Şimdi Ara

korkaklığın ilacı varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
10.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu aralar cinlerden korkuyorum. Mesajım kıvrılsın.
  • görülmeyen varlık filan hepsi yalan eskiden korkardım ama bunu kafana kazıyınca sıkıntı çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 7 Nisan 2013; 11:35:21 >
  • ectacy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol bol aksiyon filmi izle, metal şarkılar dinle , fps oyunlarını oyna bol bol sana ilaçlarım bunlar bunları yaparsan zamanla benim gibi psikopat olabilirsin bir insan evde yalnız kalınca bütün ışıkları kapatıp telefonla vs takılır mı
  • korkaklığın ilacı kararlılıktır
  • viski çak 3-4 duble
  • Aç bi belgesel, genelde belgesel anlatanların sesleri çok yumuşak olur, huzurlu gelir insana. Ben sürekli öyle yatarım. Dün akşam mesela deniz fillerini anlatıyordu, 4-5 ton ağırlığındalarmış. Aynı deniz aslanları gibiler ama burunları uzun. Karaya çıkıyorlar ve çiftleşmek için kavga ediyorlar. Fenalar ama, gözüne falan saldırma kadar çirkeflik yapıyor deyyuslar. Tek bir kavga da etmiyorlar, kim karaya çıkarsa artık. Arena gibi bir şey, dövüşleri kazanan kral oluyor, en çok o çiftleşiyor.
    Daha sonra sarı kanatlı yarasaları anlatıyordu, orada uyumuşum.
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt

Sabah akşam CS 1.6 oynuyorum, bu 1

Sabah akşam korku filmi izliyorum, (13.cuma, Çığlık serisi vs. ) bu 2

Sabah akşam bunu dinliyorum, bu 3

Kizu no Otokoyoutube
    "Slip" was in the first batch of songs (with "Blue" and "And One") that Hybrid Theory worked on together when Chester joined the band. Album: LP Underground 11 (Eleven) 2011 Genre: Nu Metal/Hip Hop Track: 02 Written by: Linkin Park & Mark Wakefield I do not claim to own anything featured in this video. Property and rights go to respective owners. For entertainment & promotional use only.
    https://www.youtube.com/watch?v=ygy2Qdanbfc&feature=youtu.be

İLAVE NOT = Yani demek istediğim şu, eğer dedikleriniz yapılarak cesaret kazanılsaydı, herkes yazdığınız taktikleri uygular, dünyada 1 tane bile "korkak" adam kalmazdı. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen nereden buluyorsun sürekli böyle konuları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.