Bir adam instagramdan eşime istek atmış. Ben gördüm kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Adamda "bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın " dedi ve engelledi. Buda bende şüphe uyandır dı. Eğer bu adam rast gele biri ise, ben engeli kaldırınca hemen yürümesi lazımdı. Yani kim rast gele istek attığı bşr kadını engellerki. sebepsiz bir alınganlık gösterdi, trip attı resmen. Bende buradan eşimle tanışıyor olabilecekleri düşündüm. Neyse adam engelleyince bende engelledim tüm yazışmayı sildim. Eşimin insta şifresini buldum kendi telimden uygulamasız girmeye başladım. 1 ay kadar izledim. Herhangi birşey bulamadım. Adam eşimde hala engelli duruyor. Geçen hafta, adamın ismiyle fake hesaptan istek attım. Eşim hemen sildi isteği. 3 4 gün sonra ikinci isteği attım eşim bununda sorgusuz sualsiz sildi. Bende düşünüyorum şimdi aynı adamdan 3 defa dır istek geliyor, acaba tanıdık birimi bu demiyor eşim. Sorgusuz sualsiz siliyor. Bende eşimin hesabına girip engeli kaldırdım Bi bakayım dedim. Adam engeli kaldırmış. Neden kaldırmış olabilir sizce? Ve ikinci bir hesap açmış kendine adını arayınca çıkıyor, ama bu ikinci hesaptan 1 ay boyunca hiç istek atmadı yada mesaj atmadı. Sizce bu adam tanıdık biri mi, rast gele birimi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuvar80 -- 10 Nisan 2025; 9:3:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnstagram dan karıma istek adam sizce tanıdık biri mi? Yoksa rastgele birimi?

-
-
Dayı kaç hafta oldu, gidip neden eşine sormuyorsun. Ayrıca neden eşine bu kadar güvenmiyorsun madem güvenmiyorsan boşan gitsin.
-
Sosyal medya kanalizasyonu; ailelerin, eşlerin, karı-koca’nın arasına nifak sokan yegane araçtır. Uluslararası istihbarat örgütlerinin (daha çok amerikalı ve yahudilerin) de toplumu içten çürütmek için kullandığı oyun alanıdır.
Kapatın gitsin. Sosyal medya kullanmak zorunda değilsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) sorsam. Bişey varsa bile söylermi sence. Az mantıklı ol. Ben olayı çözmeye çalışıyorum
Söylemez
Kadın, tanımadığına emin olduğu için engelleyip geçmiş hiç muhatap bile olmamışken sizin engeli kaldırıp soru sormanız hiç hoş olmamış. Adama resmen merak edilen kişi olma keyfini yaşatmışsınız hem de eşiniz adına. Tanımadıkları kadınlara evli oldukları hesaplarında ayan beyan belli olduğu halde istek atan binlerce adam var, kadınlar direkt engelleyip geçer kim olduğunu sormaz çünkü sorarsa muhabbet etmek için fırsat kollayan adama fırsat vermiş olur. Gereksiz takıntı yapmışsınız, bu güvensizlikle bu evlilik uzun sürmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi kedi gördüm sanki. Haklısın evet. Evlilere yazan bir sürü insan vardır. Ama benim takıldığım nokta bu adam neden engelledi? Ve neden o soruyu sordu. Eğer engeli kaldırdığımda hemen yürüseydi bende engelleyip konuyu kapatacaktım. Sonuçta ona buna istek atıp yürüyen rast gele bir adam, sabah engellenmiş olmayı umursamaması gerekir. Bu ne alınganlık yani hiç tanımayan bşr insan için. Mevzu bu aslında
Özelden biri yazmış. Açamadım. Burdan yazarmısın rica etsem
Sen bunu çok fazla takıntı haline getirmişsin, bu bariz çok belli. Eşin de bu durumdan rahatsız olmuş olmalı ki, sürekli bu konuyu kapatma gereği duyuyor.
Benzer içerikler
- 10000 takipçi hilesi instagram ücretsiz
- instagram engellenen hesapları gizleme
- facebook gizli hikaye izleme
- instagram bot basma
- instagram sohbeti iki taraftan silme
- instagram.com hacked başkasının eline geçti
- instagramda engellendiğimi nasıl anlarım
- instagram hesap aç
- gif yapma
- priv isimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X