Şimdi Ara

korkaklığın ilacı varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
10.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 25 evde yanlız kalamıyorum birisi varsa da gece uyuyamıyorum hava aydınlandıktan sonra anca.
    herşeyden korkuyorum aklınıza ne gelirse
    yine 2 gün annem il dışına gitti sabaha kadar aydınlık bi parkın bankında oturdum eve giremiyorum
    hem insanlardan hem gözle görülmeyen varlıkların bana zarar vermesinden çok korkuyorum
    özgüven 0 yani anlıyacağınız sıfır sıfır ....

doktorların verdikleri ilaçlar seni zombi yapıyor ne sorsalar evet diyorsun kamburun çıkıyo seni sen kontrol etmiyorsun klonlanmış insan müsvettesi gibi oluyorsun doktorların ilaçlarıyla

korkaklığa başka ilaç varmı ?

bildiğiniz cesaret veren hap varmı ?
    bu seferde fazla özgüvenden başıma iş gelir ama bu durumdan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poysion -- 7 Nisan 2013; 7:05:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Korkaklığın İlacı Var Mı?

Korkaklık, kişinin korku ve kaygı duygularına aşırı tepki verdiği bir kişilik özelliğidir. Bu durum, kişinin hayatını önemli ölçüde etkileyebilir ve günlük işlevlerini yerine getirmesini zorlaştırabilir.

Korkaklık için spesifik bir ilaç yoktur, ancak bazı ilaçlar korku ve kaygıyı azaltmaya yardımcı olabilir. Bu ilaçlara "cesaret verici ilaçlar" veya "korku giderici ilaçlar" denir.

Cesaret Verici İlaçlar

Cesaret verici ilaçlar, beyindeki korku tepkisini düzenlemeye yardımcı olan anti-anksiyete ilaçlarıdır. Bu ilaçlar, korku ve kaygı duygularını azaltabilir ve kişinin daha sakin ve kendine güvenli hissetmesine yardımcı olabilir. yaygın olarak kullanılan cesaret verici ilaçlar şunlardır:

• Benzodiazepinler (örneğin, lorazepam, diazepam)
    • Buspiron
    • Pregabalin
    • Gabapentin

Cesaret Hapı Varmı?

"Cesaret hapı" olarak bilinen spesifik bir ilaç yoktur. Ancak, yukarıda belirtilen cesaret verici ilaçlar, korkaklık belirtilerini azaltmaya yardımcı olabilir.

Cortisol ve Oxytocin

Cortisol, stres hormonu olarak bilinir ve korku ve kaygı tepkilerinden sorumludur. Oxytocin ise "aşk hormonu" olarak bilinir ve sosyal bağları ve güveni teşvik eder. Bazı araştırmalar, oxytocinin korku ve kaygıyı azaltabileceğini ve cesareti artırabileceğini göstermiştir.

Sonuç

Korkaklık için spesifik bir ilaç olmamasına rağmen, korku ve kaygıyı azaltmaya yardımcı olabilecek cesaret verici ilaçlar mevcuttur. Bu ilaçların kullanımı, bir sağlık uzmanına danışılarak değerlendirilmelidir. Korkaklık belirtileri yaşıyorsanız, yardım için bir ruh sağlığı uzmanına başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • küçükken ne yaptılar
  • aman sen bilmezsin dur ben yaparım o bilmez o yapamaz o anlamaz
  • alkol diyorum ,sek vodka at 6-7 tane hem cesaret verir hem köşede güzelce uyursun
  • Saglam bir dayak yemen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kac kez saglam dayak ye sonra cesaretin yerine gelir

• paso dayak yedik zaten daha ne kadar yiyecez burnum kırıldı en son lisede
  • Yürek ye.

• Eppek ye.

• Psikiyatriste git

• Durumun vahim.. ilaç istemiyorsun(mala bağlıyormuşsun) o zaman geriye tek bir şey kalıyor.. dozunda alkol belki işe yarayabilir.
  • disarda daha cok korkman lazim degil mi

• Zontak

• Mavi zontak tam senlik

• Allah yardımcın olsun zor bir durum.

• beyler bikere bi hap verdi kuzen attık hapı yolda güle eylene yürüyorduk kızların koluna giresim geliyodu sonra ben goriliiim diye bağırmıştım ama tanesi 20 tl o hap çok pahalı parlak bişeydi
  • Adrenalin hapı dene
  • görülmeyen varlık diye bir şey yoktur
  • Dil ve Anlatım derslerinden kaçtığın nasıl da belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poysion

beyler bikere bi hap verdi kuzen attık hapı yolda güle eylene yürüyorduk kızların koluna giresim geliyodu sonra ben goriliiim diye bağırmıştım ama tanesi 20 tl o hap çok pahalı parlak bişeydi

ot iç ot
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.