Aşağıda linkte bırakacağım konuya gidip bir bakmanızı istiyorum. Konuyu güzelce inceleyin, en başta adamı aynı konudan 2 tane açtığı için uyardım sonrasında ters bir cevap verdi. Ondan sonra konuyu zaten 2 tane açtığını ve doğru yere açmadığını söyledim. Cevap olarak telefon ve teknoloji yeri yok bile dedi. Bende nasıl yok marka marka bölümler bile var forumda dedim, ondan sonra bu kişi oraya açtım cevap yok dedi. Fakat öncesinde öyle yer yok demişti okursanız görürsünüz. Bende mesajını alıntılayarak olmadığını söyledin ya dedim. Fakat ondan sonra bana gelip '' Aptal herif dediğin yere açtım işte cevap gelmedi. Sonradan buldum işte orasını karıştırma. '' cevabını verdi. Dünden beri yönetime şikayet etmeme rağmen bu arkadaşın konuyu yanlış yere açtığı halde konusu silinmedi ve bana aptal dediği halde hiç bir uzaklaştırma cezası bile almadı. Bu forum gerçekten çok enteresan. Ben daha önce birisine hiç aptal gibi kelimeler kullanmadığım halde '' bi git '' tarzında birşey yazdığım için 1 hafta banlanmıştım. Ancak şimdi ne yaparsam yapayım adam hem haksız, suçunu kabul etmeyip bir de bana aptal dediği halde hiç bir uyarı bile almıyor. Şikayetlerimle acilen ilgilenmesini talep ediyorum adam kayırmayın forumda, ben lan desem 1 hafta banlanıyorum adam suçlu olduğu halde hiç bir ceza almıyor. BUYRUN KONU LİNKİ : https://forum.donanimhaber.com/telefonun-32-gb-de-28-i-dolu-hafif-kasma-yasiyorum-normal-midir--147486495#147486495 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 17 Ocak 2021; 15:15:4 > |
Adam bana hakaret ediyor şikayet ettiğim halde ceza bile almıyor bıktım artık.
-
-
Yukarı.
-
forum oldu dingonun ahırı...şaşırmıyorum artık
-
Haklısın hocam bıktım artık bu durumdan.
Adam hem yanlış yere konu açıyor yetmez gibi aynı konudan 2 tane açıyor, güzelce 2 tane açmışsın bu konudan diyorum ters ters cevaplar veriyor ve suçlu olduğu halde aptal diyor.
Çok garip, dün gece de şikayet etmiştim ve herhangi bir ceza almamış bile. Ben daha önce yanlış yere konu açtım diye kaç defa banlandım kim bilir ?
-
Dostum sende biraz fazla abartmışsın adam cevap alamamış konu dışına açmış işte ne var bunda. Sitenin yöneticileri üstüne düşmüyor bu kadar kasmayın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben güzelce aynı konudan 2 tane açmışsın dedim en başta.
Ve bana uzatma gibi itici bir cevap verdi, zaten iş orada kopuyor. Bana demesi gereken haklısın bir tanesini sileyim demesiydi. Ama böyle demeyip ters bir cevap verdiği için bende hem yanlış yere açtığını hem de 2 tane açtığını söyledim.
Ve konuyu incelerseniz en başta öyle bir yer yok diyor sonradan açtım ama cevap alamadım diyor. Bir türlü hatasını kabul edip tamam haklısın demiyor ve bana aptal diyor.
Ben hatalı olduğum konularda beni uyaranlara haklısınız diyorum. Bir insanın hatasını kabullenmesi bu kadar zor olmamalı.
Aşağıda link bırakacağım bu aynı konunun diğeri ve orada cevabımı vermiştim ama aynı konudan bir tane daha görünce güzelce uyardım 2 tane açmışsın diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 17 Ocak 2021; 15:28:8 >
-
Zora gelince küfür etmiş. Yaşı çok ufak. Uğraşmaya değmez.
Zamanında bir konuyu yanlış yere açyım diye 14 gün ban yemiştim. Ama o zamanlar adminler samimiydi forum forumdu. Şimdi kayıt olan konu açıyor. Er konuları dolu forum. -
Şimdi bu konuyu görüp küfür etmesin yine? Ayrıca senin üzerine vazife değil, hakaret etmesi normal.
-
aynen öyle. Millet at koşturuyor artık.
-
Nasıl değil ya ?
Ben yanlış yere konu açtım diye 2 hafta uzaklaştırıldığımı biliyorum.
Bu adam yanlış yere konu açıp bana hakaret ediyorsa ve ceza almıyorsa bu forumda adam kayırma var demektir.
Bu arada gayet benim üzerime vazife, ben forumda konu dışında neden bu adamın 2 tane telefon konusunu telefon bölümü varken burada görmek zorundayım ? Sanarsın yanlış birşey yaptık. Adamı güzelce aynı konudan 2 tane açmışsın dire uyardık ters ters cevaplar verdi.
Sizdee bi alemsiniz gidip de haksız kişiyi savunmanız yok mu yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 17 Ocak 2021; 20:56:30 > -
Hakaretin olduğu yerde özgürlük vardır. Aşırıya kaçmadan, ailevi yada eş, sevgili küfrü etmeden.
-
Sen şimdi bu adamın sana aptal demesi sorun değil mi diyorsun yani ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSen şimdi bu adamın sana aptal demesi sorun değil mi diyorsun yani ?
Değil asla onu şikayet etmem ne dava ederim ne forumda şikayet ederim güven bana özgür bırakıldığında bu hakaretler azalıyor ve gerçekten hakareti hak eden kişilere hakaret ediyor insanlar özgür bir yer oluyor cumhurbaşkanına "Yav he he" dediğin için hapise giden davalık adam olmuyorsun kelebek etkisi. https://onedio.com/haber/erdogan-in-aciklamasinin-altina-yav-he-he-yazan-gazeteciye-hakaret-davasi-949785
-
haklısınız hocam ama adminler masumları banlamakla meşgul oluyor genelde
-
Tamam senin için sorun değilse sıkıntı yok o zaman ama benim için haksız olduğu yerde bana aptal demesi büyük sıkıntı. Bir insanı güzelce uyardığın halde aptal oluyorsan karşı tarafta bir eksiklik vardır.
Örnek verdiğin konu ile benim başıma gelen olay aynı şeyler değil. Ben birisiyle karşılıklı diyalog içindeyim, karşı taraf suçlu ve hakaret yiyen ben oluyorum burda iş bitiyor zaten.
-
Aynen öyle hocam, ben bir çok defa neden banlandığımı bile anlamadan banlandım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X