Şimdi Ara

Kıl Dönmesi İyileşmiyor:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
21.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 4 ay önce oldum içinden bayagı bi kıl cıktı ameliyat olmadan once oyuramıyodum sürekli iltahap akıntısı vardı gercekten cok pis bi hastalık yaşayan bilir sonunda 3 gün ateşli şekilde yatağa düştüm ve hemen ameliyat olma kararı verdim ertesi gün ameliyata girdim doktorumda cok iyidi mevlüt topbaş ankaradayım adam işinde 1 numara herkes bilir acık ameliyat oldum ama cok kötü bi ameliyattı benim açımdan resmen bağırmıştım bayagı bi kıl yumagı cıktı hayret ettim ameliyat olduktan sonra ilk 4 gün agrılardan uyuyamadım 1ay günde 2 sefer sabah akşam pansuman yapıldı 20 gün sonunda cok rahatladım 1 ay sonra tamamen geçti şu an Allah'a şükür çok rahatım tamamen geçti hastalık inşallah tekrar etmez gercekten pis bi hastalık geçmiş olsun dostum insanı canından bezdiriyo valla

KIL DÖNMESİNE

• Geçmiş olsun

Lazer epilasyon deneyin derim
  • Ameliyatın Açık ameliyat ve alınan kısım oldukça büyükse O yara Hemen hemen 3 ayda kapanır fakat...Akııntısının düzelmesi biraz daha fazla uzuyor..

Umarım düzelir bir an önce..Çok kötü bişeydir..
  • Hayatının geri kalanını kıl dönmesinden önce ve sonra olarak düşünebilirsin,bende bu illete tutuldum askerden geldikten sonra ameliyat olmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilarious -- 3 Ocak 2008; 11:39:56 >
  • galiba sen biraz geç gitmişin... yoksa iyleşmesi lazımdı.. sağlığın utanması olmaz.. bend hastanede yatarken birisi 2 yıl utanıyorum diye gelmemiş.. yerinde oturamıyor çalışamıyor ama gelmiyor.. adamın poposunu resmen oydular görseniz acırsınız... doktorlar kızıyordu 2 sene gelme sen olacağı buydu diye
  • Ne pis bir şeymiş be. Allah göstermesin tüylerim diken diken oldu okurken. İnşallah dönmez.

Baya da yaygın sanırım
  • öncelikle geçmiş olsun ben bu hastalıktan ameliyat olalı tam 1 sene oldu ben de pansumana 3 ay kadar gittim daha sonra doktor gelmesende olur dedi ve ilaç verdi verdiği ilaçları evde 1 ay kadar kullandım daha sonra geçti ben de açık bıraktırdım geç kapanıyo ancak tekrar etme riski yok denilecek kadar az senin 6 ay olmuş ameliyatlı bölgeyi temiz tutmaya çalış ki tekrar etmesin
  • Benim tanıdığım bir dostum ameliyat olmak zorunda kaldı başka çaresi yok geçmiyorsa, çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Geçmiş olsun

Lazer epilasyon deneyin derim

lazer epilasyon kaç para kardeş
  • Merhaba,

7 ay önce kıl dönmesi ameliyatı oldum. Geçen süre zarfında yara bölgesine dikkat edip, her aksam duş alırken tazyikli su ve sabunla kuyruk sokumu bölgemi düzenli olarak temizliyordum. 5 gün öncesinde kuyruk sokumu bölgemde bir ıslaklık hissettim, peçeteyle sildiğimde sarı renkte bir sıvı olduğunu farkettim, biraz da pembe çok açık kan rengi gibi ama bu çok büyük bir akıntı değil. Halen bu hafif akıntı oluyor, günde 2-3 defa kağıt mendil ile o bölgeyi kuruluyorum.

Ameliyattan 7-8 ay sonrasında bu sekilde yarada açılma durumuyla karşılaşanlar oldu mu? Şuan için doktorumdan epey uzakta olduğumdan ancak 1 ay sonrasında tekrar muayene olabileceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electro_Magnetic -- 26 Eylül 2018; 10:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electro_Magnetic

Merhaba,

7 ay önce kıl dönmesi ameliyatı oldum. Geçen süre zarfında yara bölgesine dikkat edip, her aksam duş alırken tazyikli su ve sabunla kuyruk sokumu bölgemi düzenli olarak temizliyordum. 5 gün öncesinde kuyruk sokumu bölgemde bir ıslaklık hissettim, peçeteyle sildiğimde sarı renkte bir sıvı olduğunu farkettim, biraz da pembe çok açık kan rengi gibi ama bu çok büyük bir akıntı değil. Halen bu hafif akıntı oluyor, günde 2-3 defa kağıt mendil ile o bölgeyi kuruluyorum.

Ameliyattan 7-8 ay sonrasında bu sekilde yarada açılma durumuyla karşılaşanlar oldu mu? Şuan için doktorumdan epey uzakta olduğumdan ancak 1 ay sonrasında tekrar muayene olabileceğim..
    Hocam merhaba geçmiş olsun öncelikle. Şu an nasılsınız neler yaptınız ? Ben de ameliyat olalı yaklaşık 9 ay oldu. Yarı açık yöntemle yapmışlardı. Açık olan kısım tam olarak kapanmadı ve orada akıntı ve kanama oluyor. Doktora gözüktüm tekrarlamış gibi dedi ve şimdi gümüş nitratla o bölgeyi yakıyorlar. Haftaya da gideceğim. Her tür tavsiyeyi bekliyorum. İğrenç bir hastalık bu, Allah düşmanımın başına vermesin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.