı kontrol altına alınca, ne kanama devam etti bende ne de akıntı.İnşallah düzelir seninde.Bende çok çekiyordum bir ara bu yara yüzünden.Öyle konulara bakarken gördüm.Görmüşken dökeyim içimi dedim

Alıntıları Göster
    Off bendede olur die korkmaya başladım ya burun ameliyeatı çıktı bide bu çıkmasın ilerde saçıma kıl çıkarmak için bioxin parası biriktiriyordum şimdi gidip kıl çıkarmak yerine o parayı lazerle popo kılı yoketmeye yatıracam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.