Şimdi Ara

Bir ceza gelir mi ? (Drift )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hız sınırı 90 km olan bir yol var. Benim hızın 80 filandı neyse tam önümdeki virajı görmeden girdim ve arabanın arkası bir anda kaymaya başladı viraj boyunca araç yan yan kaydı.

Allah korudu az daha kaza yapıyordum. Yol zaten ıslaktı bu yüzden bıraktı araç arkasını.

Araç Citroen elysee. Resmen yanlamış gibi olduk arkadaşlar başımıza iş gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de geçen panikle elfrenini çekip birakip yine panikle gaza oturmuşum. Boy boy yan 3.30d fotoğrafi geldi 2800₺ ceza ile...
    Allah korudu az kalsin arka tamponu refujde ciziyordum.

Ya bir iş yaptiysaniz adam gibi yazin kardeşim. Drif atmaninin cezasi nedir nasil yapamadım nasil yaptim diye...
    Sen burada yazinca kimse sana ceza göndermez..

Yoksa senin kullandığın aracın kıçı yanlışlıkla bile havalansa kimse sana cezA kesmez.
  • Aracın kayma tehlikesi olan virajlarda genelde viraj başlangıcına 50 yazan levha konulur. Sanırım virajı görmediğiniz gibi levhayı da görmemişsiniz, nereye bakıyorduysanız artık. Cezaya gelince herhangi bir şahıs veya kamera görmediyse bir şey olmaz diye düşünüyorum.
  • C'elysee yi tanıyan bir kamera operatörüne denk gelirseniz kesinlikle ceza gelmez.
  • Ben de geçen panikle elfrenini çekip birakip yine panikle gaza oturmuşum. Boy boy yan 3.30d fotoğrafi geldi 2800₺ ceza ile...
    Allah korudu az kalsin arka tamponu refujde ciziyordum.

Ya bir iş yaptiysaniz adam gibi yazin kardeşim. Drif atmaninin cezasi nedir nasil yapamadım nasil yaptim diye...
    Sen burada yazinca kimse sana ceza göndermez..

Yoksa senin kullandığın aracın kıçı yanlışlıkla bile havalansa kimse sana cezA kesmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Eylül 2019; 16:27:38 >
  • Esp yok mu araçta, toplaması lazım o kadar uzun süre yan yan gitmez normalde, arkası kayar esp devreye girer toplar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyecandan selfie yapmayı unuttun her halde keşke mesajına onu da koyabilseydin tam bir bilgi sahibi olup cevap verebilirdik
  • Yorumlar konudan daha ilgi çekici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ödül verilmeli fwd araçla rwd gibi döndüyseniz. Kamera vs varsa gidip kayıtların bi kopyasını isteyin
  • Konuya Bmw sahibiymiş gibi drift yapan velet trolü var diye girdim. Kardeş hakkını helal et.

• Can Titizyoutube
    Müşterinin Aracıyla Drift Yaparken Kaza Yapan Tamirci Çırağı - Opel Corsa 1.7 DTİ Fail
    https://www.youtube.com/watch?v=jr-VuaWYXV0
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Çok iyi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.