Amfi onemli mi?
|
Sony HT-S40R Mi Samsung Q700A Mı
Merhaba kolay gelsin bayadır takip ediyorum ancak bu hafta içerisinde satın alma aşamasına geçebildim bu 2 model arasında kaldım Q700A Modeli ile Sony arasında kaldım sony de arka hoparlorlerle beraber 5.1 sistem olarak geçiyor ancak dolby atmos dtx vs gibi lisans desteği yok ve earc hdmi desteklemiyor samsung da tüm bu destekler mevcut ve q-symphony ile tv hoparlorleri ile eş çalışıp ikisi birlikte ses verebiliyor ancak arka hoparlor kitleri türkiyede satılmıyor yani sadece soundbar olarak kullanabileceğim bu iki ürün arasında hangi ürünü almak daha mantıklı Kullanacağım televizyon da samsung QN85A Modeli.
Beko 683721 EI Kullanan
Merhabalar bu buzdolabını almayı düşünüyorum kullanan varmıdır aramızda ? internette çok fazla makale kullanıcı deneyimi vs bulamadım tüm firmalara baktım içime sinen bir model oldu ama kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz bu modeli malzeme kalitesi vs
Hiz kaybi problemim
Herkese iyi aksamlar
200mbps olan pakete sahibim wifi 6 standartli olan yeni modem ile bu interneti aktif olarak kullaniyorum wifi de 200 e 200 kayipsiz indirme hizi almaktayim ancak kabloluda 100 mbps gecemiyorum 3 4 bilgisayarda denedim ethernet kartlari destekliyor ancak 90 94 civari hiz aliyorum kablom cat5e idi cat6 ile degistirdim durum hala ayni uzatma kablom 30 metre civari hiz konusunda nasil bi yol izlemeliyim
Araç hoparlor değişimi yardım
Aracım 2020 model peugeot 2008 önceki aracım seat leon da tesisatım vardı satarken üzerinde verdim bu araca arka bagaja subwoofer anfi vs istemiyorum Hetz in coax hoparlorlerinden alıp aracın orjinal teyp çıkışlarına bağlasam kapılardakileri değiştirip seste fark hissedermiyim şu an ki sistemin bass performansı çok düşük tizler de keza öyle 2 tiz 4 hoparlor toplamda 6 hoparlor var aracımda coax ların orta göbeklerinde tizler geliyor ancak anfisiz şekilde verim alınır mı veya sizin bana önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır
PHİLİPS 50PUS7304 İsik problemi
|
Türktelekom fiber farkli modem kullanma
|
Modem hız düşüklüğü yardım
|
ZTE H298A 5GHZ PROBLEMİ
|
4 GB Ram Güncelleme
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 853
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.994 (Bu ay: 349)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 244 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar