Şimdi Ara

Geç mesaj atan kız arkadaşa nasıl davranılmalı? (50 dk sonra mesaja cevap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
83.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim, kız bana mesaj atıyor, ben hemen cevap veriyorum.. Sıra ona gelince 15-30 dk içinde anca cevap yazıyor. Bende ne bir konu açma şevki kalıyor ne de cevap yazma şevki kalıyor... Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBA0C49E5 -- 26 Ağustos 2013; 22:58:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mesajlara Geç Cevap Veren Bir Kıza Nasıl Davranmalısınız?

Mesajlara geç cevap veren bir kıza uygun şekilde davranmak, sağlıklı bir ilişkiyi sürdürmek için önemlidir. İşte bu konuda bazı öneriler:

• Anlayışlı Olun: Herkesin meşgul olabileceğini ve her zaman hemen cevap veremeyebileceğini unutmayın.
    • Saygılı Olun: Kızın geç cevap vermesinin nedenini sorgulamadan veya suçlamadan sabırlı ve saygılı olun.
    • İletişim Kurun: Kızdan geç cevap verme alışkanlığı hakkında sakin ve nazik bir şekilde konuşun. Duygularınızı ifade edin ve nasıl hissettiğinizi açıklayın.
    • Sınırlar Belirleyin: Belirli bir süre içinde cevap bekliyorsanız, bunu açıkça belirtin. Ancak, aşırı talepkar veya baskıcı olmak kaçınılmalıdır.
    • Alternatif İletişim Yöntemlerini Düşünün: Kız mesajlara geç cevap veriyorsa, telefon görüşmesi veya video görüşmesi gibi alternatif iletişim yöntemlerini kullanmayı düşünün.
    • Mesafeli Olun: Kızın geç cevap verme alışkanlığı devam ediyorsa, kendinizi duygusal olarak korumak için biraz mesafe koyun.
    • Karar Verin: Geç cevap verme sorunu devam ederse, ilişki için neyin en iyisi olduğuna karar verin. Sağlıklı bir ilişki, karşılıklı iletişim ve saygıya dayanır.

Ek Öneriler:

• Kızın geç cevap verme nedenini anlamaya çalışın. İş, okul veya kişisel sorunlar gibi geçersiz nedenleri olabilir.
    • Geç cevap verme alışkanlığının ilişkideki diğer alanlara yansımasını gözlemleyin.
    • İlişkiniz için neyin kabul edilebilir olduğuna karar verin ve bunu partnerinizle açıkça tartışın.

Bu önerileri izleyerek, mesajlara geç cevap veren bir kızla sağlıklı ve saygılı bir ilişki sürdürebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • takip
  • Sende ona 15-30 dakika sonra at...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Sende ona 15-30 dakika sonra at...

acaba şöyle yazsam olur mu? "istersen bi 30dk daha bekle" gibisinden
  • Kardeşim atıyorsunuz hemen msjı bi tarafları kalkıyor. ATMA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhattap olma sende, ondan bekle vermezse mesaj sende verme, köle olmayın artık abisi
  • nickinin gereğini yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana uzun bi mesaj yazarsa tm yaz
  • Biliyorum dayanamıyosun ama sende ona geç mesaj at
  • Nickle kız arkadaşın bayağı uyumluymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efgd

sana uzun bi mesaj yazarsa tm yaz

Kufretmekten bile beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Biliyorum dayanamıyosun ama sende ona geç mesaj at

deneyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

quote:

Kardeşim anlıyorum seni bende çok geçtim o yollardan, bak kız hem seninle yazışıyordur hemde başka bi işle meşgul oluyordur, oysa senin tek işin o an kızla yazışmak olduğu için bi iplenmemezlik duygusu içine giriyorsun. Bu gibi durumlarda sende başka bi şeyle meşgul olacaksın, o cevap verince yazacaksın ki sıkılma mesaj beklerken...
  • sende aynısını yapıcan artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim anlıyorum seni bende çok geçtim o yollardan, bak kız hem seninle yazışıyordur hemde başka bi işle meşgul oluyordur, oysa senin tek işin o an kızla yazışmak olduğu için bi iplenmemezlik duygusu içine giriyorsun. Bu gibi durumlarda sende başka bi şeyle meşgul olacaksın, o cevap verince yazacaksın ki sıkılma mesaj beklerken...

Hocam kızın beni umursamama ihtimalini göze almaya başladım. 30dk içinde ne yapıp eder mesaja cevap vermek için..

Ayrıca beyler bakmayın nickime :) Dıştan soğuk adam olarak görünebiliyorum fakat içimde bir o kadar da sıcak adam var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kızın beni umursamama ihtimalini göze almaya başladım. 30dk içinde ne yapıp eder mesaja cevap vermek için..

Ayrıca beyler bakmayın nickime :) Dıştan soğuk adam olarak görünebiliyorum fakat içimde bir o kadar da sıcak adam var.

O halde yapacak bi şey yok, madem seni umursamıyor başından savıyor sana düşen yavaştan yavaştan rotayı değiştirmek.

• Uyudunmu diye sor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O halde yapacak bi şey yok, madem seni umursamıyor başından savıyor sana düşen yavaştan yavaştan rotayı değiştirmek.

işte hocam o zaman benim yapmam gereken.. "Bi' 30dk daha bekleyip yazsaydın" gibisinden dokundurucu mesaj yollamak değil mi?

• "Sikt*r Et" diye bir kitap var, onu okumanı tavsiye ederim
  • '' bi 30 dakika daha bekle '' gibi trip atma sakın. O atmadığı sürece mesaj atma, o atınca sen de geç, kısa ve kaçamak cevap ver.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.