< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 8 Nisan 2022; 17:58:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Buranın ilk sayfası sırf haberlerden oluşuyor artık. Fark ettiniz mi?

-
-
Ekonominin de çok büyük etkisi var ama güzel paylaşım yapan üyeler forumu bıraktı artık. Kimse konu açıp saçma sapan trol cevaplarla sinir bozmak istemiyor. Eskiden bir konular olurdu, çayını kahveni alır dizi bölümü izler gibi okurdun. Troller, baltalı ilahlar derken millet bıktı gitti. Yönetim de biraz serbest bıraktı, ilgilenmedi.
-
Ekonomik durumun etkisi vardır ama bence asıl sebep DH'nin artık daha fazla otomobil haberi yayınlanması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mazotu zor alır hale geldik, artık heves kalmadı.
Düşünsene bir başlık açıyorsun altında hemen dasw*gen, diğer polocu, Meliks*h, Capt*in vs damlıyor hemen vw övmeye başlıyor, görmemiş gibi.
Bu tiplere laf mı anlatabilirsin, muhatap mi olmak istersin
Forum yönetimi küfür olmadığı halde kafasına göre mesaj siliyor. Trol Mesajlar silinmiyor, uğraşıp yazdığınız mesajlar siliniyor üstelik.
Misal geçen yaşadığım bir olay, adam 1 km bile kullanmadığı araç hakkında nasıl çeker, ne yakar, ne kadar dayanıklıdır vs yorum yapıyor. Bu yaptığının yanlış olduğunu suratına vuruyorsun. Mesajın siliniyor.
Hurafe yaymak serbest, hurafe çürütmek yasak bu forumda.
Ama istediğiniz kadar “patlak dsg”, “Süreyya hanım”, “ben hep 50 kiralık alıyorum” yazabilirsiniz. Bunlarda hiçbir sıkıntı yok. Bu arkadaşlar sayesinde hangi konuya girersek girelim daha konuya tıklamadan mesajları okumuş oluyoruz. Cevaplar belli olunca konu açmaya da gerek kalmıyor.
bölümün troll durumunu bilmem çok takılmayınca ama konu açacak bir heves kalmadı.ben de lastik baktım konu açmadım kendim uğraştım pm attım bir arkadaşa başka bir konuya yazdım çünkü tanesi 2400 lira sonra vazgeçtim kar çorabı aldım belki kar bile yağmayacak 10 bini gömüyorsun sıfır lastikleri atıyorsun.orijinal paspas aldım ne var diyeceksin ben 4 senedir böyle bir icat olduğunu bilmiyordum mesela bu modelde ama kauçuğu da varmış ama yazmadım bin küsür lira.çok düzgün bir bölüm bile olsa böyle rakamlarla konu açsan taşlarlar niye uğraşalım?bi benzer konuda yazıyoruz işte böyle böyle diye hatta onu bile yazmıyorum çoğu zaman.gizlene saklana kullanıp burada da aynı şekilde takılıyoruz işte kısacası.
-
Cpc6 420 tl almıştım 2019 hey gidi günler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 temmuz ayında 205 45 R17 aldım 1050TL'den. Şimdi olmuş 1800TL.
2014 mart ayında 205 55 R16 Goodyear EGP almıştım tanesi 179TL'ye.
Konuya gelince ülkede alım gücü düştüğü için artık kimse istediğini alamıyor. Almak için daha çok şeyden feragat etmesi gerekiyor. Sıfır araç almak zaten hayal oldu. Bakımlarda bile insanlar artık en ucuz parçaya ve ucuz yağa kaçıyor.
-
Bir gezi yapayım diyorum bir şeyler yapayım arabayla diyorum. Yok yani artık toplu taşıma bile pahalı evden sadece çıkış minimum 50 TL. Benim durumu özetleyen karikatür:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Nisan 2022; 15:41:43 > -
Eski alışkanlıklardan dolayı giriyoruz artık foruma konularına cevap yazdığım üyelerin tamamı neredeyse eski üyeler. Yukarıda bir arkadaşında dediği gibi bir bilgi almam gerektiğinde, bilgisi olduğunu bildiğim üyelere mesaj atıyorum öyle hallediyorum. Bir sebep de ekonomi tabi heves kalmadı günü kurtarıp yaşıyor insanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirket aracı olmasa binmeye çekinirim su an. Eskiden şirket aracim yokken ayda 3 depo mazot almam gerekiyordu, is için veya özel kullanım için. Su an bırak 3 depoyu, arada kendi aracima mazot alırken içim kararıyor. Ortalama bir c segmenti araç 1000 kusur liraya fulleniyor, kimsenin maaşı bu kadar artmadı, üst düzey yöneticiler dahil herkes fakirlesti maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ekonominin de çok büyük etkisi var ama güzel paylaşım yapan üyeler forumu bıraktı artık. Kimse konu açıp saçma sapan trol cevaplarla sinir bozmak istemiyor. Eskiden bir konular olurdu, çayını kahveni alır dizi bölümü izler gibi okurdun. Troller, baltalı ilahlar derken millet bıktı gitti. Yönetim de biraz serbest bıraktı, ilgilenmedi. |
Düşünsene bir başlık açıyorsun altında hemen dasw*gen, diğer polocu, Meliks*h, Capt*in vs damlıyor hemen vw övmeye başlıyor, görmemiş gibi.
Bu tiplere laf mı anlatabilirsin, muhatap mi olmak istersin |
Forum yönetimi küfür olmadığı halde kafasına göre mesaj siliyor. Trol Mesajlar silinmiyor, uğraşıp yazdığınız mesajlar siliniyor üstelik.
Misal geçen yaşadığım bir olay, adam 1 km bile kullanmadığı araç hakkında nasıl çeker, ne yakar, ne kadar dayanıklıdır vs yorum yapıyor. Bu yaptığının yanlış olduğunu suratına vuruyorsun. Mesajın siliniyor. Hurafe yaymak serbest, hurafe çürütmek yasak bu forumda. Ama istediğiniz kadar “patlak dsg”, “Süreyya hanım”, “ben hep 50 kiralık alıyorum” yazabilirsiniz. Bunlarda hiçbir sıkıntı yok. Bu arkadaşlar sayesinde hangi konuya girersek girelim daha konuya tıklamadan mesajları okumuş oluyoruz. Cevaplar belli olunca konu açmaya da gerek kalmıyor. |
Mazotu zor alır hale geldik, artık heves kalmadı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X