Şimdi Ara

Bir insanın man mi yoksa men mi dediğini nasıl anlarız? kafam karıştı ingilizcesi iyi olanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • man ve men belkide telaffuz ve sesletim olarak birbirine en çok benzeyen kelimeler.peki bir ingilizin men mi yoksa man mi dediği nasıl anlaşılır? internetteki hocalardan izlediğim kadarıyla man dediğin zaman ağzın iki yandan geriye doğru esniyormuş.men dediğinde ise tok bir e sesiyle diyormuşsun.man dediğinde e yi esneterek ve uzatarak söylüyormuşsun yengeç der gibi.ama sesli çeviri sitelerinde ben man demeye çalıştığımda yazıda men çıkıyor.men demeye çalıştığımdada man çıkıyor.nasıl anlamadım gitti.sizce bu iki kelime arasındaki fark ne?

• İngilizcede bu tarz şeylere takılmayın

• gold5555 G kullanıcısına yanıt

neye takılmayalım ne demek istiyorsun?

• up.

• Sonrasında gelen şeye bağlı.
  • Ardından gelen fiilden çıkartırsın. Bunlara takılma, zamanla alışırsın.
  • Hızlı söylüyorsa çoğul hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Men derken e harfini Türkçedeki e gibi telaffuz edebilirsin. Aynı zamanda men hızlı söylenir. Man'in telaffuzunda ise a harfi a ile e nin karışımı şeklinde ve biraz daha uzatılarak ifade edilir. Man ile men in arasındaki telaffuz farkı bad ile bed arasındaki telaffuz farkına çok benziyor oradan kafanda bi çağrışım yaparsan daha kolay anlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.