Sanırım şu konudan ceza yedim.Sanırım beni şu madde ye bakarak yargılayıp ceza verdiniz
16) Tüm bölümlerde olduğu gibi, Konu Dışı bölümünde de illegal içeriğe sahip siteler hakkında konu açmak, davetiye istemek ve reklamını yapmak; üyelik için davetiye gerektiren, tıklama ile kazandırma vb. sitelerle ilgili konu açmak yasaktır. Bu maddede belirtilen ihlallerin yapılması durumunda mesaj sahiplerine 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.
Ama ben o konuda davetiye istemedim.Kurala aykırı bir şey göremiyorum.Hadi diyelim ondan aldık cezayı.Konu dışı kurallarını okudum ve hiçbir kurala uyulmadığını gördüm.Bir sürü şikayetim var 15 gün alması gereken ama hepsinin konusu silinmiş.Siyaset 15 gün diyor şikayet edince sadece konu siliniyor.Benim düşünceme göre benim açtığım konu kurallara aykırı değildi.Son olarak konu dışı yetkilileri adil davranmıyor.
Konu dışı uzaklaştırmamın kaldırılmasını talep ediyorum.
İlla davetiye istemenize gerek yok. İllegal siteler hakkında konu açmak da ceza sebebidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
İlla davetiye istemenize gerek yok. İllegal siteler hakkında konu açmak da ceza sebebidir.
Hadi tamam ordan uzaklaştırmayı aldım.Konu dışı kurallarına göre 15 gün alması gereken bir sürü kişi var ama neden sadece illegal siteler hakkında açanlar uzaklaştırma alıyor.15 gün alması gerekirken sadece mesajı siliniyor benimde konum silinebilirdi o zaman.