Bir adam karıma instagramdan istek atmış. Çok alakasız biri. Akşam gördüm meraktan ben kabul ettim isteği. Bekledim bekledim. mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış, karımda engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim hemen. Takıldığım konu şu: rastgele ona buna istek atan adam etkileşimi görünce hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. Ben engeli kaldırıp tanışıyor muyuz diye sorunca neden engelledi sizce? Beklediğim şuydu :ben tanışıyor muyuz deyince oda tanışalım ozaman diyecekti bende engelleyip konuyu kapatacaktım. Sizce önceden sanal ya da reel bir temas olmuş olabilir mi? Yoksa nerden bilsin karımın hesabını? Adamın "Sen beni engelledin al bende seni engelliyorum" davranışı oturmuyor kafamda. Bu olay 1 hafta önce idi. Adam hala engelli. Ancak dün akşam bu adam engelli olmasında rağmen 1 hafta sonra mesaj şaşma bölümünde önerilen lerde en tepeye geldi bir anda. Ben dün gün içerisinde bir iletişim olmasından şüphelendim. Baktım adam hala engelli engeli kaldırıp sohbet etmediyse bu adam neden önerilenlere düştü 1 hafta sonra. Şimdiden teşekk ederim herkese < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim