Şimdi Ara

Sınav anında birisi optiklerimizi yırtarsa ne olur? [Ciddi!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu gerçekten merak ediyorum. Adamın biri girdiğimiz sınıfta diyelim ki manyak çıktı, belki sahiden raporludur o derece olur mu olur şans sonuçta. Sınavın ortasına geldi, hızlıca önümüzdeki optiği alıp caart diye ikiye ayırdı, yetmedi elindeki suyu da oraya buraya milletin optiğine döktü, eline ne kadar optik geçtiyse hepsini yırttı, hatta tut ki sınav sonunda optikler öğretmen masasındayken hızlıca alıp 5'lı 10'şekilde yırttı hocalar bir an kitlendi şaşkınlıktan ama iş işten geçmişti.

Bu tip bir olay yaşanırsa ne olur? Sınavı 2 hafta sonra Ankara'da olursun diye bir şehir rfsanesi vardı olağanüstü durumlarda ama bu efsane gerçek mi yani ygs den sonraki hafta muafiyet ygs sine giren oldu mu hiç, hiç duymadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim optige su dökülmüştü kalorifer peteginde kurutmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her optik ve kitapçığın yedekleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: shake06

her optik ve kitapçığın yedekleri var

Emin misin??? Optiğe su dökülecek ya da kodlarken yırtılacak diye ödüm kopuyordu, ciddi soruyorum gerçekten emin misin öyleyse kafam daha rahat olur??

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Emin misin??? Optiğe su dökülecek ya da kodlarken yırtılacak diye ödüm kopuyordu, ciddi soruyorum gerçekten emin misin öyleyse kafam daha rahat olur??

Valla hocam beni m başıma geldi tam matematik kodlama alanına döküldü hemde 2..optik istedim öyle birşey yok dediler bende gittim petegin üstüne koydum 20-25 dakika da kurudu

• ya ne bilelim sanki çok başa gelen bi durum da yaşayan cikip şöyle şöyle oluyor diyecek gibi konu açıyorsunuz

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    eminim hocam murphy kanunu gibi olur sizinki de aklınıza getirmemeye çalışın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarpELuS

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Valla hocam beni m başıma geldi tam matematik kodlama alanına döküldü hemde 2..optik istedim öyle birşey yok dediler bende gittim petegin üstüne koydum 20-25 dakika da kurudu

Herif rakip elemek için yedek optik vardır demiş o halde. İnsanlar kötü niyetli azizim ne yaparsın.

• koparır ağzına veririm
  • Az önce DH'de okudum bunu yahu. 2013 müydü neydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

eminim hocam murphy kanunu gibi olur sizinki de aklınıza getirmemeye çalışın

Rakip elemek için demediğini nereden bilelim peki, adam siyah diyor sen beyaz hanginizine inanalım?

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    şöyle söyleyeyim hocam yedek optikte fotoğrafınız da var ama fazladan tek bir şey yapmanız gereken bölüm var.. daha önce girdiniz mi bilmiyorum bu bölümü kodlamayınız diye bir bölüm var orası yedek optik için sakın işaretleme yapmayın demişti sınıf sorumlusu

• Ne dionuz değişikler

• quote:

şöyle söyleyeyim hocam yedek optikte fotoğrafınız da var ama fazladan tek bir şey yapmanız gereken bölüm var.. daha önce girdiniz mi bilmiyorum bu bölümü kodlamayınız diye bir bölüm var orası yedek optik için sakın işaretleme yapmayın demişti sınıf sorumlusu

Bu alana işaretleme yapmayınız yazıyordu galiba

Sınav anında birisi optiklerimizi yırtarsa ne olur? [Ciddi!]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.