Merhaba az önce eşimin insta hesabında. Kadın arkadaşından gelen bir mesaj gördüm. Aynen şöyle "merhaba, az önce şikayet var merkezinde gezinirken, fotoğraf ve videoların paylaşılmış haberin varmı" eşimde cevap yazmış "Nasıl ya anlamadım" demiş. Ve arkadaşını engellemiş. Şimdi bu arkadaşı işyerinden bşr arkadaşı. İnstadan bir sürü mesaj laşmışlar.yemek tarifleri hikaye beğenmeler vs. Normal arkadaş yani. İnstagram kullanmadığım bilmiyorum. Şikayet var merkezi nedir? Nereden bakabilirim.?şikauet var diye bir site var oraya baktım ama bişey bulamadım. Başka nereye bakayım? Bu olay 6 7 ay önce olmuş. Ben yeni farkettim.olay hakkında beni aydınlatır mısınız? Bşraz bilgi sahibi olayım öyle konuşacağım eşimle. Şimdiden teşekkürler herkese
tanımadığım biri eşime instagramdan istek atmış. Akşam ben gördüm kabul ettim isteği meraktan. Bekledim bekledim. Bişey yazmadı. Ertesi Sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam Ben bunu görünce engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda "bu soruyu, sabah engellemeden önce neden sormadın" dedi. Ve hemen engelledi. Ve bende engelledim onu. Mesajlaşmayı da komple sildim. 1-bu adam bu soruyu neden sordu? Ve hemen engelledi. rast gele istek atan bir adam engellenmeyi umursamaz, hemen yürümesi lazımdı. 2-eşim bana hiç bir şey bir şey söylemedi. Yani ben bu isteği kabul etmedim senmi ettin demedi bana. sonra, adam bana merhaba demişti bende engellemiştim. Mesaj komple silinmiş senmi sildin diye de sormadı. Yani bu konuda hiç konuşma olmadı aramızda. öylece kaldı. ***Sizce daha önceden bir tanışık lık olabilir mi? sanki bişeyler yaşanmış bitmiş, adam çok sonra istek atmış gibi. istek kabul edilince merhaba yazmış, ve sabah eşim tarafından hemen engellenince şaşırmış gibi geldi. Ben akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz deyince de kocası olduğumu anlamış gibi. Yoksa neden "bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın" dedi ve hemen engelledi? Geçmişle ilgili bir şey mi ima etti acaba?
Bir adam karıma instagramdan istek atmış. Çok alakasız biri. Akşam gördüm meraktan ben kabul ettim isteği. Bekledim bekledim. mesaj yazmadı. Bende yazmadım. Eşimin haberi yok. Ertesi sabah merhaba yazmış, karımda engellemiş. Akşam gördüm. Engeli kaldırdım "tanışıyor muyuz Instagram mı nerden buldun" yazdım. Oda dediki "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" ve hemen engelledi. Sonra bende engelledim hemen.
Takıldığım konu şu: rastgele ona buna istek atan adam etkileşimi görünce hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu. Ben engeli kaldırıp tanışıyor muyuz diye sorunca neden engelledi sizce? Beklediğim şuydu :ben tanışıyor muyuz deyince oda tanışalım ozaman diyecekti bende engelleyip konuyu kapatacaktım.
Sizce önceden sanal ya da reel bir temas olmuş olabilir mi? Yoksa nerden bilsin karımın hesabını? Adamın "Sen beni engelledin al bende seni engelliyorum" davranışı oturmuyor kafamda. Bu olay 1 hafta önce idi. Adam hala engelli. Ancak dün akşam bu adam engelli olmasında rağmen 1 hafta sonra mesaj şaşma bölümünde önerilen lerde en tepeye geldi bir anda. Ben dün gün içerisinde bir iletişim olmasından şüphelendim. Baktım adam hala engelli engeli kaldırıp sohbet etmediyse bu adam neden önerilenlere düştü 1 hafta sonra. Şimdiden teşekk ederim herkese
Eşim daha önceden aldatmış olabilir mi?
Merhabalar. Karım instagramı pek kullanmaz. Kırk yılda bir arkadaşları dan falan istek gelir. öyle hergün hergün istekler dolup taşımaz. Tamamen alakasız hiç tanımadığı mız biri karıma instagramdan istek atmış. Akşam isteği gördüm kim bu diye merak edip kabul ettim. Bekledim ama akşam bir şey yazmadı. ***ertesi akşam telefonu elime aldığım da gördüm sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. Akşam, engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Çokmtıhaf bşr mesaj yazdı"bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın" yazdı. Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve komple sildim mesajlaşmayı ******bu diyalog birbirini hiç tanımayan iki insan için saçma değilmi? Yani ona buna rastgele istek atan adam, rastgele bir kadının engellemesine bukadar hassas olmaz diye düşünüyorum. Sizce bu adam kim? Rastgele biri olabilir mi? Öyleyse eğer neden böyle enteresan bir soru sorup hemen engelledi sizce? adam burada karımın engellemesini haksız bir hareket olarak görüyor sanki? Bir insan hiç tanımadığı biri tarafından engellenir se bunu pek umursamaz diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi?
Tanımadığım biri eşimi Instagram’dan istek attı , ben de meraktan isteği kabul ettim. Bir süre bekledim ama mesaj atmadı. Ertesi sabah "merhaba" yazmış, eşim hemen engellemiş. Akşam Ben engeli kaldırıp "tanışıyor muyuz?" diye sordum, o da "neden sabah engellemeden önce sormadın?" dedi ve engelledi. Bende onu engelledim mesajlaşmayı sildim. Bu durumda, acaba geçmişte bir tanışıklıkları mı vardı? Çünkü "neden sabah engellemeden önce sormadın?" demesi, önceden aralarında bir şeyler olmuş gibi bir izlenim uyandırıyor. sitem ediyor sanki.. rastgele birisi engellenmiş olmayı neden bukadar kafaya taktıki? aha döndü deyip yürümesi lazımdı. Bende engelleyip konuyu kapatacaktım. Sizce de tuhaf değil mi? Eşim de hiç bir şey söylemedi, ne isteği kabul ettiğimi ne de mesajı silip silmediğimi sordu. Yani bu konu hakkında sessiz kaldı.
Instagram’da eşime bir adamın istek attığını gördüm. Merakıma yenik düşüp kabul ettim. Ertesi sabah bu adam, eşime "merhaba" diye mesaj atmış. Eşim bunu görür görmez engellemiş. Akşam ben engeli kaldırıp adama "tanışıyor muyuz?" diye sordum. O da bana, "Bu soruyu sabah neden sormadan engelledin?" diye cevap verdi ve ardından beni de engelledi.
Bu tepki bana tuhaf geldi. Normalde bir yabancı biri "merhaba" yazıp engellenirse, ya umursamaz ya da şansını tekrar dener. Ama bu adam engellenmenin sebebini sorguluyor, sanki kişisel bir meseleymiş gibi tepki veriyor. Gerçekten rastgele biri olsaydı, engelin kalktığını görünce "şimdi konuşabilirim" diye düşünmesi gerekirdi. Ama o, neden engellendiğini anlamaya çalışıyor ve sonrasında beni de engelliyor.
Bu bana, bu olayın onun için sıradan bir selamlaşma olmadığını düşündürdü. Davranışları normal bir yabancınınkinden farklı geldiği için aklıma şu soru takılıyor: Acaba bu adam, eşimle daha önceden reel ya da sanal bir tanışıklığa sahip mi?
Geçenlerde eşimin Instagram’ında bir takip isteği gördüm. Normalde elime hergün hergün bir sürü istek gelmez hatta hiç gelmez neredeyse. Ortak arkadaş falan yok, tamamen alakasız, yabancı biri bu adam Eşim fark etmemiş herhalde isteği , ya da bilerek kabul etmemiş. Ben akşam gördüm ve meraktan kabul ettim. Bekledim, ne yapacak diye. Adam ses çıkarmadı, ben de bekledim.
Ertesi sabah "Merhaba" yazmış, eşim de anında engellemiş. Akşam fark ettim durumu. Merak ettim, engeli kaldırıp "Tanışıyor muyuz? Instagramı mı nerden buldun?" diye yazdım. Adamın cevabı garipti: "Sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın?" dedi ve BAM! Anında beni engelledi.
Şimdi buraya kadar her şey tamam ama takıldığım şey şu: Normalde böyle tipler birine istek atınca, kabul edilince hemen muhabbete girmez mi? Ben mesaj atınca konuşmaya devam etmesi gerekirken neden kaçtı? Sabah engellenince sessizce gitmiş ama ben ona yazınca ters tepmiş gibi. Sanki "Sen sabah engelledin, al şimdi de ben seni engelliyorum" der gibi saçma bir hareket yaptı.
Eşim bu olayı hiç açmadı bana. "bu adam kim, isteği senmi kabul ettin" diye sormadı. Ben mesajlaşmayı komple sildim, senmi sildin diye sormadı. Adam. hala da engelli duruyor. Ama benim içimden bir ses "Engeli kaldırıp bekle, bakalım adam ne yapacak?" diyor. Sizce bu doğru olur mu? Bu arada Instagram şifresini buldum her an girebiliyorum
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.133 (Bu ay: 1.133)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet