Şimdi Ara

Sizce rast gele bir insan böyle bir tepki verirmi? Yoksa önceden tanışıyor olabilir ler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanımadığım biri eşimi Instagram’dan istek attı , ben de meraktan isteği kabul ettim. Bir süre bekledim ama mesaj atmadı. Ertesi sabah "merhaba" yazmış, eşim hemen engellemiş. Akşam Ben engeli kaldırıp "tanışıyor muyuz?" diye sordum, o da "neden sabah engellemeden önce sormadın?" dedi ve engelledi. Bende onu engelledim mesajlaşmayı sildim. Bu durumda, acaba geçmişte bir tanışıklıkları mı vardı? Çünkü "neden sabah engellemeden önce sormadın?" demesi, önceden aralarında bir şeyler olmuş gibi bir izlenim uyandırıyor. sitem ediyor sanki.. rastgele birisi engellenmiş olmayı neden bukadar kafaya taktıki? aha döndü deyip yürümesi lazımdı. Bende engelleyip konuyu kapatacaktım. Sizce de tuhaf değil mi? Eşim de hiç bir şey söylemedi, ne isteği kabul ettiğimi ne de mesajı silip silmediğimi sordu. Yani bu konu hakkında sessiz kaldı.

• Tanışmadıkları ayan beyan ortada, Ales Türkçe çözmenizi tavsiye ediyorum. Çözdükten sonra demek ki benim bir şeyleri anlama kapasitem düşükmüş çıkarımını yapıp belki eşiniz dostunuzu zan altında bırakmayı bırakırsınız diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karamsar olmayın kardeşim hemen Hüsnükuruntu yapıyorsunuz.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Rast gele birisi rastgele mesaj atmış. Eşimde engellemiş ve adam bunun hesabını soruyor. Bana tuhaf geldi. Adamın hareketi bir yabancı nın hareketi mi yani. Zan altında bırakmayı bırakacaksam, ales e girmeme gerek yok. Bizim zamanımızda LES ti o:)

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Ama adam engellenmeyi neden bukadar umursadı. Ve etkileşimi yakalamışken neden engel ledi?

• Yuvar80 Y kullanıcısına yanıt
    Ben yazacağımı yazdım ama yabancının hareketi mi diye tekrar soruyorsunuz... Bence hatayı kendinizde arayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.