Şimdi Ara

Kıl dönmesine karşı bu ilacı bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
77.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iki gün önce farkettiğim kuyruk sokumundaki bir şişkinlikten dolayı doktora gittim ve doktor bey kıl dönmesi başlangıcı dedi ve antibiyotik ve ağrı kesici verdi haftaya gidicem ameliyat mevzsunu konuşcaz fakat asıl merak ettiğim:

Ameliyatsız çözüm diyorlar kıl dönmesine karşı ürünün ismide Pilonol L25 ürünü kullanan eden varmı işe yarıyormu? fiyatı set halinde 290lira civarı.

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

www.hurriyet.com.tr
    Kıl dönmesine ameliyatsız çözüm
    http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14387401.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenrealm

Arkadaşlar merhaba iki gün önce farkettiğim kuyruk sokumundaki bir şişkinlikten dolayı doktora gittim ve doktor bey kıl dönmesi başlangıcı dedi ve antibiyotik ve ağrı kesici verdi haftaya gidicem ameliyat mevzsunu konuşcaz fakat asıl merak ettiğim:

Ameliyatsız çözüm diyorlar kıl dönmesine karşı ürünün ismide Pilonol L25 ürünü kullanan eden varmı işe yarıyormu? fiyatı set halinde 290lira civarı.

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

www.hurriyet.com.tr
    Kıl dönmesine ameliyatsız çözüm
    http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14387401.asp

http://www.genelsaglik.org/yazi/pilonol-kil-donmesi-tedavisi

Burada eleştirmiş baya.Ben de bugün kıl dönmesi olduğumu öğrendim,araştırıyorum baya.

• Bende okudum altında üreticinin cevabı da var okumakta fayda var.
  • Kıl dönmesi ilaçla geçicek bir durum değil ve ayrıca tedavisi artık çok basit denilebilir alternatif yöntemlerle.Fazla geciktirmeden gidin arkadaşlar başlangıç aşamasındakileri 5-10 dakikada halleden doktorlar var sağolsunlar.

Kıl dönmesi birçok insanın sorunu olduğu için bu adamlar insanların zor durumda kalmalarını suistimal ederek 300 TL gibi büyük bir para söğüşlemeye çalışıyorlar.Ben de başta böyle şeyler belki işe yarar diyordum ama operasyona girdiğimde o kılları ordan hiçbir ilacın çıkarmasının mümkün olmadığını anladım.Çünkü kıllar bir giriş deliğinden alta doğru kanal açıyor bir apse kısmı oluyor, çıkışı oluyor falan.İlaçla geçicek birşey değil yani, mutlaka ufak da olsa cerrahi bir müdahale gerek.
  • kesinlikle bu konuda araştırma yapmanızı önermiyorum.

ben daha önce kıl dönmesi ameliyatı oldum ve o hastalık hakkında araştırma yaptım ama yaptığımaraştırmayı ameliyattan sonra yapsaydım bu kadar kendimi kasmazdım fakat ameliyatım çok güzel geçti.Ameliyattan sonra ağrım felan olmadı özel hastanede ameliyat oldum.
  • Ben aşağıdaki yorumu okuduğumda klinik çalışmaları yapılmış ve bilimsel açıklamalarla desteklenmiş olduğunu gördüm.Benim bir arkadaşım bu ürünü kullandığı için yakınen takip ettim Fransız tıp dergisinde makale yayınlanmış(http://www.john-libbey-eurotext.fr/en/revues/medecine/ejd/e-docs/00/04/59/BD/resume.phtml)herhalde yabancı Tıp doktorları da 300 lira için söğüşleme yoluna gitmemiştir.Çünkü tıp dergisinde makale yayınlatmak o kadar da kolay olmasa gerek.
  • Uzun süredir foruma girmiyorum sizlere bu konuda bir yardımım olursa ne mutlu bana .... Netten Orçun Oral Şentürk diye aratın ben il dışından istanbulda bu doktora gittim... Kullandığı yöntem klasik yöntemlerden farklı fenol yöntemi uyguluyor klasaik ameliyatlara göre daha çabuk iyileşiyorsunuz 4 günde oturur halde oluyorsunuz bizzat kendim yaşadım bende tek kıl girişi vardı ( bunu o belgenin fotografını doktora İst a gitmeden gönderdiğimde gördüm malum yerde olduğundna farkına bile varmamışım) yani operasyon için gayet uygun bir hastaydım açıkcası neyse gittim operasyon 30 dk kadar sürdü içerideki kıllar bu kıl girişinden özel bir makas yada makas cımbız karışımı aletke temizlendi arada bir bana da gösteriyorlardı operasyon esnasında muhabbet de ettik operasyon esnasında.... Baya bir kıl çıkarma işlemi yapıldı 15-20 dk kadar sonra fenol karışımı enjekte edildi sanırım bu içeriyi bir miktar eriterek sinus boşluğunun ileride sağlıklı bir şekilde yeniden oluşması için gerekli... Ben gittim memenun kaldım sizlere da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ayrıca doktorun sitesinde hasta mektupları belümü de var orayı da okuyabilrsiniz ancak insaın aklına herşey gelebilir yalan beyan şeyler de oalbilir diye ama arkadaşlar ben yaşadım operasyondan 2 saat kadar sonra dinlendkten sonra çıkıyorsunuz ücreti ise hiç de yüksek sayılmaz bana göre 5oo Tl nin altında ücrete 6 ay kadar önce yaptırdım ben eğer ki işinizi aksatmak istemiyorsanız çünkü klasik yöntemde istirahat süresi 1 aydan 3 ay hatta 6 aya kadar çıkabilmekte...Herkese sağlıklı günler dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIL DÖNMESİ HAKKINDA HER ŞEY
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.kildonmesi.gen.tr/ faydalı olabilir diye düşünüyorum.
  • Kıl dönmesinin ameliyattan başka çaresi yok arkadaşlar gerisi boş çok araştırdım girmediğim forum okumadığım sayfa kalmadı. En sonunda gittim özel bir hastanede ameliyatımı oldum ilk 1-2 hafta zorlu geçiyor ameliyattan sonra ama şimdi kafam rahat yeter ki doktorun iyi olsun en önemli faktör bu.
  • Ameliyattan çekinip alternatif tıpa yönelenler de yok değil, bahsettiğiniz ürün Pilonol L25 sanırım. Bünyeye göre değişmekle birlikte işe yaradığını duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 12 Haziran 2011; 22:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpisBadBoy

Kıl dönmesi ilaçla geçicek bir durum değil ve ayrıca tedavisi artık çok basit denilebilir alternatif yöntemlerle.Fazla geciktirmeden gidin arkadaşlar başlangıç aşamasındakileri 5-10 dakikada halleden doktorlar var sağolsunlar.

Kıl dönmesi birçok insanın sorunu olduğu için bu adamlar insanların zor durumda kalmalarını suistimal ederek 300 TL gibi büyük bir para söğüşlemeye çalışıyorlar.Ben de başta böyle şeyler belki işe yarar diyordum ama operasyona girdiğimde o kılları ordan hiçbir ilacın çıkarmasının mümkün olmadığını anladım.Çünkü kıllar bir giriş deliğinden alta doğru kanal açıyor bir apse kısmı oluyor, çıkışı oluyor falan.İlaçla geçicek birşey değil yani, mutlaka ufak da olsa cerrahi bir müdahale gerek.

sen doktormusun birader niye senin tahminlerine göre hareket edelim

her yeni tedavi yöntemini reddedersek tıp nasıl gelişecek

yıllar önce insanlar veremden takır takır ölüyodu şimdi tedavisi bulundu çok azaldı ölümler

belki bunda 5 yıl sonra kıl dönmesi ameliyatı diye bişey kalmayacak herkes basit bir krem sürerek iyileşecek

• İlaç gümüş-nitrat yöntemine benzer birşey galiba.

İstanbulda olan arkadaşlar bu ilacı deneyeceklerine gümüş-nitratı denesinler daha iyi olur.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniu.s

quote:

Orijinalden alıntı: AlpisBadBoy

Kıl dönmesi ilaçla geçicek bir durum değil ve ayrıca tedavisi artık çok basit denilebilir alternatif yöntemlerle.Fazla geciktirmeden gidin arkadaşlar başlangıç aşamasındakileri 5-10 dakikada halleden doktorlar var sağolsunlar.

sen doktormusun birader niye senin tahminlerine göre hareket edelim

her yeni tedavi yöntemini reddedersek tıp nasıl gelişecek

yıllar önce insanlar veremden takır takır ölüyodu şimdi tedavisi bulundu çok azaldı ölümler

belki bunda 5 yıl sonra kıl dönmesi ameliyatı diye bişey kalmayacak herkes basit bir krem sürerek iyileşecek

kardeşim bende şunu anlamıyorum işte bu insanlar hastanadeki doktorlara güveniyorlar tamam da bu tarz ilaçları ya da ürünleri üreten adamlar da doktor değil mi yav ... bi de çok araştırdım bu hastalığı malum benim kavunda da mevcut , inatla ameliyat olmayacam. bu tarz tedavilere bakıyorum şimdilik, ama her forum da hep şu var herkes hastalığın ameliyat olmadan geçmeyeceğini söylüyor. peki bunu nereden biliyorlar tabiki doktorlara soruyorlar. peki bu doktorlar değil mi bu ameliyatlardan para kazanan. açıkçası ben artık bu doktorlara da hiç güvenmiyorum.. hiç olmayacak durumlara bile ameliyat diyen ve gözünü para bürümüş birçok doktor olduğunu biliyoruz hatta bir çok kere bu tarz haber yayınladı medya da... mevcut bahsedilen ilaçla alakalı olarak ta karşılaştığım , makalelerini okuduğum bütün doktorlar ürünü kullanmadan ya da test etmeden yargılarını koyuyorlar ... bu da benim aklıma şu soruyu getiriyor neden bu kadar çabuk tedavi olasılığını inkar ediyorlar ki ; acaba buradan sağladıkları kazanç nedeniyle olabilir mi ? bir de koskoca internet aleminde şu ilaca savaş açmış tüm doktorların genel olarak uzmanlık alanları daha doğrusu en çok girdikleri ameliyat hatta ün saldıkları ameliyatlar hep kıl dönmesi ameliyatları... şaka gibi değil mi ... bence bi bırakın da kullansın birileri şu ilacı ona göre insanlar işe yarayıp yaramadığını zaten forum sitelerine girip yazacaklardır.. doktorlara güvenmiyorum ama ilacın üzerinde bu kadar karalama politikaları varken ilacın işe yarayacağını düşünmekten kendimi alamıyorum.. sanırım ben ilacı alacam , ameliyatın gereksiz olması olasılığı, benim için ilacın etkili olmama olasılığından daha önemli.. sonuç olarak 5 - 6 yıl sonra ameliyat olan insanlar da var benim daha 10 ay falan olduğu hastalık başlayalı ve neden ilacı denemeyeyim ki neden benim deneyimimden başkaları yararlanmasın. neden bu konuda doktorlara güvenmek zorunda kalayım ki , benim de bir beynim ,olayları takip etme becerim , insanları anlama yetim vb. bir çok özelliğim var ...

• Pilonol'u 4 aydan uzun bi süredir kullanmaktayım. kıl dönmesini tedavi edeceği umudunu çoktan yitirdim.
    ancak sabah akşam temizlik ve pansuman yapmayı teşvik ettiğinden ve en azından kıl dönmesine bağlı şikayetleri azalttığından ameliyat için uygun vakti ayarlayana kadar kullanmaya devam ediyorum.
    kıl dönmesini ameliyatsız tedavi ettiği yönünde reklamı yapılmasına rağmen tedavi amaçlı olarak kullanılabileceğine rağmen ne ambalajında ne de resmi sitelerinde açık bir kayıt yoktur. en radikal iddiası "kuyruk sokumu bölgesinde ameliyat öncesi veya sonrası oluşan ödemi masaj yapılarak sürülmesi halinde tıbben önerilen tedaviye yardımcı" olduğudur. böyle denmekle esasen ameliyata alternatif olmadığı, yalnızca bir ara ürün olduğu açıkça ifade edilmektedir. dermatest laboratuarından aldıkları belge, ürünün sağlık açısından zararlı olmadığına ilişkin belgedir. sağlık bakanlığından alınan izin ise üretim iznidir. ancak ilaç olarak satışına izin yoktur. bunları şirketin kendisi de ifade etmesine rağmen sunuluş biçimi olarak okuyanda "çok etkili birşeymiş" intibaı yaratılıyor.
    3 üründen oluşan bir settir. jel (bildiğin sabun işlevi görür)+losyon (asıl ürün)+krem(cildi yumuşatır). losyonun amabalajının (sert plastik) hemencecik patlaması da başka bir sorun. satış sonrası destek dersen, sıfırın altında on üzerinden on.
    kıl dönmesinden mustarip arkadaşlara tavsiyem yatmak için vaktiniz varsa bir an önce ameliyatla kurtulun.

• Ayrıca bakınız: Pilonol hakkında toplama kararı çıkmış...

www.asm.gov.tr
    Sayfa Bulunamadı
    http://www.asm.gov.tr/haberdetay/6053.rdx

http://www.iegm.gov.tr/Default.aspx?sayfa=anasayfa&newsId=645

T.C.
    ANKARA VALİLİĞİ
    İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Sayı : B. 10.4.ISM.4.06.00.02-335
    Konu : Pilonol L25 Losyon adlı ürüne geri çekme işlemi

DOSYA

İlgi: Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü’nün 18/08/2011 tarihli Web duyurusu.

İlgi web duyurusu ile "Pilonol L25 Losyon adlı ürünün 110,111,112,113,114 ve 115 seri numaralılarına;15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmeliğe göre 2. sınıf B seviyesinde (eczane, ecza deposu, hastane, v.b.) geri çekme işlemi uygulandığı bildirilmiştir.

Bilginizi ve gereğini rica ederim.

Dr. Jale ÖZTÜRK
    Müdür a.
    Sağlık Müdür Yardımcısı

• geri çekme sebebi neymiş ?
  • Sevgili arkadaşlar,
    öncelikle foruma üye olmak çok zormuş teknoloji özürlü olduğumdan 3 saattir uğraşıyorum.Pilonol ürününün üreticisi,patent sahibi olarak yorumların tamamını okudum.Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Pilonol kullanan ve iyileşmediğini iddia eden arkadaş lütfen telefon bilgilerini bizimle paylaşsın sorun ne anlayalım(ocelebi@kozlab.com.tr -0262 335 6 335) bir arkadaşın da belirttiği gibi internet camiasında bilip bilmeden yorum yapan ve kendisine kasap diyen bir çok yorumcu var.Öncelikle bu ürünün ortaya çıkma nedeni ameliyatın kendi başına bu hastalığı tedavi edememesidir.Bu ürünü geliştiren arkadaş 3 defa ameliyat olmuş ve yine nüksedince artık ameliyat olmaktan bıkmış ve 12 yıl önce bilimsel araştırmalara başlamış O.D.T.Ü Kimya Mühendisliği Mezunu Yüksek Mühendis benim de sınıf arkadaşımdır.Pilonol yukarıda belirtildiği gibi alternatif tıp ürünü değildir tıbbi üründür.Sağlık Bakanlığı sitesine girip Ara Ürün listesine bakarsanız orada bu ürünün kayıtlı olduğunu görürsünüz.İyileşmediğini belirten arkdaşın yorumu Genel Sağlıkta bize belaltı yorum yazanlara çok benziyor onlar hakkında hukuki dava açılmıştır.Pilonol için ilaç ruhsatı alınmamıştır çünkü ülkemizde ilaç ruhsatı almak yıllar sürmektedir ve orijinal ilaç ruhsatı(Pilonol gibi) 25 yıldır ülkemizde alınmamıştır ama şu anda Tubitak yardımı ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Bölümü rehberliği ile yeni geliştirdiğimiz ürün için FAZ 3 çalışmaları yapılmakta ve ümit ediyoruz önümüzdeki yıl ilaç ruhsatı için başvurabileceğiz.
    Gelelim Pilonol ün etkinliğine.Pilonol yaklaşık 10 yıldır binlerce kişi tarafından kullanılmış ve herbirinin kayıtları şirketimizde mevcuttur.Hastalığın en kötü tarafı bu ürünü kullanan kişiler isim vermekten çekinmekte ve yorumda bulunmamaktadır.Yorum alabildiklerimizi de sitelerimizde yayınlıyoruz.Ürününe güvenmeyen işe yaramadığını düşünen bir firma iyileşene kadar ürün takviyesi ücretsiz diye satış yapar mı??????????Bu cümle yeterli herhalde.
    Pilonolün 110-116 nolu şarjları katı madde miktarı(ETKEN MADDE!) Kozlabın belirttiğinden daha yüksek çıktığı için geri çağırılmıştır ve Bakanlık nezdinde konu ile ilgili cevabımız iletilmiş sonuç beklenmektedir.
    Özet olarak bir arkadaşın dediği gibi her şeyi baştan doğru kabul edersek gelişemeyiz bundan 20 yıl önce yapılan mide ameliyatları artık ilaçla tedavi edilebiliyor.Önyargısız,artniyetsiz ürünü kullanıp sonucunu gördükten sonra yorum yapan herkese kapımız açık.Bu ay Amerikalı ünlü Cerrah John BASCOM bizi ziyaret edecek ve ürün hakkında bilgi istiyor bugün Çinden bir Tıp sempozyumunda ürün hakkında sunum isteniyor yani Dünya merak ediyor bu ürün nedir diye bizdekiler ise elbirliği yapmışlar bizi linç etmeye çalışıyor bırakın eğer hiç bir işe yaramıyor ise zaten müşteri şikayetlerinden kurtulamazdıkB bu ürünü set olarak 230 tl ye veriyoruz ve binlerce kişi kullandı....Sorusu olan herkese yardımcı olmaya her türlü işbirliğine açık olduğumuzu beyan eder herkese teşekkür ederim.
    Saygılarımla
    O.Çelebi

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancelebi67

Sevgili arkadaşlar,
    öncelikle foruma üye olmak çok zormuş teknoloji özürlü olduğumdan 3 saattir uğraşıyorum.Pilonol ürününün üreticisi,patent sahibi olarak yorumların tamamını okudum.Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Pilonol kullanan ve iyileşmediğini iddia eden arkadaş lütfen telefon bilgilerini bizimle paylaşsın sorun ne anlayalım(ocelebi@kozlab.com.tr -0262 335 6 335) bir arkadaşın da belirttiği gibi internet camiasında bilip bilmeden yorum yapan ve kendisine kasap diyen bir çok yorumcu var.Öncelikle bu ürünün ortaya çıkma nedeni ameliyatın kendi başına bu hastalığı tedavi edememesidir.Bu ürünü geliştiren arkadaş 3 defa ameliyat olmuş ve yine nüksedince artık ameliyat olmaktan bıkmış ve 12 yıl önce bilimsel araştırmalara başlamış O.D.T.Ü Kimya Mühendisliği Mezunu Yüksek Mühendis benim de sınıf arkadaşımdır.Pilonol yukarıda belirtildiği gibi alternatif tıp ürünü değildir tıbbi üründür.Sağlık Bakanlığı sitesine girip Ara Ürün listesine bakarsanız orada bu ürünün kayıtlı olduğunu görürsünüz.İyileşmediğini belirten arkdaşın yorumu Genel Sağlıkta bize belaltı yorum yazanlara çok benziyor onlar hakkında hukuki dava açılmıştır.Pilonol için ilaç ruhsatı alınmamıştır çünkü ülkemizde ilaç ruhsatı almak yıllar sürmektedir ve orijinal ilaç ruhsatı(Pilonol gibi) 25 yıldır ülkemizde alınmamıştır ama şu anda Tubitak yardımı ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Bölümü rehberliği ile yeni geliştirdiğimiz ürün için FAZ 3 çalışmaları yapılmakta ve ümit ediyoruz önümüzdeki yıl ilaç ruhsatı için başvurabileceğiz.
    Gelelim Pilonol ün etkinliğine.Pilonol yaklaşık 10 yıldır binlerce kişi tarafından kullanılmış ve herbirinin kayıtları şirketimizde mevcuttur.Hastalığın en kötü tarafı bu ürünü kullanan kişiler isim vermekten çekinmekte ve yorumda bulunmamaktadır.Yorum alabildiklerimizi de sitelerimizde yayınlıyoruz.Ürününe güvenmeyen işe yaramadığını düşünen bir firma iyileşene kadar ürün takviyesi ücretsiz diye satış yapar mı??????????Bu cümle yeterli herhalde.
    Pilonolün 110-116 nolu şarjları katı madde miktarı(ETKEN MADDE!) Kozlabın belirttiğinden daha yüksek çıktığı için geri çağırılmıştır ve Bakanlık nezdinde konu ile ilgili cevabımız iletilmiş sonuç beklenmektedir.
    Özet olarak bir arkadaşın dediği gibi her şeyi baştan doğru kabul edersek gelişemeyiz bundan 20 yıl önce yapılan mide ameliyatları artık ilaçla tedavi edilebiliyor.Önyargısız,artniyetsiz ürünü kullanıp sonucunu gördükten sonra yorum yapan herkese kapımız açık.Bu ay Amerikalı ünlü Cerrah John BASCOM bizi ziyaret edecek ve ürün hakkında bilgi istiyor bugün Çinden bir Tıp sempozyumunda ürün hakkında sunum isteniyor yani Dünya merak ediyor bu ürün nedir diye bizdekiler ise elbirliği yapmışlar bizi linç etmeye çalışıyor bırakın eğer hiç bir işe yaramıyor ise zaten müşteri şikayetlerinden kurtulamazdıkB bu ürünü set olarak 230 tl ye veriyoruz ve binlerce kişi kullandı....Sorusu olan herkese yardımcı olmaya her türlü işbirliğine açık olduğumuzu beyan eder herkese teşekkür ederim.
    Saygılarımla
    O.Çelebi

Hocam ilk önce nette gümüş-nitrat ve fenol yöntemlerinede olumsuz yargılar var ama bunu yapan doktorlar binlerce kişide faydalı olduğunu söylüyor. Sizin üründede durum bu mu ? Bence değişik yöntemler denenmeli.

• Pilonol artık fenol ve gümüş nitrat yöntemlerinin çok ötesinde klinik çalışmaları yapılmış bir ürün.Ams her yönteme önyargı ile bakmadan denenmeli ve eğer varsa yanlışlar konuşulmalı.Bu iki yöntemin en önemli dezavantajı kimyasal ajan olmaları.Polifenoller ise tam tersine doku tamiri yaptığı için tedavi süresi göreceli olarak uzun olsa da doku aynen kaldığı için kişinin nüks tehlikesi azalıyor.
  • Arkadaşlar, ben geçen seneden beri bu rahatsızlıktan şikayetçiyim..yaklaşık ayda bir 1-2 gün sıkıntı çekiyodum sonra kendiliğinden geçiyordu..ilk başlarda fazla üstüne düşmedim..daha sonra ameliyat mı olsam acaba filan derken internetten araştırınca ameliyat olan hiç kimsenin memnun olmadığını gördüm..daha sonra tesadüfen bu Pilonol denen ilacı bir yerlerde farkettim..3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum..seti çok pahalı olduğu için denemek amacıyla sadece pilonol losyon L25 aldım (60 TL ye..) setin diğer ürünlerine gerek bile kalmadı..Çok memnun kaldım ve süper bir şey olduğunu düşünüyorum..Fakat bugün yenisini almak için eczaneye gittiğimde Sağlık bakanlığı tarafından toplatıldığını söylediler..Kafam karıştı..Halbuki bu ilacı bulduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyordum..Napsam acaba?? Sağlık bakanlığı da durduk yere toplatmaz heralde!!..
    Bilen kişilerden şunun cevabını bekliyorum; Bakanlık niye ilacı toplattı? pilonolun içeriğindeki maddelerin veya karışımının bana bir zararı olur mu?? iyileşecem derken farklı rahatsızlıklara neden olmasın...
    Şimdiden teşekkürler!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.