|
Bu yolda sola dönüş yasak mı serbest mi? (SS)
Bu yolda sola dönüş yasak mı serbest mi? (SS)
(En Son Oy Tarihi: 20.8.2024)
-
-
Kaşkayinin yoluna dönme diye anladım. Refüjü geçince sola dönülür niye dönülmesin? -
Sola dönüş yasak tabelası var kabak gibi. -
Ehliyetin varmı? -
Yasak -
İlk sağa yani soldaki geliş yönüne girmeyin diyor sanırım.
-
ileride refuju geçince donersin sola. zaten karşıda yol yok. eğer sola donemeyecek olsan sağa mecburi yön derdi. sola donulmez demezdi
-
Sola dönüş yok derken soldan gelen akışa girme diyor. Ters yön çünkü. Az ilerleyip sol yapacaksın. Ehliyetin var mı bu arada?
-
Burada sola dönüş serbest. İlk sola dönülmeyeceğini, refüjü geçince dönülebileceğini ehliyeti olan herkes bilir. Bu saçma levhalardan izmirin her yerinde var. Bildiğimiz yerler okey de bilmediğimiz yerlerde adamın kafasını karıştırıp ikileme sokuyorlar. Adam dönel kavşağa sola dönüş yasak levhası koymuş, akıl işi değil, Allah yardım etsin böyle kafalara.
-
Türkçen var mı? -
Izmirdeyim ben de. Bir hadsiz bana ehliyetin var mı diye sormuş. Burada çok bu tabeladan. Çünkü ihtiyaç var. Her türlü tip mevcut bu büyük köyde. -
Sola yasak tabelasını ehliyeti olanlar bilirde. -
sizin tam karşınıza şöyle bi refüj başı sağdan gidiniz tabelası koymaları gerek aslında.
-
Ya kardeşim sadece benim yorumumu mu okuyorsun anlamıyorum ki? Kelime oyununa çevirdin. Konu sahibi de yazmış. Altta biri de resme ekleme yaparak izah etmiş. Kasma bu kadar. Ben de yanlış bilebilirdim. Haa, öyleymiş der geçerdim. -
günbatımına çıkan yol serbest
kimin aklına gece rüyasında geldiyse o tabelayı dikmiş oraya -
Beyaz jipin oraya dönülmez diye niye tabela konsun?
Havadan yerden denizden sola dönüş yasak demek bu tabela.
-
karşı yoldan dönüş var.
tramvay yolu yapıldı sonradan oraya, ondan sonra diktiler tabelayı. -
Normal de sola dönülmez anlamı çıkar
Ancak sorun olan bir yer olduğu belli
Sık sorun yaşayınca standartın dışına çıkmışlar
Sola ama geliş istikametine hata yapıp girme , az ileri de mavi ok ile gösterilen yerden sola dönüşü yap
Sola dönüş yok tabelasını tabiki herkes anlamıştır ama burada özel bir durum var gibi görünüyor -
Kesik çizgi yada ok çekip karışıklığı gidermeleri lazım ilk defa gelen biri sorun yaşar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Burada sola dönüş serbest. İlk sola dönülmeyeceğini, refüjü geçince dönülebileceğini ehliyeti olan herkes bilir. Bu saçma levhalardan izmirin her yerinde var. Bildiğimiz yerler okey de bilmediğimiz yerlerde adamın kafasını karıştırıp ikileme sokuyorlar. Adam dönel kavşağa sola dönüş yasak levhası koymuş, akıl işi değil, Allah yardım etsin böyle kafalara. |
Benzer içerikler
- dörtlüler kaç saat açık kalırsa akü biter
- otomatik vites araba gaz yemiyor
- lastikte xl ne demek
- debriyaj ayarı nasıl yapılır
- esc devre dışı ne demek
- agrotech araba
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- chery sedan
- torres evx
- trugo şarj istasyonu haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X