Şimdi Ara

Bu adam eşimle daha önceden tanışıyor olabilir mi? Olaya göre fikriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tanımadığım biri eşime instagramdan istek atmış. Akşam ben gördüm kabul ettim isteği meraktan. Bekledim bekledim. Bişey yazmadı. Ertesi Sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam Ben bunu görünce engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda "bu soruyu, sabah engellemeden önce neden sormadın" dedi. Ve hemen engelledi. Ve bende engelledim onu. Mesajlaşmayı da komple sildim. 1-bu adam bu soruyu neden sordu? Ve hemen engelledi. rast gele istek atan bir adam engellenmeyi umursamaz, hemen yürümesi lazımdı. 2-eşim bana hiç bir şey bir şey söylemedi. Yani ben bu isteği kabul etmedim senmi ettin demedi bana. sonra, adam bana merhaba demişti bende engellemiştim. Mesaj komple silinmiş senmi sildin diye de sormadı. Yani bu konuda hiç konuşma olmadı aramızda. öylece kaldı. ***Sizce daha önceden bir tanışık lık olabilir mi? sanki bişeyler yaşanmış bitmiş, adam çok sonra istek atmış gibi. istek kabul edilince merhaba yazmış, ve sabah eşim tarafından hemen engellenince şaşırmış gibi geldi. Ben akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz deyince de kocası olduğumu anlamış gibi. Yoksa neden "bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın" dedi ve hemen engelledi? Geçmişle ilgili bir şey mi ima etti acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir seyler yasamis olsa ne olacak seninle evlenmis iste. kadin elbette diger insanlarla da konusacak. senin bunu engellemeye hakkin yok.

• wyh kullanıcısına yanıt

Sorunum şu. Olaya göre ve geçen diyaloğa göre bu adam rastgele bir adam mı. Yoksa tanışıklık varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuvar80 Y kullanıcısına yanıt

%90 rastgele, tanisiyor olsa oyle bir tepki olusmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.