Bugün dışarı çıkan bi arkadaşıma kahve alsana dedim uğraşamam direk eve geçmicem dedi ben de abv diyip avm’ye gittim kendim almaya kafeler açıldığından bi kahve içip kalkayım bari hem şu kitaba çalışırım dedim orda geçen sene beraber çalıştığım bi kız çalışıyo biraz açıksözlüdür geçen aylarda tom ellis gibi vücudum olsa nolurdu dedim komik dururdu dedi, estetik yaptırsam tipim iyileşir mi demiştim boşver kariyer yapmaya çalış demişti İşte otururken yanıma geldi napıyon falan dedi bu ne yakışıklılık ya güzelleşmişsin dedi bi de karşı masada kızıl saçlı bi kız vardı onla göz göze geldik 2 kez ama önümdeki notlara çok odaklanmıştım sizce olabilir mi ama şöyle bi şey de var siyah giyinmiştim ben esmer olduğum için siyah çok yakışıyor beyaz giyince sokak çocuklarına benziyorum nolur bana sahip çıkın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce o kadar da çirkin deyil miyim
-
-
önündeki notları yere saçıp kızıl kıza göz kırpsaydın bu iş tamamdı hocam. notlara odaklanman büyük şanssızlık -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kızılın abisiyim eve gelince senden epey bi bahsetti. seni burda bulmam iyi oldu bu işin adını koyalım diyorum -
tipsiz avuntusu bu nerde görsem tanırım :D lafın gelişi denmiş bir laf çok ciddiye almışsın kocaeliiii
-
intihar et artik desem suc islemis olurum o yuzden soylemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaintihar et artik desem suc islemis olurum o yuzden soylemiyorum
Blok mu istiyorsun genç adam
@Lüzumsuz Adam kardo?
-
Oreo gibi çocuksun -
Değilsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluBlok mu istiyorsun genç adam
Alıntıları Göstersol kol olmak istiyorum
bi an hazin sonlu sandım -
Türk mutfağının önemli yemeklerinden biri dalyan köfte yapımı zor gibi gözükse de oldukça pratik ve doyurucu bir yemek olarak ön plana çıkıyor. İşte içinde yumurta olmasıyla bazılarına ilginç gelse de lezzetli dalyan köfte tarifi...
DALYAN KÖFTE TARİFİ
MALZEMELER
Köftesi için:
- 1 kg. kıyma
- 2 adet kuru soğan
- 1 su bardağı galeta unu
- 2 adet yumurta
- ½ su bardağı ayçiçek yağı
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Köfte arası için:
- 1 su bardağı bezelye – haşlanmış
- 1 adet havuç – küp doğranmış – haşlanmış
- 5 adet yumurta – haşlanmış
Sosu için:
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- ½ su bardağı su
YAPILIŞI
1.Beş adet yumurta haşlanıp soğumaya bırakılır.
2.Havuçlar küp küp doğranır ve bezelyeler ile beraber haşlanır.
3.Kıyma bir yoğurma kabına alınır. Soğanlar rendeleyip kıymanın içine eklenir. İki adet yumurta, galeta unu, ayçiçek yağı, tuz ve karabiber de kıymaya ilave edilip iyice yoğurulur.
4.Yoğurulan kıyma uzun bir silindir haline getirilip orta kısma boyuna uzunca bir çukur açılır.
5.Önce haşlanan bezelye ve havuçlar ile bir kısmı çukurun dibine yerleştirilir. Ardından haşlanmış yumurtalar dizilip tekrar garnitürlerden üzerine konur ve kıymayı kapatarak çukuru birleştirmek için yağlı kağıt ile sarılıp yuvarlanır. Yağlı kağıdın üzeri de alüminyum folyo ile sarılıp, önce 200 derece fırında 30-40 dakika, ardından üzeri açılıp salça ve suyu karıştırıp üzerine sürdükten sonra 180 derece fırında 15 dakika, üzeri kızarana kadar pişirilir.
6.Pişen köfte fırından çıkartıp dinlendirip ve dilimleyerek servis edilir.
-
Yalvarırım bana yardım et
Kanka yok, sen ne yaparsan yap olmaz. Bosa kurek cekiyorsun. Kizin dedigi gibi kariyer falan yap en azindan bi' meslegin olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X