tinder ya da okcupidden match aldık kıza ilk mesajı atıcaz ama sevişme ya da tanışma amaçlı bi sitede olsak bile konuya bam diye dalınmaz peki nasıl dalınır ilk mesaj nasıl olmalıdır örnek üzerinden görücez ben çok kültürlüyüm bak diğer erkeklerden farklıyım mesajı verip entel olmuyoruz
herkes selam nbr yazıyodur ben uzatayım değişik sorular sorayım farklı olayım demiyoruz ortak noktalardan yola çıkıp konu açıp öneri vermiyoruz kendimizi tanıtan mesaj atmıyoruz o ne öyle görücü usulu gibi benzer hobileriniz zevklerinizden bahsederek mesaj atmıyoruz kendisi hakkında yorum yapmıyoruz ve herkes biliyodur sonuncusunu slm nbr diye boş mesajlar atmıyoruz |
Bir Kıza İlk Mesaj Nasıl Atılır
İlk mesaj, bir kızla tanışırken çok önemli bir adımdır. Dikkat çekici ve ilgi uyandıran bir mesaj, muhteşem bir sohbete giden yolu açabilir. İşte bir kıza ilk mesaj atarken izleyebileceğin bazı ipuçları:
1. Kısa ve Tatlı Tut: Uzun mesajlar bunaltıcı olabilir. Kısa ve öz bir mesaj, dikkatini çekerken okumaya teşvik eder.
2. Özelleştir: "Merhaba" veya "Nasılsın?" gibi genel mesajlar pek etkili olmaz. Adını kullanarak veya profilinden bir şeylere değinerek mesajını kişiselleştir.
3. Esprili veya Flörtöz Ol: Biraz espri veya flört, buzu kırmanıza yardımcı olabilir. Ancak aşırıya kaçmamaya özen göster.
İlk Mesaj Örnekleri:
- "Merhaba [Adı], profilin dikkatimi çekti. Sanırım seninle tanışmak isterim."
- "Birbirimizi daha önce görmüş olabiliriz. En sevdiğin grubun da [grup adı] olduğunu fark ettim."
- "Kitap okumayı sevdiğini gördüm. Şu anda okuduğun bir kitap var mı?"
4. Bir Soru Sor: Bir soru sormak, sohbeti başlatmanın harika bir yoludur. Onun hobileri, ilgi alanları veya en sevdiği film hakkında bir şey sorabilirsin.
5. İltifat Et (İnce Bir Şekilde): Bir iltifat, kibarca ilgi göstermenin bir yoludur. Ancak abartmaktan kaçın ve samimi ol.
6. Nazik ve Saygılı Ol: Her zaman kibar ve saygılı ol. Senden hoşlanmasa bile, olumsuz bir izlenim bırakmak istemezsin.
7. Sonuçlandır: Mesajını, onunla tanışmak istediğini belirterek veya daha fazla sohbet etmeyi dört gözle beklediğini söyleyerek sonuçlandır.