Şimdi Ara

BAŞ DÖNMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel İnsanlar,ben bilgisayardan ders videoları,pdf denemeler filan yapıyorum yani uzun süre bilgisayar ekranına maruz kalıyorum,ve benim başım dönmeye başladı 1 haftadır sizce bunun sebebi bu mudur veya nedir? sizde de aynı şey oluyor mu?

• hayır yüksek doz cocdan dolayı 2 linedan sonrasına gitmeyeceksin kaç kere söyledik burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC9BDA34A -- 4 Mayıs 2020; 2:8:25 >
  • senin çaren pharmaton

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre ekrana bakınca gözlerinizin ağrısı başınıza vurabilir ya da açlıktan olabilir ya da daha sık olan psikolojik olabilir yani daha önce baş ağrısı geçirdiğiniz için insan beyni bazen kandırabilir

ben de günümün %95i tablet bilgisayar laptop olsun tüm işimi burada gerçekleştiriyorum kitap okumak ders çalışmak dinlenmek ağrı falan hissetmiyorum
  • + sakın ilaç almanı tavsiye etmem çok fazla ağrımadıkça yoksa ona bağımlı olursun reseptörlerin duyarlılığı azalır ilerde daha çok uyaran vermek zorunda kalırsın ya doktora danış ya da çok fazla ağrısı yoksa içme

havasızlıktan olabilir pencereyi aç
    ya da çok fazla su kaybetmişsindir ondan ağrıyabilir
    yani çok fazla nedeni var
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hiç bir problemim yok,oruç başlayalı oruç tutuyorum,başım bi ilk 2 gün ağrıdı sonra ağrımadı,pc başına oturduğumda anlık bi ara ara göz kararması değilde baş dönmesi oluyo,bu akşamda hafif mide bulantısı da oldu(erkeğim)
  • azziers kullanıcısına yanıt
    yediğin besinlerden de kaynaklanabilir buna çok fazla neden olabilir yağmurun yağması da etken olabilir radyasyondan da kaynaklı olabilir

*stresten de miden bulanabilir ya da akşam yediğin besinden de eğer düzenli devam ederse 2-3 gün içinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurman gerek ya da şiddetli olursa da direkt başvurmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Hergün baş ağrısı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    cevap verip tavsiyede bulunduğunuz için teşekkürler...
  • psikolojik olabilir belki. ben stres yaptığım bir dönem masaya oturur oturmaz her şey dönmeye başlıyordu masada değilken her şey normaldi. 1-2 ay sürdü sonra geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.