sitede açık mı var?
bu mesajı bem hangi konuda yazmışım? ben kimseye ne forumda, ne de özelde dingil yazmadım. salak yazmadım. cahil yazarım... cahilin anlamı başka ama direkt ikinci tekil kişiye yazmam. :) ben bu mesajı kime yazmışım... https://forum.donanimhaber.com/uyari-detay/647482 sitede açık mı var? ayrıca ben kimseye "milyonerim" vs yazmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Mayıs 2023; 12:26:21 > |
benim hesabı mı başkasına verdiniz? yazmadığım mesaj yüzünden ceza almışım...
-
-
Ekran görüntüsü ekler misiniz?
-
elbette.
10 mayısta mı bu mesajı yazmışım?
özelden kime mesaj olarak atmışım? Bende mesja listemde gözüken bir özelden muhabbetim de yok.
Yalnız şu var. dün bir arkadaş ile özelden yazıştım. o bana milyonerim vs vs yazdı. dün özelde geçen son konuşmam ki hatta 2 haftada geçen 3 konuşma olmuş son 2 haftada. hiç birinde ben böyle birşey yazmadım. hatta bahsettiğim son mesajda arkadaş bana ben milyonerim, amerikaya gidiyorum vs vs yazdı. acaba kendisi mi hesap patlatıp yaptı bunu yoksa artık günah da almak istemiyorum ama data biri tarafından verildi de mi hesabıma giriş yaptı ... öyle de yapsa, 10 mayısta nasıl atmış oluyorum bu mesajı? direkt db'de veri manipülasyonu mu yaptı yoksa? bir dakika ... son mesaja baktım şimdi. dün bana "ben milyonerim" yazdığı mesajı silmiş arkadaş. özelden son yazışmamı kontrol eder misiniz? silinmiş mesaj var mı? çünkü; adım gibi eminim , o kişi bana milyoner olduğunu yazmıştı.
-
-
Sakin olun bir kontrol edelim. Yazılımsal bir sorun olabilir pm şikayetlerinde.
-
sakinim. birden böyle mesajı kendim yazmışım gibi görünce şaşırdım. bir heycanla konusunu açtım. ilginiz için teşekkürler.
-
Destek talebim vardı sonuçlanmadı ve arafta kalmıştı sizden ricam Powerstorm hocam bakma şansınız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X