Şimdi Ara

Bu yolda sola dönüş yasak mı serbest mi? (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 20.8.2024)
Giriş
  • Bu yolda sola dönüş yasak mı serbest mi? (SS)

• Burada sola dönüş serbest. İlk sola dönülmeyeceğini, refüjü geçince dönülebileceğini ehliyeti olan herkes bilir. Bu saçma levhalardan izmirin her yerinde var. Bildiğimiz yerler okey de bilmediğimiz yerlerde adamın kafasını karıştırıp ikileme sokuyorlar. Adam dönel kavşağa sola dönüş yasak levhası koymuş, akıl işi değil, Allah yardım etsin böyle kafalara.

• Kaşkayinin yoluna dönme diye anladım. Refüjü geçince sola dönülür niye dönülmesin?
  • Sola dönüş yasak tabelası var kabak gibi.
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Ehliyetin varmı?
  • Yasak
  • İlk sağa yani soldaki geliş yönüne girmeyin diyor sanırım.

• ileride refuju geçince donersin sola. zaten karşıda yol yok. eğer sola donemeyecek olsan sağa mecburi yön derdi. sola donulmez demezdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sola dönüş yok derken soldan gelen akışa girme diyor. Ters yön çünkü. Az ilerleyip sol yapacaksın. Ehliyetin var mı bu arada?

• Burada sola dönüş serbest. İlk sola dönülmeyeceğini, refüjü geçince dönülebileceğini ehliyeti olan herkes bilir. Bu saçma levhalardan izmirin her yerinde var. Bildiğimiz yerler okey de bilmediğimiz yerlerde adamın kafasını karıştırıp ikileme sokuyorlar. Adam dönel kavşağa sola dönüş yasak levhası koymuş, akıl işi değil, Allah yardım etsin böyle kafalara.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Türkçen var mı?
  • sfkli S kullanıcısına yanıt
    Izmirdeyim ben de. Bir hadsiz bana ehliyetin var mı diye sormuş. Burada çok bu tabeladan. Çünkü ihtiyaç var. Her türlü tip mevcut bu büyük köyde.
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Sola yasak tabelasını ehliyeti olanlar bilirde.
  • sizin tam karşınıza şöyle bi refüj başı sağdan gidiniz tabelası koymaları gerek aslında.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim sadece benim yorumumu mu okuyorsun anlamıyorum ki? Kelime oyununa çevirdin. Konu sahibi de yazmış. Altta biri de resme ekleme yaparak izah etmiş. Kasma bu kadar. Ben de yanlış bilebilirdim. Haa, öyleymiş der geçerdim.
  • günbatımına çıkan yol serbest

kimin aklına gece rüyasında geldiyse o tabelayı dikmiş oraya
  • Beyaz jipin oraya dönülmez diye niye tabela konsun?

Havadan yerden denizden sola dönüş yasak demek bu tabela.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    karşı yoldan dönüş var.

tramvay yolu yapıldı sonradan oraya, ondan sonra diktiler tabelayı.
  • Normal de sola dönülmez anlamı çıkar
    Ancak sorun olan bir yer olduğu belli
    Sık sorun yaşayınca standartın dışına çıkmışlar
    Sola ama geliş istikametine hata yapıp girme , az ileri de mavi ok ile gösterilen yerden sola dönüşü yap

Sola dönüş yok tabelasını tabiki herkes anlamıştır ama burada özel bir durum var gibi görünüyor
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Kesik çizgi yada ok çekip karışıklığı gidermeleri lazım ilk defa gelen biri sorun yaşar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.