Merhabalar . Virajda hakimiyetimi kaybettim. Sanırım yola yağ tarzı bir şey dökülmüş. Araç sağa yada sol hiç haraket etmedi kaldırıma çıkacakken el freni çektim . Drift çeker gibi Bayağı bir savruldum MOBESE filan vardı. Bayağı kalabalık bir meydanda oldu bu olay . Acaba ceza gelir mi ? Herhangi bir şey olur mu ? Durumum yok cezayı ödeyecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mobeseden Drift Cezası Gelir mi?
Anahtar Kelimeler:
- Mobeseden drift cezası gelir mi
- Mobeseden drift cezası gelir mi 2023
SEO Uyumlu İçerik:
Günlük araç kullanımınızda güvenli sürüş kurallarına uymanız son derece önemlidir. Trafikte gerçekleştirdiğiniz hareketler, hem kendi hem de çevrenizdekilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilir. Bu nedenle, trafik kurallarına uymadığınız durumlarda ceza yaptırımlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Motorlu araç sürücüleri için merak edilen cezalarından biri de drift cezasıdır. Drift, aracın kontrollü bir şekilde kaydırılmasıyla yapılan bir sürüş tekniğidir. Trafik kurallarına göre drift yapmak yasaktır ve bu eylem çeşitli cezalara neden olabilir.
Mobese cihazları, trafikteki ihlalleri tespit etmek için kullanılan kameralardır. Mobeseler, drift yapan araçları da tespit edebilir ve bu durumda sürücüye ceza kesilebilir.
Mobeseden drift cezası, 2023 yılı itibariyle 11.522 TL'dir ve ayrıca sürücünün ehliyetine 10 ceza puanı eklenir. Bu cezanın yanı sıra aracın plakasına 15 gün süreyle trafikten men cezası da verilebilir.
Drift yapmak, trafik güvenliğini tehdit eden tehlikeli bir sürüş davranışıdır. Bu nedenle, trafikte drift yapmaktan kaçınmalı ve her zaman güvenli sürüş kurallarına uymalısınız. Aksi takdirde, ciddi cezalara maruz kalabilirsiniz.